Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Mizah (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=70)
-   -   forum.van.gen.tr kapanırsa neler olur..? (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=17238)

SiBoLOqY 08/02/08 19:08

forum.van.gen.tr kapanırsa neler olur..?

forum.van.gen.tr kapanınca Satan22,Muhemar ve Zyrec"ya bizden habersiz nasıl kapanır" diye görevlilere saldırmaya
çalışırken site sakinleri :[ahmet as,welovetheatre,künye,cano_65, alikatip, arush20, AZAZİL, Ben Kework, buyuksahip, casillas-x, COMANDO989, DDE, dertkolik, ENGİN,KRAL65,agsi_____sey_____ , ercan66,miniendin, erenafl, expres123, FBRh+, hamlet, hasancc, hayat, hayrettin19,snp, tataroglu46, trex_korsan, Turgay__, tyrael_templar, usurer, ve diğer üyeler]Nasıl olur kim kapatır? Nerdeler, Linç edelim hemen..hücuuuuuumm
İnternet polisi : Sakin olun sakin olun yok öyle birşey..Server hatası...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Hüüllleeeynnnn delirtmeyin adamı forum.van.gen.tr yi istioruz biz...Kapatanlar nerede? nerede o hainler çıksınlar karşımıza..
[gördüğünüz gibi Lastdesiqner kükrüyor :D ato--- hackoogle MKtr ve alosar destek veriyor]

forum.van.gen.tr bizim hakkımız söke söke alırızz...[ Sibology,bahtsız bedevi,akustikci,helin_helin,zelal,raul,qizemCe,si nem,nagy,RuYa,cerenn,miss maniac,çikolataa]devam kıslar devam durmak yok ...Vay be biz bayanlar ne kadar yaygara yaptık böyle... zelal in ıslıkları hala kulaklarımda. hele helin_helin o kadar bağırdıki sesi kısıldı.. ben o kadar çok bağırma sesin kısılır sonra ders çalışamazsın dedim ama dinlemedi sesinden oldu...sinem tam bağıracaktı karşıdan ZeRGuWaN ters ters gözüne bakınca daha ağzını açamadı ..:D Jacoben boş durmuyor O'An'lar için fotograflar çekiyor.. forum.van.gen.tr açılınca yayınlayacakmış.... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

sea star forum.van.gen.tr nin kapandığını duyunca "ya ben forumda mod dum..daha gün görecektim üye banlayacaktım" diye o kadar bağırdıki görenler hayretler içinde kaldı..

daha çiçeği burnunda mod mahopasaforum.van.gen.tr nin kapandığını duyunca kendini yere attı zavallı ayağı kayınca kafa üstü durdu....

forum.van.gen.tr nin sessiz üyeleri gösteri yapanları daha iyi izlemek için
yakında bulunan elektrik direğine çıktılar...

Arkadaşlar maksat muhabbet olsun sizleri gülümsettim ise ne mutlu bana ismini unuttuğum üyeler kusuruma bakmasınlar..[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

muhemar 08/02/08 21:14

inşallah van.gen.tr kapanmayacak ama güzeldi. teşekkürler :2:

RuYa 08/02/08 21:52

Cok guzel ya.. :11:

van.gen.tr 'e birsey olmaz Allahn izniyle .. dé ..
benim gozum seferberlik ilan eden oncubirlikte.. :72:

Satan22 08/02/08 22:27

satsakmı acaba..:72:

RuYa 08/02/08 22:28

Alıntı:

Satan22´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 148305)
satsakmı acaba..:72:

:143:

Satan22 08/02/08 22:29

şakaydı yaw vumasana..:72:

bak yaw halen vuruyo.. of of yeter da..:72:

RuYa 08/02/08 22:30

Alıntı:

Satan22´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 148311)
şakaydı yaw vumasana..:72:

bak yaw halen vuruyo.. of of yeter da..:72:

Bnn sakasi olmaz ! :)

Satan22 08/02/08 22:32

yaptık bikere işte affet..:72:

helin 08/02/08 22:33

güzeldi sibocum..:D :D

AZAZİL 09/02/08 01:01

güzel paylaşım +rep

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:00 .