![]() |
Gökhan Özen TÜM Şarkı Sözleri
İkimizde Kaybettik
NE ZAMAN YAĞMUR YAĞSA HEP SENİ HATIRLARIM İSTANBUL AĞLIYOR BAK AĞLIYOR UMUTLARIM AMA YÜREKLER TAŞTAN DUVARDI SÖYLENMEMİŞ ÇOK SÖZ VARDI BU ADAMI NE SANDIN SEN SENİN İÇİN ÖLÜRDÜM BEN BİR SAVAŞ GİBİYDİ SANKİ BİR SEVDADAN DAHA FAZLA KAZANANDA OLMADI Kİ SONUNDA BİR SAVAŞ GİBİYDİ SANKİ BİR SEVDADAN DAHA FAZLA İKİMİZDE KAYBETTİK BAK SONUNDA NE ZAMAN YÜZÜM GÜLSE HEP SENİ HATIRLARIM DAĞILIR GÜLÜŞLERİM DAĞILIR UMUTLARIM AMA YÜREKLER TAŞTAN DUVARDI SÖYLENMEMİŞ ÇOK SÖZ VARDI BU ADAMI NE SANDIN SEN SENİN İÇİN ÖLÜRDÜM BEN BİR SAVAŞ GİBİYDİ SANKİ BİR SEVDADAN DAHA FAZLA KAZANANDA OLMALI KİM SONUNDA BİR SAVAŞ GİBİYDİ SANKİ BİR SEVDADAN DAHA FAZLA İKİMİZDE KAYBETTİK BAK SONUNDA BİR MASAL GİBİYDİ SANKİ BİR SEVDADAN DAHA FAZLA BİR AVUÇ HÜZÜN BIRAKTI ARDINDA BİR MASAL GİBİYDİ SANKİ BİR SEVDADAN DAHA FAZLA MUTLU SONLA BİTMEDİ BAK SONUNDA |
sana yine muhtacım
Nasıl, nasıl nasıl bana nasıl kıydın gençliğime İlk aşkıma tertemiz duygularıma Nasıl hesap ver Nasıl hesap ver Hesaplar neye yarar Bana sen lazımsın Hasretin akla zarar Beni duymalısın Şimdi herşey anlamsız Bomboş olacak biliyorum Son sözüm ben sensiz Bu ömrü istemiyorum Sana yine muhtacım Sana yine muhtacım Kavrulan o çöllerde susuz kalır gibi Sana yine muhtacım Anamın o sımsıcak kucağı gibi Öyle sevdim seni seni Delilik bu bendeki... |
Tadı Yok
her gece sensizliğe uyanmak çok zor sewgilim hata benim sızlar kalbim yok olmaz dur sewgilim sen derdin ya bir ben bir sen gerisi boş sewgilim hani yoksun,hani yoksun, yoksun tadı yok sensiz ne gündüzün ne gecenin tadı yok sensiz sabaha doğan güneşin bir ben çaresiz yokluğunda yetim ellerim son wer bu ayrılığa yağmuru dinsin gözlerimin |
DUMAN GÖZLÜM
Tek tesellim gözlerindi Bakıp bakıp delirirdim Bana öyle yakındın ki Hep benimsin zannederdim Bırakıp gittin beni Yanarım için için Yaralı kuşlar gibi sensiz ben bir hiç'im Duman gözlüm yaktın beni Duman ettin acımadın ziyan ettin Duman gözlüm benim için Yaşamaktın yaşamayı haram ettin Gönlümü teslim aldı hüzün İçimde senden kalan cam kırıkları Aynada sensiz yüzüm Sensiz...Hiç kimse dindiremedi bu hıçkırıkları Bir gece yarısı ansızın pencereden dışarıya bak Göreceksin köşe başında Nöbet tutuyor gözlerim Öyle kolay değildir beni unutmak Hala hala sokaklarındadır ayak izlerim |
KALSIN
hiç aynaya bakıp da kendine sordun mu? bendeki bu bir garip hallerin sebebini alıp ta kendini yerime koydun mu? bir kalbe iki canı sığdırıp hiç sewdin mi? kanmam bir daha kanmam o sözüne o sözüne... amman! yandım aman! zaten böyle sewdim diye kalsın istemem çok teşekkür ederim fazla zorlamam ben yoluma giderim kalsın istemem istemem çok teşekkür ederim fazla zorlamam zorlamam ben yoluma giderim kalsın |
BENİM İÇİN NE YAPARDIN???
Benim için bir şey yap öyle lafta kalmasın Hasta olursam bir gün bir çorba yapar mıydın Sobamı yakar mıydın portakal soyar mıydın Sahiden yapar mıydın istersem Benim için n'apardın Ayazda mı yatardın Sırtında mi taşırdın Hamallık mı yapardın Aman ne bileyim ben Yap da bi göreyim ben Ben olsaydım n'apardım Ayazda da yatardım Sırtımda da taşırdım Hamallık da yapardım Aman ne bileyim ben Bekle bekle de gör sen Başıma birşey gelse yanımda olur muydun? Bi meselem olsaydı beni dinler miydin? Başından mı atardın? Bağrına mı basardın? Acımı taşır mıydın istersem? Kim sana gülerse, aklını çelerse, değer mi ona derse her şeyi denerse Kanma......... |
KADER UTANSIN
Sensizliğin sokağında voltaları atarken Hayal gibi, bir rüya gibi içimdesin sen Ya ben sana geç kalmışım Ya sen bana çok erken Bir hata gibi, günah gibi koynumdasın sen Ne senin, ne benim, ne de sevgimizin Suçu var, suçu var bir hatası var Günah mı işledik sadece sevdik Deliler gibi sevdik Kader utansın, ah utansın Bizi bizden, bizi bizden Çalan zalim kader utansın! |
ÜŞÜYORUM
Sen uçurumsun tutunamam Tutsak düşer çığlıklarım Gözlerinin akşamında Oturur sana ağlarım Üşüyorum ödünç ver ellerini Üşüyorum üstüme ser yüreğini Sağ yanım dertli, sol yanım ayaz Savur gönlüme yangının küllerini |
YÜREĞİNDEN UZAKLARDA
Kokun rüzgara dolar eserde Sarar sensizlik her nefeste Bilirim gün gelir, yaşanır seninle Bu kadar severken bitemezki böyle Bilirim gün gelir, yaşanır seninle Bu kadar severken biz yenilmeyiz Hiç kimseye hiç birşeye... Olmuyor birtanem olmuyor Yüreğinden uzaklarda çaresiz Sen canımın parçası, alnımın yazısı Yoksun, nasıl yaşarım ben sensiz |
CANYOLDAŞIM
Yalansız tek seni, tek seni sevdim Ben yanmayım söyle, kimler yansın Şu yalan dünyada gerçeğim sendin Bu vedaya kalbim nasıl dayansın Çokdan kaybettiğim yarınlarımsın Yazık, yazık Hem sana hem bana sevdamıza yazık... Canyoldaşım, canyoldaşım Nerdesin, nerdesin, nerde... Şimdi sensizim, şimdi bomboş Senden kalanlarla başım dertte Canyoldaşım, canyoldaşım Nerdesin, nerdesin, nerde... Şimdi sensizim, şimdi bomboş Senden kalanlarla başım, başım, başım dertte... Gidişin en acı hatıra bana Yıkıldı bu dünyam, kaldım altında Bu acıyla bilmem nasıl nasıl yaşarım Ağlamam ardından susar bakarım Dert etme sen beni, ne varsa yakarım! Yazık ah yazık Doğmamış günahsız canımıza yazık... Canyoldaşım, canyoldaşım... Buz kesti yüreğim sen yoksun diye Odamda öylesine tek başına Dolanırım durumum gecelerce Elimde senin resmin Hani şu çerçevesiyle getirdiğin... Ve bir anı gözlerimde Islanırken akan damlaların altında Sıkıca sarılmıştın bana Kulağına fısıldamıştım, hatırla Sana benden, bana senden başka Herkes yabancı, herkes el! Birgün ne olursa olsun Ne yaşarsak yaşayalım Asla birbirimizi bırakmak yok Terketmek yok asla! Ama şimdi bilmiyorum Nerdesin, nerde... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:18 . |