![]() |
Haydut
Haydut İçimin taslanmis biçimlerinden hüzünlü türküler ezberledim ben geldim diyebilmek için sana tarifsiz yollardan geçtim Babil kralligindan sürgün ölü bir kelebekti düslerim kurak topraklarinda yetismis sele verilmis bugdayindan yurdumun yaram vardi ve seni istiyordu yaralarim geceye inat yanlizligim seni istiyordu Her gün bir kabuk düsüyordu yaramdan tükeniyordum borç senetlerini kanla imzalayan adamlar geçiyordu gözlerimin önünden bankalar gördüm buraya gelirken çek defterleri - ucu açik - uygar tefeciler artik bende kirlendim Adi ayni olan ve her yasta yasanan bir tanimi olmali askin yoksa bu kadar konusamam ben düserim panayir yerlerinden geçerken Dönüp ardima bakiyorumda simdi avuçlarimin içinden kayip gitmis ellerin bir uçurum kadar derinlesmisim ben çaglayan düsürmüsüm dizlerine gençligimden |
*Cumartesi*
*Cumartesi* ........seninle, on dakika Cumartesi demek; feslegen kokulari duymak kaktüs tarlalarindan basi dumanli daglarda pusuya düsmek bir tebessüm birakarak dudakta on ikiden ölmek akip iç denizlerden dalmak issiz okyanuslara aleni kaybolmak iste unutmak zamani sormak göç eden kabilelere bir yeni dogan kundaginda aklayabilmek seri katilleri yirtmak kefeni sasirtmak musallayi kanamali bir hastaya bulmak az bulunur kani atilan onca tarihi karalamak mühür vurmak bilmem kaç yila yesertmek kirmizi umutlari islak, ela bir bakisla siyah beyaz yüreklerden yolmak ayrik otlarini bir avuç dua ile durdurmak tüm yeryüzü savaslarini |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:01 . |