![]() |
Huzura doğru..
Her şey ters giderken hayatta Yalnızlığımla baş başayım ölümümden hemen önce … Tıpkı doğduğum günkü gibi her şeyin rengi Kan kırmızı huzur beyaz Ama düşlerimde sadece… Şimdi uyanıyorum Ve sorguluyorum hayatımı,benliğimi… Ellerim kesiliyor,bileklerim kanıyor… Her şey bıraktığımdaki gibi kendini kaybetmiş. Öyle ki bileklerimden akan kanın rengi bile kırmızı değil artık Acı bile hissetmiyorum Beklide vücudum bile yalnız bırakmasını istiyor ruhumdan Benliğim kayboluyor kan damarlarımda… Ağlıyorum hayatla boğuşurken, Göz yaşlarımın olmadığını hissediyorum. Akmıyor gözlerimden yanaklarıma doğru,ıslatmıyor. Bilmiyorum bana dair her şey huzursuz,her şey ters… Artık her şey kendine gelsin istiyorum Yerini bulsun her şey… Beyaz bir huzur istiyorum Karanlığa gözlerimi açtığımda kamaşmasınlar diye… Son olarak evren gibi bir huzur istiyorum Sonsuz olsun diye Ve huzurlu ölmek istiyorum Sade ve sadece… |
Göz yaşlarımın olmadığını hissediyorum.
Akmıyor gözlerimden yanaklarıma doğru,ıslatmıyor. ... emeğine sağlık sibocummm |
güzeldi..saol sibelcm...
|
kime ait olduğunu bilmiorum malesef..ama bu şiiri o kadar çok sewiorum ki anlatamam beendiinize çok sewindim saolun...:):2:
|
:1:
|
:4: :1:
|
tşkürler
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:42 . |