![]() |
Sokak ortasina siirler
Sokak ortasina siirler (karmasa 3) ben bir ani gördüm, söylemem serseri geziniyordu, söylemem benim degil benden degil Allahalla ne isi vardi ya peki rüyamda? ben bir ani gördüm, boynuna sarildim agladim, uzakti agladim, hayaldi agladim, ulasilmazdi anladim çikmaz sokak, ama söylemem simdi surasinda iste tam burasinda / kestim bu siiri... devami sokak ortasina yazilacak. asfalta, tasa, topraga ve hurdacilarin çalma tehlikesine karsi çifte kilit vurulan rögar kapaklarina de ki! tozu topragi önüne katip gelen yagmur suyuna, ve kuyrugu kopuk kedilere, ve umarsizca, ölümüne islanan kasabin yarim kilo kiymaya sarip yolladigi gazete sayfasina, selam olsun... selam olsun asktan bihaber Arnavut Kaldirima, siirde klise olmus Simitçiye, hazir konu açildi, Mendilci Çocuklara anasiz babasiz yetimlere, fiyakali, fosforlu Çöpçü Yeleklerine selam olsun… ama bir dakika ah kafam. esek kafam. nasilda unutmusum. her sey iyi hos yolunda kurgulanmis hatta sokak lambalari bile yaniyor ama dur ki, gör ki, gel ki siir... o yukarida kestigim yerden kaniyor. |
:4:
|
sağol
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:11 . |