![]() |
yürüyüş
Yürüyüs Noel agaçlari mezarliktan çaliniyor Sapka diye satiliyor Batinin kiymiklari Konfetiler yagiyor piyango saticilarinin üstüne Mozaigimizle övünürken yetmis iki kere Kirk midyeye bir kadin satiliyor Inliyor kaldirimlar kokulu pazarliklardan “Bayan lazim mi abi” diyor biyigi terlememis çocuk Lazim olan bayanlarin hürriyeti için menajer aydinlar Geceleri roman yaziyor “kiliç yarasi gibi” Bir gece daha siradanlasti sarhos Niyazi’nin bögürmesiyle Noel agaçlarini dikiyorlar mezarliklara Herkesin birbirinden korktugu sokaklarda Basmahane ya da Kadirga sokaklarinda Sokaklar ortasinda tinerci naralari Hayati parlatiyor boyaci çocuklar Kokluyorlar ceza keserek puslu sabahlara Kent çakallari dislerini firçaliyor Salyali itler bir apartmanin son katinda uluyor Bir kisim kadinlar tuvalet giyiyor Tuvalete “hasa minel huzur” diyor yasli bir adam utancindan Bir gece daha siradanlasiyor cinayete yoldas bardaklarla “Noel agaçlari ve manolyalar kahrolsun” Saksagan kanatlarinda laleler varsa Isyan ola isyan ola |
Bu Gece En Hüzünlü Siirleri Yazabilirim
Bu Gece En Hüzünlü Siirleri Yazabilirim Bu gece en hüzünlü siirleri yazabilirim Söyle diyebilirim : 'Gece yildizlardaydi Ve yildizlar, maviydi, uzaklarda üsürler' Gökte gece yelinin söyledigi türküler Bu gece en hüzünlü siirleri yazabilirim Hem sevdim, hem sevildim, ya da o böyle söyler Bu gece gibi miydi kucagima aldigim Öptüm onu öptüm de üstümde sonsuz gökler Hem sevdim, hem sevildim, ya da ben böyle derim Sevmeden durulmayan iri, durgun bakisli gözler Bu gece en hüzünlü siirleri yazabilirim Duymak yitirdigimi, ah daha neler neler Geceyi duymak, onsuz daha ulu geceyi Çimenlere düsen çiy yazdigim bu dizeler Sevgim onu alakoymaya yetmediyse ne çikar Ve o benimle degil, yildizlidir geceler Yürek zor katlaniyor onu yitirmelere Bakislar sanki onu bana getirecekler Böyle gecelerdeydi agaçlar beyaz olur Artik ne ben öyleyim ne de eski geceler Sesim ara rüzgari ona ulasmak için Simdi sevmiyorum ya, eskidendi sevmeler Simdi kimbilir kimin benim oldugu gibi Sesi, aydinlik teni, sonsuz uzayan gözler Sevmiyorum dogrudur, yürek bu hala sever Sevmek kisa sürdüyse unutmak uzun sürer Bu gece gibi miydi kollarima almistim Yüregimde bir burgu ah onu yitirmeler Budur bana verdigi acilarin en sonu Sondur bu onun için yazacagim dizeler Bu gece en hüzünlü siirleri yazabilirim Söyle diyebilirim : 'Gece yildizlardaydi Ve yildizlar, maviydi, uzaklarda üsürler' Gökte gece yelinin söyledigi türküler Bu gece en hüzünlü siirleri yazabilirim Hem sevdim, hem sevildim, ya da o böyle söyler Bu gece gibi miydi kucagima aldigim Öptüm onu öptüm de üstümde sonsuz gökler Hem sevdim, hem sevildim, ya da ben böyle derim Sevmeden durulmayan iri, durgun bakisli gözler Bu gece en hüzünlü siirleri yazabilirim Duymak yitirdigimi, ah daha neler neler Geceyi duymak, onsuz daha ulu geceyi Çimenlere düsen çiy yazdigim bu dizeler Sevgim onu alakoymaya yetmediyse ne çikar Ve o benimle degil, yildizlidir geceler Yürek zor katlaniyor onu yitirmelere Bakislar sanki onu bana getirecekler Böyle gecelerdeydi agaçlar beyaz olur Artik ne ben öyleyim ne de eski geceler Sesim ara rüzgari ona ulasmak için Simdi sevmiyorum ya, eskidendi sevmeler Simdi kimbilir kimin benim oldugu gibi Sesi, aydinlik teni, sonsuz uzayan gözler Sevmiyorum dogrudur, yürek bu hala sever Sevmek kisa sürdüyse unutmak uzun sürer Bu gece gibi miydi kollarima almistim Yüregimde bir burgu ah onu yitirmeler Budur bana verdigi acilarin en sonu Sondur bu onun için yazacagim dizeler |
tşkkrler apo abi......emegine saglık.......:1:
|
sağol
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:31 . |