![]() |
Hard Truck Haulin[Turkce+Turkiye Haritasi+Yeni Tırlar+Rip+Resim+...]
bY Uplaoder: _ZeuS_ Boyut: 124 Mb Oyunda Amaç: Şehirler Arası Yük Götürüp Getirip,Para Kazanıp,Kendi Şirketinizi Kurmaya Çalışıyorsnuz... Rar Şifre: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gercek Boyut : 339 Mb Ripli Boyut : 124 Mb Oyun Download Link : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Not: Oyunun Yamaları Ve Açıklamalar Aşagıdadır Oyuna Radyo Muzıği Eklemek için: 1-İlk Once İnternetten OGG Converter Porgramını İndirdik 2-Sonra Porgramı Kurup Açıyoruz 3-Add Filesten İstedigmiz Şarkıyı SeciYORUZ 4- Sonra Aşagıda OGG yi İşaretlerioz 5-Ve Encodeye Basıyoruz Bekliyoruz(şarkının nereye kayıt olacagını siz seciyorsunuz) 6-Sonra OGG Formatına Donen Sarkıyı Belgelerim/18 Wos/Musıc İçine Atıyoruz... Bu kadar PrOmEDyUmX ' a Teşekurler Kurulum 1-İndirdiginiz Partları İşaretleyin 2-Saga Tııklayın Buraya Çıkar Deyin 3-Çıkan 18 Wos Exeyi açın 4-İYİ OYUNLAR Yardım ( Hata Alanlar ) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yukardaki Gibi Hata Alan Arkadaşlar Yapmanız Gerek Ekran Kart Drivirini Guncelleştirmeniz Ekran Kart Driviri Guncelleştirme: 1-Bilgisayarıma Sag tıklayın,özellikler deyin 2-Donanıma Tıklayın 3- Ordan Aygıt Yoneticisine 4-Sonra Ordan Ekran Baglaştırıcının Solundakji ''+'' İşaretine tıklıoz 5-Altta Çıkan Modele Sag Tıklayıp Guncelleştir Diyoruz... 6-Pc nizi Yeniden Başlatıosunuz Bu kadar Açıklama: BirÇok Hard Truck Oyunu Çıktı; Hard Truck: 18 Wheels of Steel , Hard Truck Pedal, Hard Truck Kıng Of The Road , Hard Truck Conwoy..Ama En Tutulanı Haulin Olmuştur Çünkü Haulin Digerlerine Gore En Çok Yaması Bulunan Oyundur...Bu Yamaların En Önemlileri Turkiye Haritası Türkce Olması Türk Reklam Panoları Her Marka Tır Olması ( BMC , Renault, Scanıa ,Mercedes Vb. ) Üstelik Oyun Turkce RadyO Bile Var Oyundayken '' R '' tusuna basıp radyo dinleyebilirsiniz İYİ OYUNLAR Resim: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Oyun Download Link Linkler: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kurulum: Rardaki Dosyalari İstediginiz Yere Çıkarıp Ordaki Exe Dosyasını Çalıştırıp Oynayabilirsiniz Turkce+Turkiye Harita+Reklam Panoları Yaması+Tır: Link: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kurulum: Öncelikler Belgelerimin Klasörünün Altındaki 18 WoS Haulin İster Yedeğini Ailın İsterseniz Adını Değiştirin Ben Adını Değiştim ÖRNEK:18 WoS Haulinnnnn Diye Sora Rar Açın Şifresi: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Exe Tıklayın Sizden Belgelerim Klasörüne Kurulum Yapmasını söyleyecek Install Deyin Sonra Oyuna Girin Ana Menudeki Ayarlara Tıklayın Languane Deyin Ordaki English Yazını Turkce Yapın TIR Yaması Link: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kurulum: Rarın İçindeki Dosyaları Belgelerim>18 wos Haulın > Mod Klasorune Atın Dosya Rar Şifreleri: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ...İYİ OYUNLAR... OYUNUN ÇALIŞMAKTADIR Oyun Alıntı Degildir Hepsi Tamamen Benim Anlatımımdır Bir Teşekkuru HOR Gormeyin Lutfen |
emeğine sağlık
|
Teşekkürler bu oyuna bayılıyorum bilgisayardan hayatta silmiyecegim bir oyun :)
|
kardaş saolasın çok teşekkürler elni sağlık radyu allahu an(allah senden razı olsun)
|
ha bu arada en büyük beşiktaş başka büyük yok
|
güzel bi oyuna benziyor.. bakalım bi
|
paylaşım için sağol
|
TŞkrler
|
arkadaşlar par.2 yi yükleyemiyorum acaba kırık olablirm i?
|
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:07 . |