![]() |
Senin için
Senin için baktım bu sabah güneşe
Gözlerim kamaşırken ışık huzmeleriyle Menekşeleri toprağından yerleştirirken yüreğime Senin için koştum sonra caddelere Adını haykırmak geldi içimden, geçenlere Mutluluktan ağlar mı insan diyenlere Seni söyledim sırları saklayan kinayeyle Gönül gibi gökyüzü de kapılınca duygu seline Senin için ıslandım yağmurun serinliğinde Çiçekçilerin önünden geçtim belki rastlarım diye Arayıp da bulamadığım o nadide mavi güle Senin için uzandım gökkuşağının yedi rengine Senin için vurdum sazımın tellerline Kimsenin duymadığı en güzel bestelerimi Seni anlatsın diye doladım dilime Geniş mi geniş kainatın ıssız bir yerinde Senin adını yazdım dağların eteklerine Bir ney sesi gibi derinleştirince şelale Senin için daldım hiç kurulmamış hayallere Yüreğimle baktığım kırları görünce Uzaklara koştum papatyalarla el ele Taç yaptım yüce sevgilerden yüce dağlara ellerimle Ve seni haykırdım duyan duymayan herkese Senin için fidanlar diktim bahçelere Boy verdikçe seni hatırlatsın diye Senin için baktım bu gece gökyüzüne En parlak yıldıza gülümsedim gizlice İsmin parlasın diye gözlerimde Adını yıldızlardan yorgan yaptım kendime Sadece Seni’in sevgin kalsın bende diye Sen’in için yaşamak istedim Rabb’im, bugün |
güzel çok şükürtşk
|
:70:
|
tşk....
|
saol kayıp guselmıs sıırınn:19:
|
fazla ağlama göz yaşların kuruyacak özlem :D
|
COK KOMIKKK:19:
|