![]() |
masalp3risi
meraba herkese ben nuray 21 yaşındayım benimde kişisel sayfam olsun dedim içeriği nasıl doldurcağımı bilmiom :20: kanımca bizi anlatan şeyler geçicek öz geçmiş olarak neyse hayırlı olsun :70: |
Sayfan hayırlı olsun.. İçeriği önemli değil her telden doldurabilirsin...
|
Hayirli ugurLu olsun.. :2: |
Ağladım
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Dün gece uzun uzun Seni andım, ağladım. Sonu yok yolumuzun Ona yandım, ağladım Kim bilir acımızı Bu yasak aşkımızı O eski şarkımızı Çaldım çaldım, ağladım!.. Dolaştım sokaklarda Ağaran şafaklarda Seni senden uzakta Sardım sardım, ağladım İmrendim sevenlere Sarılıp gidenlere Elele gezenlere Baktım baktım, ağladım Benimsin bende değil Ellerim sende değil Yanmamak elde değil Yandım yandım, ağladım Tuza bastım yaramı Aşkla açtım aramı Sensiz son sigaramı Yaktım yaktım, ağladım. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hani: bensiz yapamazdın.Hani: yaşam ağacındım, alışkanlık yapmıştım,Hani; mutluluğunla mutsuzluğunun arasındaki,dönemlerindim, Hani; peri masalındaki tüm aşıkların bizi arayacağı, zırhlı şövalyendim,Hani inancının olduğu yerde sevgin, sevginin olduğu yerde güvenindim Hani, ölümle, ölümsüzlüğün ortasındaki boşluğundum.Hani; ayrılışlarının arkasındaki tek nihai çözüm ; gene bana geri dönmekti.Bak,bu sefer umduklarım ile bulduklarım farklı oldu, Şimdi daha iyi anladımki;Önemli olan., dağın doruklarına tırmanmak değil,Vadilere sıkışıp kalmakmış,Günlerce düşünüp zor olsada sende vermişsin kararını Hiçbir şey vazgeçilmez değilmiş. Vazgeçilmezlik olsaydı, mezarlıklar; hınca hınç dolmazdı. Artık, metalik, plastik yalnızlıkların hüküm sürdüğü,özdeki çirkinliklerin, yapay bir cilayla kapatılmaya çalışılan,Boğanın, boynuzlarının gölgesindeki yaşamı,bana hediye ediyorsun,asırlık otoritenin kibrinden,akademik gösterişin, getirdiği kariyerden uzak, kendi doğal düşüncenin derinliklerine dalan,duyarlı, gözlemci,bir iç yolculuğa çıkarken, bana güle güle , yola çıkan yolcuya da uğurlar olsun diyorsun.Senden gelen herşeye razıyım ben. |
teşekkürler :70:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Aranıpta bulunmak istenmeyen, bir yalnızlığım… Geçtiğim sokaklarda ayak izlerim… Bir çift gözde aranıyorum adım adım… Kaçıyorum zifiri bakışlardan… Hüzün kokan tenlerden… Gülen gözlerin ardında saklı kalmış bir gözyaşıyım… Ben ki gizliyim, soğuk gülüşlerde… Bir yakarışta hece hece dökülüyorum olur olmaz… Adım başına bir damlayım şimdi… Kırgınlıkların arasında unutulmuş bir hayalim… Unutuluyorum bir gün doğumu… Ansızın beliriyor, rotasız düşüncelerde rengim… İsteyene pembe, isteyene mavi… Mutluluğa, beyaz… Acıya, siyah… Aynada asılı kalmış bir tebessümüm… Alacalı yalnızlıklar kuşağındayım… Bir kadeh tokuşturuyorum, anlamsız bakışlara… Aynada ki yüzüme takılıyor gözlerim… Gülüyorum, kendimde gördüğüm anlamlara… Bırakıyorum aynadaki halimi olduğu gibi, Uyuyorum, düşünce bulutlarında… Dilde mühürlenmiş bir suskunluğum… Gözlerimi acıya açıyorum… İçimi yıkıp, yağmalıyor sesler… Kendi içimde kıvranıyorum… Sesime uçurum çığlıklarım… Kendime lal, dilim… Duyulmuyorum… Ve ben, hiç bilinmiyorum... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [center][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
─┼─█▄ Benden sana tek hediye..•••sadakam olsun sana yaşamak••• ▄█─┼─
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Sen Gittin Masal Bitti...
Sen gittin evimin adresi, kapıın zili gitti Sen gittin sazımın teli, kuşumun dili gitti Yangınlar düştü yüreğime /ıssızlaştı şehir Sokaklara hüzün yağdı/ gözlerime acı Üstüme kapandı kapılar, ben kapandım içime günlerce haftalarca ağladım. Kırık bir ağaç dalında,öksüz bir kuş gibi kaldım Sen gittin... Hazanlar başladı ömrümde yaprağa duran ağaçlarım gitti umutlarım gitti,baharlarım tutam tutam saçlarım gitti... Dudağımda şarkılar yarım kaldı bardağımda rakılar Sen gittin... Yüreğimde kanayan şiirler masamda sigara izmaritleri kaldı ben kaldım öyle tesellisiz ortalarda birde yıkıntım Sen gittin... Şiirlerim öksüz kaldı kalemlerim, defterlerim ellerim, gözlerim, kirpiklerim yüreğimde kalkıp giden gemilerim dillerim öksüz kaldı... Ne varsa dağıldı senden yana geride kalan çöl oldu şiiristanım hayalim, düşistanım Sen gittin... kemanım yayım, güneşim ayım mutluluk payım gitti kara bulutlar çöktü üzerime bir ben kaldım öyle boynu bükük ortalarda yastığımda yağmur hıçkırıkları birde ve yüreğime batan cam kırıkları her gece Sen gittin... sustu kalbimin bülbülü bahçemin gülü soldu yoldu bağrımı yokluğun Sen gittin.... Ağzımın tadı mutluluğumun adı gitti yaslı yaşım, gamlı başım zehir aşım, otuz yaşım kaldı Sen gitin hayalim düşüm sevincim gülüşüm servetim işim gitti Sen gittin özlemin yüreğimde yokluğun kirpiğimde çoğaldı sen gittin umudum gitti gururum gitti her gece oturup ağladım ıslandı/ ekmeğime karıştı korkunç acı gülmek nedir unuttum gitti Sen gittin ömrüm insafsız ayaklarına toprak oldu kavruldu bahçelerim çiçeklerim soldu acılarım içimde fışkıran kan, gönlüm rüzgarlara savrulan yaprak oldu Sen gittin çakıl taşlarım yürekvuruşlarım sevgikuşlarım gitti yaralı bir ceylanın bakışında yaralı kaldım her yerde izimi arıyor avcılar gittin işte o gidiş gittin, bir daha dönmedin geri yarısı sende kaldı kalbimim, yarısı bende ezgili ardında kara bulutlar, kara günler ve her gece ölümler kaldı hasretin kaldı birde ben kaldım öyle deli, öyle divane ortalarda ah seher yeli sen gittin... ben bittim... masal bitti... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:57 . |