![]() |
Nilüfer Tüm şarki Sözleri..|
Nilüfer
Alnımın Yazısı Allah'ım ne olur yardım et Yandığım ateşler benim suçum değil Sen verdin bu kalbi sev dedin Çok sevdim bağlandım elimde değil Alnımın yazısı bir defa aşık olmakmış Alnımın yazısı bir ömrü sana adamakmış Alnımın yazısı bir ömür sensiz olmakmış Ağlamakla bitmiyor acı ACILARA SON Acılara son Acıyı bırak Kaderini kır Hadi kedere tuzak Hadi beni bul Yanıma sokul Saatini kır Hadi, sabaha inat Hadi benim ol En sonuncum ol İnadı bırak Hadi, inada inat Hadi benim ol En sonuncum ol İnadı bırak Hadi, inada inat Güz geliyor Hep zor geliyor Yalnızlara Gün bitiyor Biniyor geceler omuzlara Can çekiyor hep Can çekiyor karda kışta Çöz hadi çöz beni Saçmasapan bir bulmaca Acılara son Acıyı bırak Kadehini kır Hadi kedere tuzak Hadi beni bul Yanıma sokul Saatini kır Hadi, sabaha inat. Hadi benim ol En sonuncum ol İnadı bırak Hadi, inada inat Hadi benim ol En sonuncum ol İnadı bırak Hadi, inada inat Güz geliyor Hep zor geliyor Yalnızlara Gün bitiyor Biniyor geceler omuzlara Can çekiyor hep Can çekiyor karda kışta Çöz hadi çöz beni Saçmasapan bir bulmaca Acılara son Acıyı bırak AĞLARIM GİZLİCE Ağlarım gizlice Sessiz köşelerde Yanarım bu halime Yalnız gecelerde Sanki yetmezmiş gibi Bende hal kalmış gibi Gelin bütün dertler gelin Siz de üzerime Mevsim yazmış baharmış Nesine sevineyim Gözümde yaş kalmamış Ne diye üzüleyim Çok seneler de geçmiş Saymadık ki bileyim Gelin bütün dertler gelin Siz de üzerime AŞK KİTABI Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrilmak kanunmu ask kitabinda El ele tutusup gülmeden daha Terk etmek kanunmu ask kitabinda Ümitlerim kirildi bitti Hayallerim yikildi gitti Bu dert beni benden etti Sevdim, sevdim bak ne hale geldim Her seven sonunda düsüyor derde Bu ask kitabinin yazani nerde Bir asik inandi çok sevdi diye Terk etmek kanunmu ask kitabinda Ümitlerim kirildi bitti Hayallerim yikildi gitti Bu dert beni benden etti Sevdim, sevdim bak ne hale geldim AYRILANLAR İÇİN Yollarımız burada ayrılıyor Artık birbirimize iki yabancıyız Ne kadar acı olsa Ne kadar güç olsa Her şeyi evet her şeyi unutmalıyız Hiç yaşamamışçasına, hiç sevmemişçesine Unutursun o günlerimizi gecelerimizi 0 günlerce gecelerce sevişmelerimizi Her kederin tesellisi bulunur İnsan ne kadar sevse unutabilir Mevsimler gelir geçer Yıllar geçer Sen de unutursun bir gün gelir Her şeyi evet her şeyi, her şeyi unutabilirsin Hatta bütün yazdıklarımı, satır satırına Kalırsa da içimde bir derin sızı kalır Kalırsa da içimde bir derin sızı kalır AYLAR GEÇSE yar benim kaderim yalnızlık değil geçen bu günlerim hiç iyi değil kime gider bu yürek bir defa söyle sözlerin emir bana dinlerim öyle yar beni yanına al bir gün yeter bilirsin sende bütün dertler biter aylar geçse yıllar geçse geçemem senden ömrüm bitse aylar geçse yıllar geçse geçemem senden ömrüm bitse BİR GARİP YOLCUYUM bir garip yolcuyum hayat yolunda yolumu kaybetmiş perişanım ben mecnun misali gurbet ellerde ümitsiz sevginin kurbanıyım ben yalan dünya herşey bomboş hancı sarhoş yolcu sarhoş bir gün gibi sanki geçti seneler ümidim kayboldu perişanım ben alın yazımmış hayat yolunda ümitsiz sevginin kurbanıyım ben yalan dünya herşey bomboş hancı sarhoş yolcu sarhoş Nilüfer - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma Bir gün darılıp bir gün barışma Aklımı başımdan alma Yaktığın ateş bırak ta yansın Beni kül edip te bırakma Sanma ki yerin dolacak senden başka biri benim olacak Ne bana senin gibi bir sevgili Ne de sana benim gibi seven bulunacak Zamansız esme ayırma rüzgar Daha yaşanacak günlerimiz var Dünyamı zindan eden sevgili Bilmem ki bana ne kastın var Sanma ki yerin dolacak senden başka biri benim olacak Ne sana benim gibi bir sevgili Ne sana benim gibi seven bulunacak BİR SELAMIN YETER Özleyecek bekleyeceğim sensiz günlerde seni ben sabredecek çok seveceğim seni hasretle yeniden kimbilir kaç gece sensiz ağlayıp hayalini kuracağım kimbilir kaç sabah sensiz uyanıp takvimleri sayacağım gözün arkanda kalmasın güle güle gönderiyorum&seve seve gönderiyorum bir selam yeter bir haber yeter senden çok şey istemiyorum özlediğim o gün gelecek yine beni seveceksin&yine bana döneceksin sensiz geçen güne meydan okuyup yaşanmamış sayacağım geri döndüğün gün seni yeniden sevmeye başlayacağım BOŞ SOKAK Hiç niyetim yoktu Ben maziye Dönüp seni anıp,düşünmeye Eski bir şarkının o an birden Geldiğini duydum penceremden Koştum birden koştum baktım hemen Seni aradım hep penceremden Gözlerimde yaşlar birden coştu Fakat ne yazık ki sokak boştu Gözlerim dolaştı bir bir bu yollarda Aradım seni her köşe başında Kalbim ağlarken ah ne yazık ki Belki de sen, sen başka, kollarda Kapandı pencerem, şarkım sustu Artık o kalbimde çalıyordu O eski hislerim tekrar coştu Fakat ne yazık ki sokak boştu BÖYLE AYRILIK OLMAZ Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde Hani sen hep benimdin şimdi nerdesin nerde Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde Hani sen hep benimsin şimdi nerdesin nerde CADDELERDE RÜZGAR Caddelerde rüzgar aklımda aşk var Gece yarısında eski yağmurlar Şarkı söylüyorlar sessiz usulca Özlediğim şimdi çok uzaklarda Deli dolu günler hayat güzeldi Kahkahalarıyla günler geçerdi Ellerim uzanmaz dokunamamki Özlediğim şimdi çok uzaklarda O da özlüyormuş benim birtanem Çok üşüyormuş ben olmayınca Öyle yazıyor son mektubunda O da özlüyormuş benim birtanem Hep ağlıyormuş ben olmayınca Öyle yazıyor son mektubunda |
CUMARTESİ
ne dünden kolay,ne yarından zor ortasındayım ömrün, mekanım terki diyar senden uzakta olmak çile ne yapsam çekilmiyor altın kafeste bülbül bile,illede yuvam diyor artık derdim eskisinden çok,sensizliğin hiç vefası yok bu dünyanın bahçesi,nde kayboldum gidiyorum.bir sevdanın pençesinde gitgide eriyorum ne günden haberim var ne geceler belli ya salı ya çarşamba,ihtimal cumartesi sanki yanındaymışım gibi hayaller görüyorum sanabir şeyler olmasın diye dualar ediyorum DOKUN BANA Dostluğun bana yetmiyor Konuşurken düşlüyorum ellerini Özlüyorum dokun dokun bana Ne olur dokun bana Sevmek dokunmak demiştin Biliyorum sürmese de Eskiye benzemese de Hala benim tek ezberim Dokun dokun bana Ne olur dokun bana Dinlemek beni kesmiyor Hasreti hafifletmiyor Dokun bana gizli olsun Dokun ne olursun dokun Alıştığım ellerindi Özlediğim sevgilimdi Oyalama dostluğunla Katlanamam buna DÜNYA DÖNÜYOR Dünya dönüyor sen ne dersen de Yıllar geçiyor farketmesen de Değişmiş gördüm bu defa seni Dertler yıpratmış o şen sesini Gülen gözlerin gülemez olmuş Güzel yüzüne çizgiler dolmuş Ne kadar oldu görüşmeyeli Eski yaralar depreşmeyeli Farkında mıydın nasıl da sana Ben bir zamanlar boşver aldırma Anladım ki biz eski biz değiliz O günler geçmiş biz bu gündeyiz Belki bu gece varmaz sabaha Oldu olacak doldur bir daha Sen ne dersen de Değmez bu dünya Yıllar geçermiş geçsin Ruhumuz genç ya E BEBEĞİM EKırmızı papuçları duruyor başucunda Başı düşmüş yastığa uyuyor mışıl mışıl E bebeğime eee mmm mmm mmm mm Minik minik kolları düşmüş iki yanına Dalmış pembe düşlere dünyalardan habersiz Düşlerin getirdiği mutluluk olsun sana Sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim Günün günden güzel olsun [Nakarat] Minicik yastığını paylaşmış bebeğiyle Alacaklarmış gibi sarılmış elleriyle x 2 ELVEDA Sensiz bu aşka elveda Ağlasamda yansam da Dayanırım inan yokluğuna Hatalara elveda Hasret vurunca bin parça, yanlızlığın boşluğunda Alev alev yansım dudaklarım öp beni son defa Her sevda bin veda, bin ceza O son bakıştaki dumanlı gözler Mahkum olan o son birkaç damla Hesap sorar bana Yalvarırım sana Ben ağlarken sen ne olur bakma Dayanamam inan Ellerimde bu siyah güller Hasret acı versem de elveda...... ERKEKLER AĞLAMAZ İçinde bin pişmanlık gözlerinde yaş Yüzünde yasak duyguların verdiği garip telaş Sesinde bir burukluk ellerin soğuk Boğazında düğüm, düğüm kelimeler Erkekler ağlamaz sil göz yaşını Kaçırma gözlerini benden suçlu, suçlu Erkekler ağlamaz insanız unutma Sustururum zamanla içimdeki bu acıyı Göz yaşların içimi acıtıyor Erkekler ağlamaz sevgilim sil gözyaşını Yaşadığım o günleri unutmak zor Geceler boyu beklemek nedir Onu birde bana sor Çok özlemek ve sevmediğini bilmek Sonu gelmez acılarımla beraber ESMER GÜNLER Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Yapma yapma Sendemi aklıma sığmıyor sendemi Senmisin herşeyi silmekten bahseden Böyle gitmek varmıydı Demek yine bana hüsran Bana yine hasret var Yine bana esmer günler düştü eyvah Yine bana hüsran bana yine hasret var Yine bana esmer günler düştü Yapma yapma Sendemi aklıma sığmıyor sendemi Senmisin herşeyi silmekten bahseden Böyle gitmek varmıydı Demek yine bana hüsran Bana yine hasret var Yine bana esmer günler düştü eyvah Yine bana hüsran bana yine hasret var Yine bana esmer günler düştü Yapma yapma Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Yapma yapma Sendemi aklıma sığmıyor sendemi Senmisin herşeyi silmekten bahseden Böyle gitmek varmıydı Demek yine bana hüsran Bana yine hasret var Yine bana esmer günler düştü eyvah Yine bana hüsran bana yine hasret var Yine bana sensiz günler düştü eyvah Yine bana hüsran bana yine hasret var Yine bana esmer günler düştü eyvah Yine bana hüsran bana yine hasret var Yine bana esmer günler düştü GECELER Geceler, katran karası geceler Ellerim tütün kokar gecelerde Geceler, olmaz olası geceler Açılır yelkenleri yalnızlığın Vurur dalga sesleri yüreğimde Geceler yarı yar Dört duvar efkar Geceler yarı yar Başımda sevdan Vurulur zincirlere Çareler gecelerde Bir damla bir damla daha Düşer zindanlara Gözyaşlarım Geceler yarı yar Dört duvar efkar Geceler yarı yar Başımda sevdan GİT GİT İŞİNE Git git işine Yüzüne bakmam düşme peşime Nasıl inandım bir kere kandım Aldanırım sanma iki kere Ah ölmeliyim Sana sonunda dönmeliyim Sözümü tuttum seni unuttum Geriye dönmem ben delimiyim Gel demiyorum ben bile bile Kal demiyorum haydi sana güle güle Git git işine Yüzüne bakmam düşme peşime Nasıl inandım bir kere kandım Aldanırım sanma iki kere |
HASRET ÇIĞLIKLARI Ne varsa senden kalan geri Kördüğüm olur canımda Her acı çekilmeyi bekler Gün gelir çekilir uğrunda İçimde hasret çığlıkları Kül rengi sevda bulutları Ardından akan gözyaşı Al canımı bitsin artık Ya da derman ver Ne karanlık bekleyiş bu Geçmiyor günler Yok bu son değil Vakit geldi bu sonbahar Yok bu son değil KARAR VERDİM Karar verdim unutmaya Karar verdim ayrılmaya Çekip gitsem buradan Gitsem çok uzaklara Çocuk gibi mutlu olsam Karar verdim unutmaya seni Karar verdim ayrılmaya Daha önce hiç kimse Hayatımda hiç kimse Senin kadar incitmedi böyle Bir dargın bir barışık Aklım hep karmakarışık Yeter yeter üzme beni Acılarımı birer yakıp gideceğim Yine tam aşkın ortasından dalıp geçeceğim Geceleri günleri sayıp Kendi derdine yanıp Sen ağlarken ben güleceğim Acılarımı birer yakıp gideceğim Yine tam aşkın ortasından dalıp geçeceğim Geceleri günleri sayıp Kendi derdine yanıp Sen ağlarken ben güleceğim Karar verdim unutmaya seni Karar verdim ayrılmaya Daha önce hiç kimse Hayatımda hiç kimse Senin kadar incitmedi böyle Bir dargın bir barışık Aklım hep karmakarışık Yeter yeter üzme beni Acılarımı birer yakıp gideceğim Yine tam aşkın ortasından dalıp geçeceğim Geceleri günleri sayıp Kendi derdine yanıp Sen ağlarken ben güleceğim...(x4) KARAR VERDİM UNUTMAYA... KOLAYCISIN Yalan yalncısın yarim Artık bana yabancısın Olmaz bu iş burda bitmez yarim Sen zaten hep kolaycısın Bu kadar zor mu Bu kadar zor mu Anlamak sevdiğini İstediğim çok mu Bir yolu yok mu Bir yolu yok mu İnanmak sevdiğine İstediğim çok mu Yalan dünya yalan yarim Mahşer günü yanımdasın Olmaz bu iş burda bitmez yarim Sen zaten hep kolaycısın Ben sana herşeyimi verdim Uğruna bilsen nelerden vazgeçtim Asla aldatmadım seni Ben bile bile yalnızlığı seçtim OLURMU? Olur mu olur mu? Sensiz olunur mu? Nasıl senden vazgeçerim? Gittiğin o günden beri Hasretin azrail gibi Sen dönmeden ölmeyeceğim Allahım allahım Allahım allahım Muradıma ermeden alma yanına Allahım allahım Muradıma ermeden alma canımı Neredesin sen? Neredesin sen? Gözüm yollarda seni beklerken Hiç mi sevmiyorsun? Seven bu kalbin dualarında Çığlıklarımda acılarım var Hiç mi duymuyorsun? SENİ ŞİMDİDEN ÖZLEDİM Seni şimdiden özledim Birden kaybolup gidişin var ya Seni şimdiden özledim Beni terkedip gidişin var ya Kimbilir belki günler Aylar belki yıllar dönmezsin Seni şimdiden özledim Anlatamam dayanamam Yokluğuna alışamam Bir ümit ver bir teselli Ben ümitsiz yaşayamam Yaşayamam ben SÖZ GÜZELİM Beni terk edişin mümkünmü senin? İstersen bir denede gör güzelim Benimle yaşarsin benimle ancak Yoksa sevgimle boğarim seni Yaz bir yere güzelim, Yok olamaz olamaz, Sensiz hayat meleğiim var olamaz Kim sevecek seni kim?kim tutacak elini Kurtulamaz güzelim kurtulamaz, Al ruhumu al,al gençligimi Rabbim şahidim söz güzelim Al ruhumu al,al servetimi Rabbim şahidim söz güzelim Yaz biyere güzelim, yok olamaz olamaz, Sensiz hayat meleğim var olamaz Kim sevecek seni kim? Kim kim değecek tenine, Kan dökerim güzelim kurtulamaz Yaz bir yere güzelim,yok olamaz olamaz Sensiz hayat melegim var olamaz Kim sevecek seni kim?kim değecek tenine, And içerim güzelim kurtulamaz Al ruhumu al, al gençligimi.rabbim şahidim söz güzelim Yaz biyere güzelim, yok olamaz olamaz, Sensiz hayat meleğim var olamaz Bir gün pembe kutularından mutluluğu getiriceğim kapına Önce saçlarından sonra yanaklarından we sonra alnından öpeceğim Sonra acılarını alıp çok uzak biyerlere gideceğim belki güneşe ereceğim Yaz bir kenara yaz bebeğim yaz bir kenara... Yaz biyere güzelim, yok olamaz olamaz, Sensiz hayat meleğim var olamaz YEMİN ETTİM Asırlardır yalnızım Pişmanım alın yazım Bir öfkeye mahkum ettik herşeyi Bir yemin ettim ki dönemem Hüzün tünellerinde Soldum kederlerinde Cehennemde yansın bu dilim Bir yemin ettim ki dönemem Seni versin ellere Beni vursunlar Sana sevdanın yolları Bana kurşunları (2) Kıyametler kopuyor zavallı yüreğimde Tükendim tükendim tükendim artık Bir ara bir sor Allah aşkına.. |
VE MELANKOLİ Mühürlenmiş gözlerime insafsız uzaklar Gel gör çıkmaz yollarına saplanmışım Ben sana muhtacım Dört yanımda uçurumlar Perişanım Sana muhtacım Dört yanımda uçurumlar Perişanım Dört yanımda uçurumlar Paramparça bir hayat Çıldırtan yalnızlıklar Ve Melankoli Senle topla beni Çarp uzaklarla Ekle sensizliği Böl saatlere Ne kaldı ne kaldı Dört yanımda uçurumlar Paramparça bir hayat Çıldırtan yalnızlıklar Ve Melankoli YİNE YENİ YENİDEN Yuregimdeki firtina dinmedi hala Titrerdim, isterdim seni hep kollarimda Yine bana gel Yana yana yine beni sev Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni yine yine, yeni yeni, yine yeni yeniden sev Ben yandikca bagrimda sonmez ates Gece yildiz tenimde, gunduz gunes YÜZÜME VURMA Hatalarımla sev günahlarımla sev Beni olduğum gibi sev Zayıflarımla sev ürkekliğimle sev Beni olduğum gibi sev Bakma yüzüme beni küçümseme Vurma yüreğimi gözbebeğinle Sen eller gibi olamazsın sevgi doludur yüreğin Sen ömür gibi mahkum etme yaşamadım gençliğimi Sen sular gibi çarem benim aşkı elinden içtiğim Sen insan gibi insafsızca geçmişe gömme geleceğimi Yüzüme vurma, vurma yüzüme Yüzüme vurma çarem benim YOLCU YOLUNDA GEREK Sevmek eskidenmiş güzelim Sanki yıllar öncesinde kalan aşkımız bir masalmış bir tanem Düş yerine gerçekmiş yaşanan Yarınlar bizim için geç artık Çok geç artık sana dönmek Hani giderken bana demiştin ya sen Yolcu yolunda gerek Sevgi bizim için yok artık Yok artık bir daha sevmek Hani giderken bana demiştin ya sen Yolcu yolunda gerek Bitti denen yerden başlamak ve gözlerini açmak yeniden Belki de sevinçle kucaklaşıp Başlarız kaldığımız yerden Yarınlar bizim için geç artık Çok geç artık sana dönmek Hani giderken bana demiştin ya sen Yolcu yolunda gerek Sevgi bizim için yok artık Yok artık bir daha sevmek Hani giderken bana demiştin ya sen Yolcu yolunda gerek... YENİDEN SEV Yüreğimdeki fırtına Dinmedi hala Titrerdim isterdim Seni hep kollarımda Yine bana gel Yana yana yine beni sev Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni yine yeni yeni Yine yeni yeniden sev Ben yandıkça bağrımda Sönmez ateş Gece yıldız tenimde Gündüz ateş Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni yine yeni yeni Yine yeni yeniden sev SÖYLEYEMEDİM Nasıl da çabuk geçti o günler Koştum peşinden yetişemedim Güzel bir söz vardı dilimde Çok istemedim söyleyemedim Seninle şöyle bir gün başbaşa Konuşmak isterdim sevgimizden Umutlarla dolu tozpembe O güzel günlerimizden Sevgimiydi ne bitmek bilmeyen Bir günü bile ayrı geçmeyen Ne sen o eski sen Ne ben o eski ben Bizmiydik yoksa zaman mı değişen Ne sen o eski sen Ne ben o eski ben Hani o gözler aşkla gülen Çözülmeyen bir bilmece gibi Öyle zor ki anlamak seni Bilinmeyen şarkılar gibi Öyle zor ki söylemek seni Kararmayan bir günün sonunda Son bulmayan bir aşkın yolunda Kaybolmak isterdim seninle Mutluluğun kollarında Sevgimiydi ne bitmek bilmeyen Bir günü bile ayrı geçmeyen Ne sen o eski sen Ne ben o eski ben Bizmiydik yoksa zaman mı değişen Ne sen o eski sen Ne ben o eski ben Hani o gözler aşkla gülen Nasıl da çabuk geçti o günler Koştum peşinden yetişemedim Güzel bir söz vardı dilimde Çok istemedim söyleyemedim UNUT GİTSİN Derdim var gecem zehir bana Yardım et seni unutmama Anılar başucumda kov gitsin Sevmiştim seni kana kana Şansım yok kaderden yana Yaşanan her ne varsa sil gitsin Darılıp gücenmesin Geç kalmasın ayrılıklar Varsın ömrümü takvimlerden Çalsın yıllar Aldırma ne fark eder Alışmışım yokluğuna Seni sevdiğimi unut Unut herşeyimi unut gitsin Benim aşktan anladığım Yaşananlar kar saydığım Kalbim sende kaldı kır gitsin Suçlama sakın kendini Sevgisiz kalma benim gibi Düşünme beni boşver Sev gitsin Düşerim en son satırlara Zor gelir sıra vedalara Üzülme gözyaşını dök bitsin |
SON ARZUM
gelse bile son günüm koluna alsa ölüm gözlerimin önünde seninle geçen günüm senden sonra kalbimi sevgilere kapattım ben seninle o günü bin yıl gibi yaşadım son arzun nedir diye gelipte bana sorsalar gözlerime bakıpta herşeyi anlasalar açık gitmez gözlerim ölsem bile sevgilim kulaklarımda çınlıyor beni anlatan sözlerin aşkıma hiç dokunma bırak öylece kalsın gerçek sevgi neymiş bilmeyenler anlasın son arzun nedir diye gelipte bana sorsalar gözlerime bakıpta herşeyi anlasalar gelse bile son günüm koluna alsa ölüm gözlerimin önünde seninle geçen günüm senden sonra kalbimi sevgilere kapattım ben seninle o günü bin yıl gibi yaşadım son arzun nedir diye gelipte bana sorsalar gözlerime bakıpta herşeyi anlasalar SENİ SEVİYORUM Seni seviyorum seni seviyorum Seni seviyorum diye Senden önce kimseye Söylemedim dersem Yalan yalan olur Hiç hesapsız çılgınca seni seviyorum bazen bir çocuğun karanlıktan korktuğu gibi Seni sevmekten korkuyorum Söylememem lazım biliyorum Susmuyor içim Seni seviyorum diyorum Canımın istediği İçimin titrediği Bu ilk defa öncesi yok NEDEN Seni yanımda buldum birden Gözlerimi kaparken Ellerin ellerimde yine bütün gece Sevindim bu rüyaya bile İnanmıştım geldiğine Dönmek için eski yıllara Koştum sana Sen belki yoktun Uzaklarda yaşıyordun artık Anladım ki çok pekçok geç kalmıştık Ne yazık oldu kaybolan o yıllara ne yazık Şimdi her yerde sonsuz bir karanlık Belki sen de beni bulursun Rüyalardan birinde Ellerin ellerimde yine bütün gece Belki sen de koşarsın bana İnanıp da rüyana Ancak o gün anlarsın beni Nasıl sevdim neden neden sevdim seni Nasıl sevdim neden neden sevdim seni Nasıl sevdim nasıl sevdim seni SELAM SÖYLE Git ona git benden selam söyle selam söyle Aramasın artık hiç beni öyle beni öyle Git ona git benden selam söyle selam söyle Son pişmanlık fayda etmez git ona söyle Git ona git benden selam söyle selam söyle Aramasın artık hiç beni öyle beni öyle Şimdi çok mutluyum yanımdaki sevgilimle Son pişmanlık fayda etmez git ona söyle Onun burnu kaf dağında Söz söylenmez yanında Kendini beğenmişin biri o Git ona git benden selam söyle selam söyle Nispet yapmasın hiç bana öyle bana öyle Git ona git benden selam söyle selam söyle Unutamaz beni bin yıl geçse git ona söyle KAR TANELERİ Alıcı kuşlar gibi başımın üstünde dönüp durmayın Alıcı kuşlar gibi başımın üstünde dönüp durmayın Kol kola girip yalnızlığımı vurmayın yüzüme kar taneleri Kol kola girip yalnızlığımı vurmayın yüzüme kar taneleri Ah özledim hemde çok özledim ezberledim beklemeyi Özledim hemde çok özledim ezberledim beklemeyi Yollar benim umudumdur yoları kapatmayın Yağmayın yollarıma durun kar taneleri Yollar benim umudumdur yoları kapatmayın Yağmayın yollarıma durun kar taneleri Alıcı kuşlar gibi başımın üstünde dönüp durmayın Alıcı kuşlar gibi başımın üstünde dönüp durmayın Kol kola girip yalnızlığımı vurmayın yüzüme kar taneleri Kol kola girip yalnızlığımı vurmayın yüzüme kar taneleri Ah özledim hemde çok özledim ezberledim beklemeyi Özledim hemde çok özledim ezberledim beklemeyi Yollar benim umudumdur yoları kapatmayın Yağmayın yollarıma durun kar taneleri Yollar benim umudumdur yoları kapatmayın Yağmayın yollarıma durun kar taneleri İNTİZAR Sakın bir söz söyleme Yüzüme bakma sakın Sesini duyan olur Sana göz koyan olur Düşmanımdır seni kim Bulursa cana yakın Annen bile okşasa Benim bağrım kan olur Dilerim tanrıdan ki Sana açık kucaklar Bir daha kapanmadan Kara toprakla dolsun Kan tükürsün adını Bensiz anan dudaklar Sana benim gözümle Bakan gözler kör olsun |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:03 . |