![]() |
Las Vegas Modeli Van Vegas!
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bugüne kadar bir türlü canlandırılamayan Doğu ve Günneydoğu Anadolu Turizmi için dev bir proje gündeme geldi. Turistik Otelciler Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, GAP idaresi başkanlığı ile gerçekleştirilen toplantıda Van Gölü kenarında ABD'nin ünlü kumar ve eğlence merkezi Las Vegas benzeri bir eğlence kenti yapılmasını önerdi. İlimiz için iimi olur kötümü olur orası belli değil..:20: |
süper olur iki tanede optoparkı olur bır tanesı atlı kacakcılar ıcın kacaktan gelenler kumar oynamaya gelınce atlarını baglarlar:11: ıkıncısınede kamyonla kacakcılık yapanlar kamyonlarını park eder kumara gıder:11:
kırmızı 15 dıyorum 1 ton mazot 500 metre iran kumaşı 300 adet sigara:11: hele kalkmayın masadan ben bır karsıya gıdıp gelem oyuna devam edecez ha :11: param kalmadı ıkı kart daha ıstıom aqtımı koyuyorum öncü atıdır ha iyi koşar silahtan ürkmez keçinin yürüyemedigi patikadan dört nala koşar:11: |
Alıntı:
|
oy oy oy başkaleyide kolombiya hakkariyede teksas yaparlar
|
sadece ilimiz için değil tüM türkİye için sÜper Olur....en geç 2 yıl içinde tüm borçlarımızı kapatırız.....
|
$ahane olur !
|
bencede şahane olur
|
SÜper Olur Vallehe
:85: |
vanda bir kumarhane eksik ti zaten ıoda olursa ne olur acaba
|
:20:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:07 . |