![]() |
Erkeklerden Kadinlara Söylenmiş Sözlerin çevirisi:)))))
1. "BEN BALIĞA ÇIKIYORUM"
ÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, kusana kadar içicem ve denizde yüzen balıkları izleyeceğim" 2. "BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY" ÇEVİRİSİ: "Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, Boşuna uğraşma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın." 3."YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?" ÇEVİRİSİ: "Yemek neden hala masaya gelmedi?" 4. "EVET TATLIM... HAKLISIN SEVGİLİM" ÇEVİRİSİ: Çevirisi yok.. onlar bu sözleri periyodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır. 5. "HMMM EVET ÇOK İLGİNÇ HAYATIM." ÇEVİRİSİ: "Sen hala konuşuyor musun?" 6. "HAFIZAM PEK İYİ DEĞİLDİR BİLİYORSUN" ÇEVİRİSİ: "ilk öptüğüm kızın evinin yolunu hatırlıyorum, bugüne kadarki bütün arabalarımın teknik özelliklerini hatırlıyorum ama senin doğum gününü unuttum" 7."ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BİR KESİK" ÇEVİRİSİ: "Aslında tam damarı kestim ama gebereceğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem" 8. "YİNE NE YAPTIM????" ÇEVİRİSİ: "Yine nasıl yakaladın???" 9. "TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM" ÇEVİRİSİ: "Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın" 10. "BİLİYORSUN GÜZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM" ÇEVİRİSİ: "Senin çığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam" 11. "MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUN" ÇEVİRİSİ: "Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricem" 12. "SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZ..NERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM " ÇEVİRİSİ: "Bizi kimse bulamayacak |
verilmisti.
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:02 . |