![]() |
Ayna TÜM şarkı sözleri...|
Sabaha kadar yandı içimde bir ateş Neleri alıp gitti ne kaldı ahh o günlerden Rüzgar gibi esip geçtin hayatımdan Hala heryanımda izlerin var Rüzgar gibi geçip gittin hayatımdan Saçlarımda serin bir hüzün var ADA VAPURU Bu ada vapurunda sen olmalıydın yanımda Bir derin sızı kaldı o günlerden hatıra Bu ada vapurunda sen olmalıydın yanımda O güzel gözlerin var duyduğum şarkılarda şiiri bu sabah bulutsuz yağmur gibiyim yanlızlık çok zor tanıdık yüzler gördüm seni sordular hiçbirşey söyleyemedim günahların boynuma bu işkence bu acı nereye kadar gider bilmiyorum şimdi nerdesin ne yapıyorsun bilmiyorum ama beni sorarsan aşık adam ne yapar ya oturup şiir yazar yada yada dün gece benim yaptıgım gibi oturup sabaha kadar hüngür hüngür hıçkıra hıçkıra ağlar Söz-Müzik: Erhan Güleryüz ADI KONMUŞ AYRILIGIN Ben o eski ben degilim, Çok degistim elde degil.. Ben o eski ben degilim, Yüzüm gülse içim zehir.. Ayriligin sürükleyip kiyilara vurdu beni, Kaybedenler kumsalinda her gün agliyorum.. Akan yillar sürükleyip kiyilara vurdu beni , Kaybedenler kumsalinda seni bekliyorum.. Esti rüzgarlar bir siir oldun dudaklarimda, Tarih olmus sarkilarda hep seni söylüyorum... Adi konmus ayriligin çok iyi biliyorum , Seni hala seviyorum!!! Günü geçmis bir sevdayiz çok iyi biliyorum, Seni hala seviyorum!!! AH MARMARA Bebek parkında tam öğle ortasında boş bir oltada umutlarım salınıp duruyor suyun aynasında kahvede aynı masada dalıp hayal kurduğumuz manzarada bir burukluk yanıp duruyor şimdi omuzlarımda Halimi anlatmaya söz yok Yalan dünya bir masal olsa dönsek yine o eski yıllara Yalan dünya bir rüya olsa uyanmasak kalsak anılarda Aşkımı anlatmaya söz yok Bebek parkında seninle oturduğumuz çınarın altında yalnızlığım yokluğunun yanaşılmaz kıyılarında Kahvede aynı masada bi zamanlar söylediğin şarkılarda Bir burukluk yanıp duruyor şimdi omuzlarımda Aşkımı anlatmaya söz yok Yalan dünya bir masal olsa dönsek yine o eski yıllara Yalan dünya bir rüya olsa uyanmasak kalsak anılarda Aşkımı anlatmaya söz yok Ah sevgilim bir yolu olsa dönsek yine o eski yıllara Yalan dünya bir rüya olsa uyanmasak kalsak anılarda AHU GÖZLÜM Bir yanımda istanbulun zorlu yolları Bir yanımda memleketin karlı dağları Bir yanımda kadıköyün deli kızları Yüreğimde hasretin var senle doldum ben her nefeste Az zaman var geliyorum seni almaya Hiç üzülme niyetim yok burda kalmaya Ahu gözlüm benden şüphen olmasın sakın Köylü kaldım buralarda utanç değil ha inan gururla Ahu gözlüm maralım senden ayrı geçmedi günler Ahu gözlüm yaralım yüreğimde soylu hüzünler Ahu gözlüm karalım aşka düşmek böyle mi dersin Ahu gözlüm bir tanem sen de benden vazgeçmezsin ANLATMALIYMIŞ MEĞER.. Dün gece seni gördüm yine,bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki, gülüyordun gözlerime Her damla bir keder gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar eser ümitlerin seni terkeder Senden o bakışları gizler kapkaranlık bir keder Hayatta paylaşmaya değer bildiğin bir sır varsa eğer Haykırıp dağlara taşlara anlatmalıymış meğer Artık çıkmıyorum İstiklale Sabah Fatma hanım uyandırıyor Helva,ekmek,çay bana onlar bakıyor Odanın hali perişan ben perişan kimse yok işime karışan Ara sıra balkona çıkıyorum Fesleğenler kuruduğunda ocaktı ben baharı bekliyorum Ne olduğunu bilmediğim bir umudum var hala Gözüm şişelere takılıyor becerebilseydim ne ala Bu günlerde böyleyim ben yas denen şiirdeyim Bir köşede gülüşün var sırtımda kanlı bıçağın Hiç bir zaman duymayacağın duysan da anlamayacağın Bir çığlıkta SANA BİRİKİYORUM.... Söz Müzik: AYNA ARKADAŞ Bir kıvılcım düşer önce büyür yavaş yavaş Bir bakarsın volkan olmuş yanmışsın arkadaş Dolduramaz boşluğunu ne ana ne kardaş Bu en güzel bu en sıcak duygudur arkadaş Ortak olmak her sevince her derde kedere Ve yürümek ömür boyu beraberce el ele Olmasın o ta içten gülen gözlerde yaş Yollarımız ayrılsa bile seninle arkadaş Olmayacak o ta içten gülen gözlerde yaş Birgün gelip ayrılsak bile seninle arkadaş ARTIK HERŞEY BİTTİ ne hasta bekler yatağı ne bir ölüyü mezar nede şeytan günahı seni beklediğim kadar geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak hayalimde gölgeni gelme artık neye yarar git artık herşey bitti sakın elimi tutma artık herşey bitti gözlerime bakma artık herşey bitti dinleme kapıları artık herşey bitti nasıl inandırayım (artık herşey bitti unuttum o tatlı sözleri artık herşey bitti unut sende geçenleri) ellerinde yok sıcaklık gözlerin bak hep karanlık herşey bitti AŞIK OLDUM ANNE gözLerim daLıp gitti bir kuşun peşisıra maviLerde kayboLdu dönmedi yuvasına haLimi sorup durma bu çocuk kederde anne bir dağın yamacıydı mecnun oLdu sahiLLerde aŞık oLdum anne aşkımın peşindeyim burdan çekti gitti bir garip kederdeyim aklım uçtu gitti akLımın peşindeyim aşık oLdum anne sorma hiç ne haLdeyim AY DEĞİL MEVSİM DEĞİL Tadım tuzum kalmadı senden sonra Çıkmadım dolaşmadım sokaklarda Adını söyletmedim senden sonra Ayrıldık deyip geçtim soranlara Sonradan kor ayrılık derlerdi inanamazdım Görseydim bu günleri ölürdüm bırakmazdım Ay değil mevsim değil Bir ömür geçti sensiz Keşke böyle sevmeseydim Ağlıyorum çaresiz BARİ SEN UNUTMA BENİ Son deminde akşam merhaba dostum hüzün Yalnızım yine yalnız nerdesin iki gözüm Böyle mi yaşanır ayrılık acısı Gözlerimden anla yeter Gel de al canımı al da kurtulayım Ayrılık ölümden beter Sende unuttum hayalleri Sende unuttum sevilmeyi Bari sen unutma beni Sende unuttum ümitleri Sende unuttum ben her şeyi Bari sen unutma beni Yüreğimin kıyısına vurdun minicik bir darbe Susmalıydım tutamadım kendimi Bir canım var feda etsem sevdamı bilemezsin Bir acım var anlatsam önünü göremezsin Herkes unuttu gitti Bende unuttum her şeyi Bari bari sen unutma beni BEBEK PARKINDA Bebek parkında Tam öğle ortasında boş bir oltada Umutlarım salınıp duruyor Suyun aynasında Kahvede aynı masada Dalıp hayal kurduğumuz manzarada Bir burukluk Yanıp duruyor şimdi omuzlarımda Halimi anlatmaya söz yok Yalan dünya Bir masal olsa Dönsek yine O eski yıllara Yalan dünya Bir rüya olsa Uyanmasak Kalsak anılarda Aşkımı anlatmaya söz yok Bebek parkında Seninle oturduğumuz çınarın altında Yalnızlığım Yokluğunun yanaşılmaz kıyılarında Kahvede aynı masada Bir zamanlar söyldeğim şarkılarda Bir burukluk Yanıp duruyor şimdi omuzlarımda Aşkımı anlatmaya söz yok Yalan dünya Bir masal olsa Dönsek yine O eski yıllara Yalan dünya Bir rüya olsa Uyanmasak Kalsak anılarda Aşkımı anlatmaya söz yok Ah sevgilim Bir yolu olsa Dönsek yine O eski yıllara |
BİR SEN VARDIN
Bir beyaz gül attım suya Arnavut köy kıyısında Şimdi senle olmak varken Ağır oldu bu son veda Tutunacak bir sevda Olmadı yanımda Yüzünü ezberledim Aşiyan yolunda Bir sen vardın bir de rüzgar Her şeyimdin bir zamanlar Senden sonra bende bittim Her yanım sen gözümde yaşlar BEN TUTUYORUM DÜNYAYI Ne diyebilirim sana Bunca vakitten sonra Ayrılık denen şey yok Gerçek aşıklara Nerede biter diye Düşünme boş yere Ölene kadar aynı Bende bu sevda Ben seni sevmekten değil Saddece senden vazgeçtim Kendime gelmem zor oldu Belkide bunu çoktan hakettim Bir çok şeyi söyleyemedim Cesaretim yoktU ama Sen anlamışsındır Sen okursun ruhumu Ben tutuyorum dünyayı Sen devam et Elimden gelen sadece bu Sen hakkını helal et BOSTANCI DURAGI Sensiz bir care ruhum bombos sokaklar issiz duraklar derdimi duymazlar az önce yagmur yagdi islandi ruhum sızlandı ruhum her halin aklimda artik param olsun yeter artik bir görseydim seni yarin seni görmem yeter azcık bir öpseydim seni bostanci duraginda ismin dudagimda aklimda birtek sen varsin bostanci duraginda bostanci duraginda bostanci duraginda ismin dudaginda askindan avare oldum yandim yaz sicaginda bostanci duraginda DENİZDEN GELİYORUM Acılı günlerim bitti kalp bomboş Paralı günlerim bitti cüzdan boş Canımı sıktı yolladım sevgiliyi Yalana dolana hiç gerek yok herşey boş Denizden geliyorum çantamda güzel şeyler var Denizden geliyorum ruhumda güzel şeyler var Giderken gözlerimde yaş vardı Derdim aslında buralardan kaçmaktı İstanbul o günler bana dar geldi Niyetim gittiğim yerlerde kalmaktı Yıldız yağmurları seyrettim her gece Gözlerin gözlerim gibi Yıldız yağmurları seyrettim her gece Ağladım rahatladım deliler gibi Geri gelince anladım ki özlemişim Aramak istedim hüzünlü sevgiliyi Telefon açtım anladım ki aşk mayhoş Bir iki gündür öyle gitarım sarhoş Söz- Müzik : Erhan Güleryü DÖN BAK AYNAYA Her acı geçer dünü unutulur Uzun olsa da gece sabahı bulur Yapılan işin sorusu sorulur Koca dünyada herkes yerini bulur Her hüzünde bir umut olsun yakışır insana Bir kıvılcım çakıverip aşka sevmekten korkma Dön bak aynaya bu sen misin hatırla Hatırla geçmiş günlerini Dön bak yollara o yolları hatırla Hatırla nerden geldiğini EFTELYA Bir nehir olsam aksam sana doğru, Bir bulut olsam yağsam üstüne, Bir ada olsam ufkuna doğru, Fırtına öncesi konuşsak sadece. Bir nazlı sandal olsam mavilerinde, Sallasan uyutsan her gece beni. Bir garip yunus olsam mavilerinde, Kollasan, avutsan, sarsan gövdemi. Mavi gözlü eftalya, Lacivert mehtaplarda, Aşık oldum kaybettim. Sana geldim şarkılarla, Mavi gözlü eftalya, Keder yüklü dünyada SEN UNUTMA BENİ Son deminde akşam, merhaba dostum hüzün, Yalnızım yine yalnız, nerdesin iki gözüm, Böyle mi yaşanır ayrılık acısı, Gözlerimden anla yeter, Gel de al canımı, al da kurtulayım, Ayrılık ölümden beter, Sende unuttum hayalleri, Sende unuttum sevilmeyi, Bari "sen unutma beni"... Sende unuttum ümitleri, Sende unuttum ben her şeyi, Bari "sen unutma beni"... Yüreğimin kıyısına vurdu minicik bir dalga, Susmalıydım, tutamadım kendimi, Bir canım var, feda etsem sevdamı bilemezsin, Bir acım var, anlatsam önünü göremezsin, Herkes unuttu gitti, ben de unuttum her şeyi, Bari, bari "sen unutma beni"... YENİDENDE SEVEBİLİRZ Cebimde ucu ucuna yetecek bir para Ve içimde umutlar. Bir çanta ve anılar koyuldum yola Akdeniz merhaba. Tarlada,patikada,dağlarda Başka bir tat var yollarda. Çok yorulmuş bir haldeyim Kendimi buldum aşkında. Bekler sahilde meltem,içimde fırtına Yeniden de sevebiliriz Akdeniz Sensiz avare geçer hüzünlü akşamlar Yeniden de sevebiliriz Akdeniz. YAĞMUR Yağmur ne güzel yağıyor (2 defa) Rıhtımsız kumsallar gibi Yağmur ne güzel yağıyor Sakın sorma neredeydin kaç zamandır Dur sorma özledim seni Yağmuru dinle damla damla yüreğinde Sessizce sarıl boynuma Özlemin yanardı gecelerde Çok uzak soğuk şehirlerde Şarkılar söylerdim aşkımıza Aşığım sana aşığım hala Yağmur ne güzel yağıyor Öyle kal yanımda SENİ ÇOK SEVİYORUM Anılar karşımda dans eder Gözlerin düşer yüreğime Geceler sensiz gelir geçer Sen şimdi uzak şehirlerde Nasıl sevdim seni Nasıl düştüm yangınlara Nasıl sevdim seni Nasıl kandım yalanlara Aşkın başın almış durmaz,yıllar geçiyor Hasret dile gelmez yavrum,dünya biliyor Anlamadın ki onca zamana rağmen Şarkıların hepsi sana duy bak ne diyor Seni çok seviyorum Seni çok seviyorum Ne olur dön gel bana Seni çok seviyorum... Söz Müzik: Erhan GÜLERYÜZ ÖLÜNCE SEVEMESSEM SENİ Toprağından dönsün yüzüm Ölünce sevemezsem seni Kan ağlasın iki gözüm Ölünce sevemezsem seni Hak rahmetin görmeyim Gonca gülün dermeyim Muradıma ermeyim Ölünce sevemezsem seni Yaşamak yıldızlarda Seninle olmak istiyorum Sevişmek hüner değil Yanında kalmak istiyorum Yaşamak hüner değil Seninle ölmek istiyorum Ben bu yerde ölsemde Ay yüzlüm yine elde Muhtaç olayım namerde Ölünce sevemezsem seni Yaşamak yıldızlarda Seninle olmak istiyorum Sevişmek hüner değil Yanında kalmak istiyorum Yaşamak hüner değil Seninle ölmek istiyorum NEFES Sesimi duyan yok mu Yok mu benim gibi bir yalnız daha Ne kara gökyüzü bu gece Yıldızlar,yıldızlar,yıldızlar nerdeler Geleceksen bu gece gel hasret nefes nefese Gönül aşka düşünce hesap sormuyor Nefesinden nefes aldım yaşadım iki hece Ne yaptım ettim ama sensiz olmuyor. SANA NE OLDU BÖYLE Gözlerin Bulut Olmuş Sana Ne Oldu Böyle Görüşmeyeli Çok Değişmiş Hallerin Haberlerde Gördüğün O Yılgın Suretlermi Yoksa Çaresiz Terkettiğin Düşlerinmi Bana Herşeyi Anlat Ne Varsa Aklında Aklından Zorun Varsa Onuda Anlat Bana Derdini Anlat Kim Kaldı Yanında Yanında Kim Olmalıydı Aslında Kötünün Kötüsüde Var Anla Unutursun Zamanla Unutursun Hayat Böyle Alışırsın Zamanla |
SEN ŞEYTAN BEN GÜNAHKAR
Senden başka kimim var, Yıllar oldu yoksun yar, Kadeh kadeh içiyorum sen şeytan ben günahkar, Kıyamam ben sana içemem kana kana, Sana doğsun güneş acılar hap bana. Denizleri içsem geçmez susuzluğum Yarin elinden bir suyla doydum, O günler geçti gitti ömrümdeeennnn. Agobub meyhane gül rengi, Yokmudur yarin rengi saçları zindan kara gözleri kahverengi Vapurum sallandı dalgadan martı oldum uçmadan Gidemem yar buralardan sen yanımda olmadan, Kıyamam ben sana içemem kana kana sana doğsun güneş, Acılar hep bana SAMANYOLU Gitarımın içinde bir cin var Onundur duyduğun tüm şarkılar Çenesi düşüyor bazen Soruyor öyle olur olmaz sorular Seni sordu bitti dedim Bırakıp da gitti dedim. Sana bir şarkı yazmak istedi İçim yanar söyleyemem dedim Bir hüzün sardı gecelerimi Düşünürken gözlerini Bir hayal kurdum ikimiz için Aldım yanıma gitarımı cinimi Gözlerinde Samanyolu yağdı gözlerime doğru cinimin en son şarkısı bu İkimizin olsun bir ömür boyu Gözlerinde Samanyolu yağdı gözlerime doğru Yüreğimdeki kor ateş sönmeyecek bir ömür boyu Ne betermiş öyle sen uzakta Ben uzakta hasretine yanmak Kahrolduğum bir plakta Kor alev keman soloya dalmak Hakir görme çok aşığım ben Anladığım buymuş hüzünden Nakaratta bahsin geçerse Akacak yaşlar gözümden Senin aşkına düştüm düşeli Hayal edip gözlerini Dalıp ağlıyorum gökyüzüne Sana hasret yaz geceleri Gözlerinde Samanyolu yağdı gözlerime doğru cinimin en son şarkısı bu İkimizin olsun bir ömür boyu Gözlerinde Samanyolu yağdı gözlerime doğru Sana yazılmış bir şarkı bu aşkıma şahit bir ömür boyu MAHZEN mahzen gönlüme sevda türküleri kurumuş gözyaşlarıma bir mavilik getirdin kaç zamandır hasretim sana unuturum demiştim oysa unutamadım ne seni ne o günleri ya senden ya benden birşeyler var düşündüren güzel olan sen değil o günlerdi biliyorum ama yinede mahzen gönlüme sevda türküleri kurumuş gözyaşlarıma bir mavilik getirdin.. LEYLA Nasıl da geçti kocaman yaz Bir gülüştü bembeyaz Günler güllenip bahçelerde Fasılda cazda kumsalda Istakoz olduk kumlarda Düşler gün olup yüreklerde Hava bedava,suya biraz para verip, Daha ilk günden tezgahı kuma serip, Gözlerin ve bir gitar Dalgalar yetti bana Yakamozlar yıldızlar Ayışığı bedava Leyla Gökyüzünden çok mavi Öksüzüm sensiz gari Bir selam gönder bari, Leyla dalgalarla İSTANBUL SENMİŞSİN dün gece yatak yorgan döşek uyandım , kan ter içinde dünyayı kalayladım biraz kötülük yok aslında içimde neden böyLe yapayaLnız neden çaresiz gibi senden bi haber geLmez biLiyordum senden bi umudum yok gibi.. istanbuldan kolay kolay gitmezdim bilirsin tadı tuzu sendeymiş meğer istanbul senmişsin ihtiraslardan kolay kolay vazgeçmem bilirsin istanbul bitmedikçe, ölene dek benimsin KARAKIŞ kara kış ne acı geLdi kuşLarda gittiLer yar kaLır mı bu kış kıyamette bu kar kokusu istanbuL sokakLarında aLır beni götürür eski şarkıLara sende biLirsin cankuş yaşamak güzeL ve zor iş para aşk vb şikayetLer birikir sıkıntıLar yüreğimde soruLar cevap bekLer yardım eder meLekLer HEKİMOĞLU Hekimoğlu derler benim aslıma Aynalı martin yaptırdım da narinim kendi neslime Hekimoğlu derler bir yiğit uşak Bir omuzdan bir omuza narinim on arma fişek Konaklar yaptırdım mermer direkli Hekimoğlu dediğinde narinim aslan yürekli Konaklar yaptırdım döşetemedim Ünye Fatsa bir oldu da narinim baş edemedim Ünye Fatsa arası Ordu�da kuruldu Hekimoğlu dediğinde narinim orda vuruldu HAMSİ Ben bir garip hamsiyim da Düştüm dalgalarına da Düştüm dalgalarına Karadeniz zalim olma Ayırma beni yardan da Beni yardan ayırma Ben bir garip uşağımda Düştüm karasevdaya Ayırdılar sevdiğimden Kızıyorum dünyaya da Kızıyorum dünyaya Gözlerime bakanlar da Garip diyor halime Ateş düştü yüreğime Aktım karadenize Ben bir garip hamsiyim da Dütüm dalgalarına da Düştüm dalgalarına Karadeniz zalim olma Ayırma beni yardan da Beni yardan ayırma Fırtına bora deniz Dalgası deli deniz Gözleri karadeniz Yol verdöneyim GÜNLER GEÇİYOR Günler geçiyor her şey daha dün gibi maziye baktım da yine günler geçiyor deliler gibi mevsim dönüyor nisan yağmurları öncesi son kez bu gece görsem diyorum bir yudum seni hasret bir bulut geldi gitmiyor sensiz ne kadar bensizim kimse bilmiyor alsam başımı gitsem diyorum gittiğim her yerde hasretin terk etmiyor hangi rüzgar bana senden haber getirir yaralı bir kuşun kanadında kırık bir tüy gibiyim hangi rüzgar sana benden selam götürür kıyıda külü geçmişe ağlayan sönmüş ateş gibiyim dağlar duman olmuş, gönül , dağlar gibi ol küsme bırakıp gidenlere bir gün çözülür tılsımlar bir gün yıkılır duvarlar Aşkın gücünü bilenlere KIRIGINIM Ayda yılda bir merhaba Bir kadehte anılara, Sımsıkı sarılıp sana, İçerim bazen ama yoksun sen, Aaahhh! Kırgınım sensiz yıllara, Her şey tamam soframızda, Aslan sütü beyaz peynir, Ve uzakta bir vefasız, Benim gibi o da çok yalnız, Aaahhh! Kırgınım sensiz yıllara, Bir hüzündür çöktü birden, Yudum yudum kadehimden, Tutamadım hasretimi, Aktı yaşlar gözlerimden, Ben ufaktan demlenirken, Bir şarkı eskilerden, Gece vurdu gözlerime, Seviyorum hala seni ben, Aaahhh! Kırgınım sensiz yıllara. SEYYAH Bir gümüş kolye kaldı senden hatıra O güzel günler artık çok uzaklarda Bir yanık türkü oldum puslu daglarda Söyleyen bilmez aklım hatıralarda Avucumda yanar aşkın Ne yazık ki yürek şaşkın Sel gibi denize taştım Taştım da geçmedi aşkım Avucumda yanar aşkın Ne yazık ki yürek şaşkın Sel gibi denize taştım Taştım da geçmedi aşkım Seyyah aşıklar hangi kumsallarda ağlar Söyle anlatsam yalnızlığı kim anlar Seyyah yürekler hangi kumsallarda ağlar Eyvah evimden çok uzak bu rüzgarlar Bir gümüş kolye kaldı senden hatıra O güzel günler artık çok uzaklarda Bir yanık türkü oldum puslu daglarda Söyleyen bilmez aklım hatıralarda Avucumda yanar aşkın Ne yazik ki yürek şaşkın Sel gibi denize taştım Taştım da geçmedi aşkım Avucumda yanar aşkın Ne yazik ki yürek şaşkın Sel gibi denize taştım Taştım da geçmedi aşkım Seyyah aşıklar hangi kumsallarda ağlar Söyle anlatsam yalnızlığı kim anlar Seyyah yürekler hangi kumsallarda ağlar Eyvah evimden çok uzak bu rüzgarlar Seyyah yürekler hangi kumsallarda ağlar Eyvah evimden çok uzak bu rüzgarlar Seyyah yürekler hangi kumsallarda ağlar Eyvah evimden çok uzak bu rüzgarlar TEK TABANCA Gelecek güzel günlere inanıyorum Yaşanan güzel her şeye sığınıyorum Yılmadım kavgalardan,yoksulluktan,yalnızlıktan Yılmadım,yorulmadım,bozulmadım ben bu savaştan, Tek tabanca çıktım bu namert kavgadan Tek tabanca, tek tabanca Ne olursan ol bu dünyada Kim olursa olsun geçmişin Kudretin sonsuz olsa bile Yapayalnızsın kavganda Tek tabanca çıktım bu namert kavgadan Aslanlar gibi tek tabanc TOPRAKTAN ÖTESİ YOK aşk için yer yüzünde uzaktan ötesi yok en uzun gecelerde şafaktan ötesi yok yaklaşanlar tanrıya o gerçek aşıklardır nehirlere, denize varmaktan ötesi yok elbette ömür biter can gider ey sevgili aşkı sende bulana topraktan ötesi yok reva mı bunca keder yeter bunca ayrılık kurumuş bir dal için ocaktan ötesi yok elbette ömür biter can gider ey sevgili aşkı sende bulana topraktan ötesi yok SEVEREK AYRILANLAR Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı Severek ayrılanlar yaşarlar pişmanlığı Çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek Çok uzak bir şehirde beklendiğini bilerek Gün gelir için yanar elin gider mektuplara Gün gelir beni ararsın gözün dalar uzaklara Yaz gelir sıcak olur akşam sahil yollarında Her adımda beni ararsın gözün dalar ufuklara Rüzgar aşkımı kucağına alsa Dağları tepeleri aşsa saçlarına ulaşsa=2x severek ayrılanlar bilirler ayrılığı severek ayrılanlar bilirler pişmanlığı çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek çok uzak bir şehirde beklendiğini bilerek gün gelir içinyanar elin gider mektuplara gün gelir beni ararsın gözün dalar uzaklara yaz gelir sıcak olur akşam sahil yollarında her adımda beni ararsın gözün dalar ufuklara rüzgar aşkımı kucağına alsa dağları tepeleri aşsa saçlarına ulaşsa=2x şiir= Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı Sen benim eş ruhumsun Unutmuş olsan hissederdim Unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin Seni görmek için geri geldim Sen gideli çok olmuş Nereye gidersen git Çantanda bir resmim aklında gülüşüm olsun Ben seni gerçekten sevdim Bitmez demiştim bitmedi |
KİRPİKLERİNİ OK OK EYLE Kirpiklerin Ok Ok Eyle Vur Sineme Öldür Beni Bıktım Dünyanın Halinden Vur Sineme Öldür Beni Öldür Beni Öldür Beni Yoktur Ellere Mihnetin Varsa İndinde Kıymetim Eğer Satmaksa Niyetin Vur Simene Öldür Beni Öldür Beni Öldür Beni KANKA Aklın fikrin hep onda, Mavi gözde al dudakta, Vazgeç artık uğraşma, Berduş oldun bak bu yaşta, O hayaldi sen kandın, Bir söze bir gülüşe yandın, Yalan atmıştı aldandın, Noldu ha noldu sana, Hadi "kanka" kendini topla durmasana, Bir canın yok bundan başka, Hadi "kanka" kandırıverdi anlasana, Kime kalmış bu yalan dünya... GÖNÜL YARASI GÖNÜL YARASI Gönül yarası Söylediğin son sözlerle açılan bir aşk yarası Kanar yana yana Bir tanem..! Dön geriye ben her şeyi unuturum� Barındıramam gururu aşk derler buna� Ne anlamı var ? Olmayınca bu hayatın ne anlamı var ? Ne anlamı var ? İnan bana� Bu ev sensiz yalnızım bu sabah� Alışamadım sensiz geçen bu ilk sabahım� Nakarat: Gittiğin o an durur aklımda� Henüz on saat olmadı daha� Odam sıcak yinede üşüyorum. Ne anlamı var ? Sen olmayınca, Aklım kapıda dönersin diye, Dönüp affettim dersin diye, Allah�ım duy dualarımı, Bırakma onsuz beni bir daha� Back vocal nakarat: Ne anlamı var ? Sensiz günün Ne anlamı var ? Sensiz gülün Ne anlamı var ? Yalnız benin Ne anlamı var ? Sen olmayınca EVREŞE YOLLARI DAR Dar bir çift fırın yaptırdım doldurdum ekmekleri Gel beraber yiyelim yaptırdım börekleri Evreşe yolları dar Bana bakma benim yarim var Sırtındaki yeleği ben örmedim mi yarim Kızlarla konuşurken ben görmedim mi yarim Evreşe yolları dar Bana bakma benim yarim var Yeleğinin içinde mavi boncuk nazarlık Benim yare hediyem bir ufacık gerdanlık Evreşe yolları dar Bana bakma benim yarim var GÜLLER AÇTI yağmurlu günlerde şarkılar yazdım sana benden uzak illerde çağırdım duymadın ki kış günü ıssız sahil asil dostum denizle bir buruk hüzün oldu ağladık bilmedin ki nerelerden geldim uzaktan geçtim bin türlü tuzaktan yüreğimdeki sıcaktan haberin var mı? güller açtı bak sahillerde ben sana hasret mecnun bu yerlerde KADINIM Gece yarısı apansız uyandım Balkondan mehtaba baktım Yine dolunay çözdü ruhumu Ben henüz sensiz yapamıyorum Kimbilir şimdi nerdesin Hangi ev hangi şehir kimlerlesin Belkide benim gibi yenik düşmüş Tozduman paramparça bir güzdesin Sen benim kadınımdın Sen benim insanımdın Senden sonra olmuyor Sen benim hayatımdın Ben henüz sensiz yapamıyorum El ele aşıklar geçiyor bazen Kızın saçı sana benziyorsa yüzümü çeviriyorum Her adam bana benziyor biraz Hassas kaybetmeyi kabullenmiş Ve her kadın sana benziyor Unutkan yorgun boşvermiş Bu gece dün gece gecelerce günlerce Ben henüz sensiz yapamıyorum SEVDALAR TÜKENDİ Yasladım sırtımı dumanlı dağlara Yükledim hayalleri yıldızlara canım yıldızlara Sevdalar tükendi zamanın elinde Sana ne kaldı anlat şimdi sana ne kaldı Bana ne kaldı sorma bana ne kaldı Akan yılların pınarında hüzünlü gözlerim Çocukluğumdan kalma bir güzel gün özlemim... UMUTSUZLUK Minicik Ellerinde Bebeklerin Aşılmaz Dağlar Görüyorum Kısık Gözlerinde Bir İhtiyarın Yıkılmış Dağlar Çiziyorum Hayat Bu Ya Gelir Geçer İyi Günler Kötü Günler Gelir Geçer Herşeye Rağmen Gökyüzüne Bakıp Güzel Birşeyler Hissetmek Ne Güzel Umutsuzluk En Büyük Günah Bunu Bil Böyle Bak Hayata EY SEVGİLİ Ayaklarımın ucundan geçiyor gümüş balıkları Masmavi sularda cennetten kopmuş biryerdeyim Ayaklarımın ucundan geçiyor gümüş balıkları Masmavi gökyüzü gözlerinin büyüsündeyim Ölsem şimdi burda üzülmem seninleyim Dursa dünya dursa farketmez seninleyim Ey sevgili ah sevgili Gözüne kaşına yüzüme bakışına Saçına gülüşüne içimi yakışına Sattım dünyayı GARİBİM Garip geldim dünyaya Şan şöhrete aldanma Bedel ettin aşkımı Yürek kaldı dağlarda Ne acılar yaşandı Ne yareler kapandı Uykular haram iken Gülüşlerim yalandı Garibim hadi gül biraz Bu bahar dallar kiraz Yaşamak Hep böyledir Su biter seller durmaz DUR BİRAZ Dur dur biraz Bir dur, acele etme Dur dur biraz Gitme Dur iki sözüm var yüreğimde Onu duy da git, Dur çok yağmurum var dinle Yıldızlardan taç yapsaydım Nehir zülfüne Bir minik dövme olsaydım Güzel teninde Ve sen de beni sevseydin Sevmedin ki! Sevmedin ki! Sevmedin ki! Böyle aşkın gözyaşı Deniz olur dünyaya Ben bir ömür harcadım Bu paramparça sevdaya Böyle aşkın gözyaşı Deniz olur dünyaya Ben bir ömür harcadım Bu paramparça sevdaya Dur dur biraz Bir dur, acele etme Dur dur biraz Gitme Dur iki sözüm var yüreğimde Onu duy da git, Dur çok yağmurum var dinle Yıldızlardan taç yapsaydım Nehir zülfüne Bir minik dövme olsaydım Güzel teninde Ve sen de beni sevseydin Sevmedin ki! Sevmedin ki! Sevmedin ki! Böyle aşkın gözyaşı Deniz olur dünyaya Ben bir ömür harcadım Bu paramparça sevdaya Böyle aşkın gözyaşı Deniz olur dünyaya Ben bir ömür harcadım Bu paramparça sevdaya Dur dur biraz Bir dur, acele etme Dur. DENİZİ BULANA KADAR Bir Nehirden Geçti Ruhum Hamdı Yürek Aşkta Yoğruldum Nice Yoldan Akıp Geldim Çok Hırçındım Şimdi Duruldum Denizi Bulana Kadar Akar Sular Geçer Yürek Duraklardan Özünü Bulana Kadar Akar Yaşlar Göçer Yürek Korkulardan Yaşamak Sevmektir Sevmek İbadettir SİVAS ELLERİ Kul olayım kalem tutan ellere Katip arzuhalim yaz yare böyle Şekerler ezeyim şirin dillere Katip arzuhalim yaz yare böyle Güzelim ey bir tanem ey gül yüzlüm ey Şekerler ezeyim şirin dillere Katip arzuhalim yaz yare böyle Güzelim ey bir tanem ey gül yüzlüm ey Sıvas ellerinde sazım çalınır Çamlıbeller bölük bölük bölünür Yardan ayrılmışam bağrım delinir Katip arzuhalim yaz yare böyle Güzelim ey bir tanem ey gül yüzlüm ey Yardan ayrılmışam bağrım delinir Katip arzuhalim yaz yare böyle Güzelim ey bir tanem ey gül yüzlüm ey Pir Sultan Abdal�ım ey Hızır Paşa Yazılan geliyor sağ olan başa Beni hasret koydun kavim kardaşa Katip arzuhalim yaz yare böyle Güzelim ey bir tanem ey gül yüzlüm ey Beni hasret koydun kavim kardaşa Katip arzuhalim yaz yare böyle Güzelim ey bir tanem ey gül yüzlüm ey |
İSTİKLALDEYİM
halim berbat istiklaldeyim üç beş dostla karşılaştık bin kederdeyim ayrılık çoktan kabullenilmiş sen söylemişsin herkese aşkın küllenmiş sızım sızım sızlıyor içim adın geçince yada düşününce ne kadar zormuş giden hala seviliyorsa bir yangın içimde sönmedi hala hangi şarkılarda ağlamıştık korkuyla hangi türkü söylenir ayrılıklarda hangi insan vazgeçer aşktan böyle sewmişken hangi insan eyvallah çeker gider eyvallah eyvallah eyvallah diyen diller dayanmaz tövbe eder inşallah FESLEĞEN Yağmurla gelen ilkbahar gibi gözlerin Bıktım geceden her zaman güzeldi düşlerim Niyetim sensin gel Fesleğen kokulu yarimsin Çarem ssensin gel Alnıma yazılı tazemsin Sevmedim yalanı sevemem ben Aldatmam seni el gibi Anladım aşkı gözlerinden Oldum ben de sen gibi Aşkıma saygı bekliyorum senden Bir acı türkü dinliyorum yelden Mevsimi geçtim geçmiyorum senden Bir acı türkü dinliyorum yelden EZO GELİN Ezo gelin ilkbaharda Fırata inse O kırmızı yanaklara zülüfler düşse Son günlerde hallerinde bir durgunluk var Sanki birikmiş bir yağmur var gözlerinde Sıcak toprak,yeşil yaprak,serin çardak Ezo, Güzel gözlüm,temiz özlüm,ömür sözlüm Ezo Ölüm varsa senden olsun,al bu ömrü Ezo Seven kalbi bilir Allah,sebat eyle Ezo Canım sevgilim, Güzel nergisim Ezo gelin,güzel yarim Herşeyimsin benim |
LÜtfen Bİr Rap Yada Yorum Esİrgemeyİn
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:31 . |