![]() |
Tebessümüm Oluyorsun
TEBESSÜMÜM OLUYORSUN
Bir gül-ü-versen şenlenecek gibi oluyor her şey. İçimi mutluluk kaplıyor. Yaşam sanıyorum seni. Doyasıya yaşama sarılıyorum. Gerekçem oluyorsun. Gül, her şey seninle gül-sün. Tebessümüm oluyorsun. Bir lakap takılıyor sensizlikteki tebessümüme. Mecnun oluyorum. Şenleniyorum, seninle şenleniyor hayat. Karnavalım oluyorsun. Sürekli zirve yapıyorum. Kullandığım patikalar yavan geliyor. Eskiyor, eskide olan ne varsa. Yenil-en-iyorum. Teslim oluyorum hayata ve sana. Huzur doluyorum. Dünyamı miskler sarıyor. Bu koku senden geliyor. Kokum oluyorsun. Mutluluk doluyorum. Oysa ne kısa ömrümüz. Gül-ümle şen-lenemiyorum. Mutluluğum hüzünleniyor. Camda buğu oluyorum. Birisi sevgilisine içerden kalp çiziyor. Adlarının baş harflerini yazıyor. Dışarı ters yansıyor. İkisi de fark etmiyor tersliği. Mutlu bir damla oluyorum. Kalpten süzülüyorum. Gül-üm şen-leniyor. Kocaman oluyor yaprakları tüm dünyamı kaplıyor. Teşekkür ediyorum. |
tşkler..
|
Bir gül-ü-versen... Cok boyutlu kelimelere bayiliyorum , muthis bir siir Tskler. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:48 . |