![]() |
ÇÜnkÜ AŞiĞim Sana...
Aşığım Sana..! alıntı[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir ustayım ben, bir duvarı hatasız işleyen.. Bir ağacı nakış nakış işleyen, bir makineye hükmeden.. Çünkü aşığım sana..! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir öğrenciyim ben, sürekli çalışıyorum dersimi, ev ödevlerimi.. Hiç aksatmıyorum, başarıyı yakalamak için.. Çünkü aşığım sana..! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir suçluyum ben, hep yakalanma tedirginliği içinde.. Bir kaçışın koynunda savrulup duruyorum, nereye gittiğimi bilmeden.. Çünkü aşığım sana..! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir yolcuyum ben, menzili olmayan yollarda arayış içindeyim.. Nereye gidersen peşindeyim, kilometreler yoldaşım... Çünkü aşığım sana..! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir hastayım ben, iyileşmek gelmiyor içimden.. Seni ilaç belledim ama bitmeyesin diye öyle azar azar alıyorum ki... Çünkü aşığım sana..! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir ateşim ben, alev alev sarıyorum etrafımı, sen canlandırıyorsun beni.. Tonlarca su sıksalar bir küçücük korum bile sönmez... Çünkü aşığım sana..! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir besteciyim ben, en güzel senfonileri besteliyorum.. Aşkın notalarından ezgileri yoğuruyorum.. Sensin şarkılarımın kaynağı... Çünkü aşığım sana..! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir fidanım ben, sen suladıkça yeşeriyorum.. Su vermeye gelmesen solacağımı biliyorum.. Ama gelirsin soldurmazsın beni... Çünkü aşığım sana..! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir pencereyim ben, açtıkça kanatlarımı senin ışığın giriyor evimden içeri.. Gözlerimi kamaştırıyorsun ama ben bundan hiç yakınmıyorum.. Çünkü aşığım sana..! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir kapıyım ben, ama hüzün ve acıya geçit yok bu kapıdan Zaten hiç yakışmaz ki sana bunlar, sadece senin geçmene izin var Seninle birlikte aşka da… Çünkü aşığım sana..! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir ülkeyim ben, bağımsızlığımı seninle kazandım.. Topraklarımda aşk hüküm sürüyor.. Sen dolaşıyorsun bayrağım seninle dalgalanıyor..Sadece bayrağımı sen dalgalandırıyorsun.. Çünkü aşığım sana..! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir bahçeyim ben, Uzun yollardan sonra girilen bir bahçe Herkesin konukluğu kısa sürdü.. Ama senin uzun sürsün.. Çünkü aşığım sana..! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir mektubum ben, En güzel sözcüklerin okunduğu..Adresi belli Sahibinin elinde daha da güzelleşen.. Sen okumalısın beni.. Çünkü aşığım sana..! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir deli maviyim ben, Sevdikçe mavileştiriyorum seni de.. Şimdi maviyi yaşama zamanıdır.. Şimdi aşkı yaşama zamanıdır haydi gel benimle… Çünkü aşığım sana..! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
cok güzel....teşekkürler
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:13 . |