![]() |
Bir gün bir pspniz olsa yada varsa ona neler yapardınız
Ewet arkiler psp hakkında neler düşünüyosunuz birgün bir pspniz olsa yada varsa onunla neler yapmak isterdiniz.hayaliniz varsa hemen yazın,yoksa hemen hayal kurun 1 dakikanız var en sıradışı kimin olacak bakalım.
Önce ben başlayayım ben mesela pspmi pavyona çevirmek istiyorum heryerine ışık takmak istiyorum ama işte akımını felan bilmediğim için yapamıyorum.en yakın zamanda gerçekleştiricem ama hayırlısıyla |
valla psp varda hayal kuracak zamanım olmadı halen inşallah uzun bir süre sonra miniendin gibi hayalim olur:11::11::11:
|
sendende başka pspsi olan yok sende kuramadıysan hayal silelim gitsin bu konuyu :11: :11:çabuk bi hayal kurrrr kızdırma beni :11: :11:
|
valla aklıma gelmiyo ya :11:
|
tşkürler
|
İbo Kardeş kusura bakma ama benim bildiğim kadarıyla bu bölümler mesaj sayını arttırma bölümleri değil teşekkür edilecek ne var anlamadım bu bölüm ve diğerleri için...
|
Başından beri Tv izlemek isterdim Psp ile ama bu hayalden çıkıp gerçek oldu japonyada.. Yinede bizde uzun zaman alacak gibi görünüyor tv izlemek.. ama hayal kurun demişsin, benim hayal biraz uçuk kaçacak ama özel bir katlanabilirlik sayesinde Psp nin kullanmadığım zaman kol saatine dönüşmesini sonrada Oyun yada Film izleyeceğim zamanda normal haline dönüşmesini isterdim..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yhaw mini sen Yanında Kac tane psp ile geziosun....(:
gecen gordum 1 cuval doktun masanın ustune......:72: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:55 . |