![]() |
çek git git .. .. ...
.. ... ... bak yine sen geLDin akLıma bi an cıka geLdin o sokak Lambasının oraya hemen cama koştum baktım yine aynı yagmur yine sen titriyerek beni bekLiyorsun oracıkta ama senin üzerine yagan yagmur benim gözyaşLarımdı sen ne kadr üsürsen üşü ben geLemezdim sana içim haLA sana öfkeLi kinLi istemiyor artık seni cok acı cektrdin bana şimdi ordasın işte tam karsımda sana bakıyorum hersey tek tek akLımda şimdi ne yaptııkLarımz neLEr yasadık seninLe hepsi cok güseLdi taki terkedip gidişine kadar artık sevmiyorum deyişine kadar başkasına gidene kadar kimse sewmedi senin kadar diyorsun şimdi ne yapmaLı etmeLi derkn işim sana da cok kızdı neden sevmedin ki sen oyaLAdın ayLArca şimdi ya geL yada cık gid diyorsun hayatımdan oracıkda haLa bekLiosun söLErmisn ihanet nasıL affediLir ben seni bu kadr severken ben bunu hak edicek napmıştım snaa ihanet içimm agLıor snaa şimdi gözümde kücüLmene zawaLLıLıgına şimdi cek gid hayatımdan !! yeter artık ne hayaLimm nede ümidim war bırak bari geceLErimde yanLız kaLim şimdi Lütfen gid seni daha fazLa görüpde haLine üzüLmim !! aLcaLma da karsımda cek gid gid ... ... .. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
thanksss
|
çok güzeldi sağol
|
güzel şiir tşklerü
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:10 . |