![]() |
İstanbul'da 7 katlı denizaltı oteli!
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 2010 AVRUPA KÜLTÜR BAŞKENTİ SEÇİLEN İSTANBUL, YENİ TURİZM PROJELERİYLE DÜNYA TURİZMİNİN DE BAŞKENTİ OLMAYA ADAY. DÜNYADA İLK KEZ DENİZ ALTINDA 7 KATLI OTEL İSTANBUL'DA YAPILACAK. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] TANRIVERDİ HOLDİNG'İN BEŞİKTAŞ'TA 100 MİLYON DOLAR BÜTÇEYLE YAPACAĞI OTEL, 2010'DA TAMAMLAYACAK. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] TANRIVERDİ HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI RECEP TANRIVERDİ OTELİN 7 YILDIZLI OLACAĞINI SÖYLEYEREK, “ANITLAR KURULU BAŞTA OLMAK ÜZERE BÜTÜN İLGİLİ YERLERDEN İZİN ALDIK VE BEŞİKTAŞ'TAKİ DENİZ MÜZESİ İLE DOLMABAHÇE SARAYI ARASINDAKİ ESKİ TÜTÜN BİNASINI YIKTIK. DÜNYADADA İLK DEFA DENİZİN ALTINA 7 KAT İNECEĞİZ" DEDİ. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] DENİZ ALTINDA 6 KATLI OTELİN YAPIMINA İLK KEZ FİJİ ADASI'NDA BAŞLANMIŞTI [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] AMERİKAN ŞİRKETİ BRUCE JONES TARAFINDAN FİJİ ADASI AÇIKLARINA 160 MİLYON DOLARLIK BÜTÇEYLE YAPTIRILAN 6 KATLI POSEİDON DA ÇOK KISA BİR SÜRE SONRA AÇILACAK. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] MERCAN KAYALIĞI MANZARALI POSEİDON DENİZİN 20 METRE ALTINDA İNŞA EDİLİYOR VE OTELİN ODALARI DENİZALTINA BENZEYECEK ŞEKİLDE YAPILIYOR. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
yok ablam vallaha ben kalmam bu otelde..:72:
düşünsenize yatmışsınız ve odayı su basmış napcan..:72: |
:72: :11: neden kötü yanlarını düşünüosun ii yanlarını düşün..:D
|
ii yani neki yaw.. deniz kızımı gelicek yoksa gece odaya...:72:
|
:11: ewet ..harbi denizkızı bulmuşlar resimlerini gördün mü ?? valla o gelirse kaçarsın:72:
|
evet gördüm deniz kızından çok deniz yaratığı gibiydi..:72:
ay kız anam böyle ii boşver biz nere deniz altı oteller nere..:72: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
işte deniz abisi..:72: |
:11: :72: nie yaw yapılsın ben seni yollarım oraya tanıdıkalr çok..:Dhemde denizkızıyla..:D
|
valaha orasını bilemem ama deniz kızı değilde galiba onun yanıda ben kız olucam.:72:
|
:11: tmm senin için sorun olmazsa kız olmak gerisi mühim diil..:D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:52 . |