![]() |
Farkında Mısınız ?
Bugun yasamin bana verdiği nefesi minnetle alıyorum ve nefesle yasadığımin farkındayım Günümün huzurlu gececeğini biliyorum ve bunun icin elimden gelenin en iyisini yapacağımın farkındayım Neşeliyim ve bu neşemi kimse değistiremez secimlerimin bana aid olduğunun farkındayım Bana gelen keyifsizlikleri cözüme odaklanarak cözebileceğimin farkındayım Her gecen gün isteklerimin gercekleseceginin farkındayım Sevgimin gucunu biliyorum ve bunu tum canlilara dagitabilecegimin farkındayım An'da kalmayi ve an'larimi mutlulukla yasayacagimi biliyorum ve farkındayım Dusuncelerimle beni yoneten beynimi artik benim yonetecegimin bilincinde ve farkındayım Dusuncelerimin yasamimi sekillendirdigini negatif veya pozitif olaylarin benim dusuncelerimin urunu oldugunun farkındayım Baskalarinin dusunce soz ve eylemlerinden ben istemedikce etkilenmiyecegimin farkındayım Calisirken son derece istekli ve heyecanli olabilecegimin ,isimin kendi secimim oldugunun farkındayım Hergun ve Bugun daha basarili daha mutlu daha huzurlu ve saglikli olarak yasayacagimin farkındayım Fobilerimden endise ve korkularimdan alinganlik stres ve ofke kizginlik duygularimdan kurtulmam icin cozum olacak herseyi arastirabilecegimin / yapabilecegimin farkındayım Evimde /isimde sadece zevk ve keyifle calismak yasamak icin yapabilecegimin en iyisini yaptigimin farkındayım Sigarayi istersem birakabilecegimin ve daha saglikli bir yasam bicimi icin adanmislik gerektiginin bilincinde ve farkındayım İletisim kazalarinda her insanin farkli oldugunun ve bunu duzeltmek icin kendimden baslamam gerektigi bilincinde ve farkındayım Eger istersem Cocuklarimin/arkadaslarimin/esimin/ dostlarimin/musterilerimin benimle cok uyumlu olabilecekleri ve bu uyumu istedigimin farkındayım Ayrılıklarda ,kayıplarda gecmisi geride birakmaya (an'da kalmak) yeni bir yasama su an karar verdigimin farkındayım Bugun ve bugunden sonraki gunler kendimi ve baskalarini bagislayacak yolları bulacagımın farkıdayım Hedeflerim var ve hedeflerimden baska yerlere ilgimi dagıtmayacağımın farkındayım Adanmislik,azim,karalilik,nese,dikkat,an'da kalmak,huzur saglik yasamimin en onemli bolumu ve bu ruh halimi eger istersem pozitif bakis acisiyla sonsuza dek surdurecegimin farkındayım Cocuklukta bana ogretilen gordugum duydugum taddigim isittigim dokundugum herseyin yuzde yuz dogru olmadiginin ve dogrumu bulacagimin farkındayım Ozgur oldugumun ve ozgurlugumde radikal / ananevi kurallara gore duzenledigimin farkındayım Gercek disi konusmalar ,dedikodu,kavga,haksizlik,yargilamalari yaptigim takdirde bunun baskalarina zarar verebileceginin bilincinde ve farkındayım Manevi inanclarimin olmasi gerektigi gibi oldugunun farkındayım Kendini sevmenin fiziki bakimdan cok ruhsal bilgelik oldugunu farkındayım Egolarimin yasamimdaki yerini biliyor ve baskalarina yansittigim takdirde dengelerini bozmayacagimin farkındayım Ne ekersem onu bicecegimi biliyorum ve farkındayım Su an yasamimi degerlendirmeye alacagimi, neyi isteyip neyi istemedigimin farkındayım Secimlerimin sonuclarina katlanacagimin bir baska suclu aramayacagimin bilincinde ve farkındayım Baskalariyla iletisimimde dilimi daha dikkatli kullanmam gerektiginin farkındayım Dunyaya ekolojik dengeye daha duyarli olmak istedigimin dogaya onem vermem gerektiginin bilincinde ve farkındayım Bir konu hakkinda Kitap okuyarak gezerek arastirarak daha net bilgiye ve fikir'e sahip olacagimin farkındayım Farkindaligimin artmasi icin her animi kontolum altina alacagimin farkındayım Ne kadar ugrastirici gelse de farkindalik calismalarimi yapip eger kendi gelisimim ve isteklerim icin adanmislik yasarsam mutlu olacagiminfarkındayım Kisisel ve ruhsal gelisimim icin yapabilecegimin en iyisini eger istersem maddi manevi yatirim yapacagimin /yaptigimin farkındayım Bugun sevgimi herkese dunyaya evrene gunese aya yildizlara tum canlilara bilinclere yolluyorum ve ayni sekilde sevincli bir sekilde bana doneceginin farkındayım... |
tşkler yüreğine sağlık
|
Seninde gözlerine sağlık . .
|
sağol:2:
|
farkındayım güzeldi
:4: :4: :4:
|
:2: :2:
|
tşk güzel emeğine sağlık
|
Beğenmene Sevindiiimm .. Gözlerine Sağlık .. ;)
|
Yüreğine sağlık, çok güzelmiş..
|
Beğenmene sevindiimm.. :69:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:46 . |