![]() |
deniz seki tüm şarkı sözleri...
ACELE Dışarda yağmur var, rüzgarla bulut arkadaş olmuş Haberim yok,haberim yok Kim... Kim... Kimse bana hiç birşey söylemedi ki bileyim Acele yaşanan o aşklara Ve de acele yağan o yağmura Benim soracak bir sorum var Denize açılan bir yelkene Kapılıp gidenin vay haline Onu bana getirin hadi yağmurlar AFFEDEMEM Hiç tanımadığım birini Bana tercih ettin Bense hiç üzülmedim Kim neden ayrıldın diye sorarsa Ayıp ettim dersin sonra da çekip gidersin Olmaz aşık olan bunu yapmaz Hani biz olgunduk kocaman olmuştuk Kalmaz yaptığın yanına kar kalmaz Sana benim gibi sımsıcak dokunamaz göreceksin Affedemem üzgünüm affedemem Sen yoluna benim daha çok yolum var Affedemem üzgünüm affedemem Sen yoluna benim daha çok yolum var Söz-müzik: Deniz Seki AĞLAMAK YOK Dünya bir şekil Bizse bir köşe Oturmuşuz da içiyoruz derinden Hayat bu değil Böyle olmamalı Biz ayak uyduramadık ki Bu halimize Ağlamak yok Söz verdim tanrıya Beni çok utandırdı Gözlerim Gülmeyi unutan Şu halimize Dön ne olur Bir uzaktan bak Küsmem küsemem Küsemem sana yemin ederim Gitmem gidemem Gidemem burdan canımı veririm Senin için AMAN AMAN Seninle hiç konuşamaz olduk Bak bu günlerde Farkında mısın beyefendi Aşkımız dillerde Biz bu aşkın tadını da doya doya ah çıkaramadık Düşündük taşındık yine bir yere varamadık Oooofffff Biz bu aşkın tadını da doya doya ah çıkaramadık Düşündük taşındık yine bir yere varamadık Yorma beni bu kadar Sus sus nereye kadar Boş dünya ele ne aman Aman aman aman Sormam bir daha tamam Dön dünya yalana dolan Aşkın kölesi olanın hep canı yanarmış Söz: Deniz Seki ANLAMADIM GİTTİ Ağlar mı güler mi Sevmez mi yoksa sever mi Kalır mı bilmem ki Yoksa kaçar gider mi Aşk dolu gözleri Sorsam huyu güzel mi Doğruyu söyler mi Melek yoksa şeytan mı, yalan mı Rüyada aldatan mı Çocuk mu değil mi Çok bilmişin biri mi Böylesi değilse Aklım hiç ermez diye Aldırmam kimseye Yanılsam bile bile Çıkar yol hangisi Sevmek mi sevilmek mi Sarhoşluk mu içki mi Anlamadım gitti Çıkar yol hangisi Sen mi sensizlik mi Yaşamak mı ölmek mi AŞK DEDİĞİN LAFTIR Aşk dediğin laftır derler sakın kanma onlara Yalnız sevilmekle kalma birde sevmeyi ara Çok çabuk geçer bu günler çevren boşalır sona Aşk dediğin laftır diyen güler karşında Güzelliğin gençliğin henüz bitmeden Etrafını saranların hepsi gitmeden Sevmeyi öğrenirsen ne mutlu sana Haydi ne duruyorsun koşsana aşka Aşk dediğin laftır derler sakın kanma onlara Yalnız sevilmekle kalma birde sevmeyi ara Çok çabuk geçer bu günler çevren boşalır sona Aşk dediğin laftır diyen güler karşında Güzelliğin gençliğin henüz bitmeden Etrafını saranların hepsi gitmeden Sevmeyi öğrenirsen ne mutlu sana Haydi ne duruyorsun koşsana aşka Aşk dediğin laftır derler sakın kanma onlara Yalnız sevilmekle kalma birde sevmeyi ara Çok çabuk geçer bu günler çevren boşalır sona Aşk dediğin laftır diyen güler karşında Aşk dediğin laftır derler sakın kanma onlara Yalnız sevilmekle kalma birde sevmeyi ara Çok çabuk geçer bu günler çevren boşalır sona Aşk dediğin laftır diyen güler karşında AŞKIMA AİT Zorlama beni yine sen kandırdın Anlamsız yere ben sevgisiz kaldım Sensiz de inan nefes alırım Sanma ki açmaz içimdeki güller Sensiz de inan nefes alırım Farzet ki aşka susamış gönüller... Korkmuyorum seni kaybetmekten Aşkıma ait söz etme Ben bilirim aşkın zamanını Ben istersem olur olur elbet AŞKINA DOYUM OLMAZ Dön desen dönermi sanki? Aşkımızla dolu günler Ayrılıkla dargınlıkla geçiyor yazık ömürler Gel desem gelir mi sanki? Aşkımızla dolu günler Ayrılıkla dargınlıkla geçiyor yazık ömürler Ne kadar severse sevsin neden ilk aşk gibi olamaz Bir ömür boyunca insan ilk aşkın tadını bulamaz Bana gel diye gel diye bilsen sana aşkımı anlatabilsem Yine maziye maziye dönsem,senin aşkına hiç doyum olmaz. Seneler Boyunca Sürdü Hiç Yüzünden Dargınlıklar.. Aramızda Şimdi Yalnız Ayrılık Var Ayrılık Var.. Ne kadar severse sevsin neden ilk aşk gibi olamaz Bir ömür boyunca insan ilk aşkın tadını bulamaz Bana gel diye gel diye bilsen sana aşkımı anlatabilsem Yine maziye maziye dönsem,senin aşkına hiç doyum olmaz. AYNAYA GÜLÜMSE İkimize de Farklı Farklı Şeyler Oldu Bir türlü Anlayamadığımız Birimiz Ayıp Olur Diye Düşünürken Fakat Anlaşamadığımız Biz Bunları Çoktan Geçtik Çoktan Büyüdük Bak Yol Aldık Aynaya Gülümse Biz Ama Biz Bunları Çoktan Geçtik Çoktan Büyüdük Kocaman Olduk Aynaya Gülümse Birilerini Sevmeden Önce Sen Kendi Kendini Sevmelisin Sana Bencil Diyenler Olursa Da Söz Hakkı Vermemelisin Biz Bunları Çoktan Geçtik Çoktan Büyüdük Bak Yol Aldık Aynaya Gülümse Biz Ama Biz Bunları Çoktan Geçtik Çoktan Büyüdük Kocaman Olduk Aynaya Gülümse Aynalara Küsme BENİM DERDİM Benim derdim Aşar beni Bir kez dermanım ol Ne olursun Bu kalbim Her nefeste Yaşar seni Haberin olsun O tatlı bakışlarınla Gözlerin anlatır Aşkı Ayrılırsa ölüm gibi Ağlatır aşkı Bu şarkı anlatır beni Dinle ne olursun Sonum olsanda Yine seni seviyorum Biliyorsun Deki gönlüm olmasa Aşkınla yanmasa Düşer miyim peşine Uçur uçur beni İster kaçır beni Rastlamadım eşine Söz- Müzik : Altan Çetin Düzenleme : Murat Yeter BIRAKIP GİDERSEN Sevmedim hiç kimseyi Kendimden başka Aklımdan geçmiyordu Düşmek bu aşka Gönlümce eğlenirdim Hiç düşünmeden Seni görmeden, Seni bilmeden Seni sevmeden önce Hiç bitmeyecek Sanıyordum yanlızlık Gördüm ve aşık oluverdim Bir anda Kalbimde donmuş Buzları kırdım artık Yeniden doğdum, İçime doldun, Senin oldum sonunda Beni bırakıp gidersen Başka birini seversen Aşkımı ziyan edersen Gözünün yaşına bakmam canım Beni bırakıp gidersen Başka birini seversen Aşkımı ziyan edersen Gözünün yaşına bakmam canım BIRAKMA BENİ Huzursuzum bilmem nedenini Söylemem lazım Yatağım bana uzak Uykusuzum kaç gecedir aklımda Utanıyorum ama Yatağım sana uzak Saçmalıyorum belki de çok kere Yanıldım ben düşünürken hep seni Bugünkü gibi sokulunca koynuna Sevilmek için çabaladım ben o çocuk gibi O zaman bırak beni hadi çok istiyorsan bırak beni Bırakma beni bırakma beni bırakma beni Özür dilerim istemeden kırdıysam seni Çok özür dilerim istemeden kırdıysam seni Söz-müzik: Deniz Seki BİR AVUÇ AŞK Sebebim ne olursa olsun Günahım sensin biliyorum Çoğu karar hemen verilmez Ama ben seni bekliyorum Ama ben seni seviyorum Gün ağarınca her yeni gün İçimde büyüyorsun Ben sersefil seni düşünüp Kendime gülüyorum Ah bir çılgınlık yapalım Gel yere göğe soru sorduralım Sen beni sen Ben seni ben Bir avucun içine sığdıralım Ah bir çılgınlık yapalım Gel yere göğe soru sorduralım Sen beni sen Ben seni ben Bir avucun içine sığdıralım |
BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GEÇER DÜNYA
Böyle gelmiş böyle Böyle geçer dünya Günlerimiz bitecek Bir gün saya saya Seneler koşuyor Gülüp ağlatıyor Bir yol bak aynaya Ömrümüz geçiyor Bir kez bak aynaya Ömrümüz geçiyor [Nakarat] Neşe, keder Hepsi geçer Bize kar kalan Nedir bu dünyadan Bize kar kalan Nedir bu dünyadan Böyle gelmiş böyle Böyle geçer dünya Günlerimiz bitecek Birgün saya saya [Nakarat] Daha dün çocuktuk Sokaklarada koştuk Yarın belki göç var Bu dünya olamaz ya Seneler koşuyor Gülüp ağlatıyor Bir yol bak aynaya Ömrümüz geçiyor Bir kez bak aynaya Ömrümüz geçiyor [Nakarat] Böyle gelmiş böyle Böyle geçer dünya Günlerimiz bitecek Bir gün saya saya Böyle gelmiş böyle Böyle geçer dünya Günlerimiz bitecek Bir gün saya saya BU ŞARKI SANA EY SEVGİLİM Bu şarkım sana sevgilim Bir an önce dönmen tek dileğim Gözyaşım karışıp denizlere Sana ulaşır belki hasretim Elimle tutamadığım Gözlerimle göremediğimsin Şimdi çok uzak bir şehirde Gözlerim onu arıyor Hasret kapımda Nöbetler tutuyor Sevgilim uzak bir şehirde Gözlerim onu arıyor Bir kuş olup uçup gitsem Aşsam şu engelleri Varsam senin yanına Öpsem seni koklasam Ah yanı başımda durur gibisin Hasretin büyütür bak seni Ah bu kadar uzak olup Kalbimde uyuman ne tuhaf Bu şarkım sana sevgilim BU ŞEHİRE SONBAHAR GELDİ Galiba içim buruk Hüzün dolu saatler Ben biraz donuk Tarif de edemiyorum aşkı size Bu bana tanrıdan bir ceza Sorma sorma Elimde değil ki Çare yok aşkta Bu şehre sonbahar geldi Ben ve yapraklar Konuşmasam bile beni anlar Bütün ağaçlar Süzüldü içimde Saklı kalan yıllar Bir tek ama bir tek Sen oradasın Söz-müzik: Deniz Seki Düzenleme: Sadun Ersönmez BÜYÜYEMEDİM Beni anlamak ne zormuş Aşk beni epeyce yormuş Kendime yine gülümsemedim Çocuk olmayı çok özledim Üşüdü içim söyleyemedim Kabahat seninmiş gibi Kırıldım anılara Ve hala büyüyemedim Ben bunları inan Çok düşündüm ama saklayamadım Sana ait olan Aşkıma saygımdan Onun için hala Kendime hep soruyorum Bu kaçıncı ayrılık Boşa geçen zamanım Söz: Deniz Seki Müzik: Deniz Seki-Oğuzhan Tongal ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA Rüzgar ılıkça esiyor geceye Yağmurlar öylesine coşmuş ki Neden içim hala üşüyor gibi Yağmurda silinmiş sevdiklerim Çığlık çığlığa Titriyor deniz Ben seni çok özledim Yalnızca biz ikimiz Gül dikensiz olmaz Dikende gülsüz çok huysuz Gönül başa bela Uyumsuz DEĞERİNİ BİLEMEDİM Günün birinde Aklına gelirsem eğer Sakın üzülme Günün birinde Belki aklına gelirsem diye Sakın üzülme Bu can sana fedaydı Bir zamanlar Değerini bilemedin Gül üstüne güller kokladın Kendine gelemedin O kadar söylediler bana Ama kimseye inanmadım Ne istedinki benden Boş yere benle oynadın Söz - Müzik : DENİZ SEKİ DESTUR ÇEK Aman olsun, Umrumda değil ki Çektiğim çile benim Kimseye yok şikayetim Konuşanlar lafımızı edenler Gerilir aşkın çarmıhına da Hayret ederler Dünde kalsın ah dünler Söz duymaz sağır kulaklar Sen aşkı bende yaşa Bende sende Ah etsinler ağlasınlar Aman gönül fur Duvarlara vur destur çek Nazarları değer kalbim Anlatma sus Ellerin ağzı kör kuyudur Ah derdinden Ömür gençken yaşlanmaz Geç kendimden DİLE BENDEN Bu aşk değil Başka Bir şey görebilsen Ayrılınca bitmiyor, Gözden ırak oldun ama bir bilsen Gönlüm ırak dinlemiyor Rüyamda gördüm Başucunda duruyordum Kıyamadım dokunmaya Ne güzel uyuyordum Dİle benden Ne dilersen yar Ömrümü al istersen Son gününe kadar Sanki bi rşey olmamış gibi Gönlüme gir istersen Hepsi senin yar KALBİMİ KİM ÇALIYOR Kalbimi kim çalıyor Sen sen yokum evde ben Çünkü mazide kaldı Artık seni o seven Kalbimi kim çalıyor Sen sen yokum evde ben Çünkü alıştım artık Yaşamaya yeniden Bir zamanlar sen vardın Kalbimin tek sahibi Sonra terkedip gittin Hata bendeymiş gibi Kalbimi kim çalıyor Çalma açmam kapımı Çünkü simsiyah yaptık Gidince yaşantımı Şimdi ne oldu neden Ne istiyorsun benden Zehir ettin dünyamı Çalma açmam kapıyı Bu dönüş neye ne var Dünyam sensiz bahtiyar Boşuna hiç uğraşma Kalbimin sahibi var Sana son bir sözüm var Dünyam sensiz bahtiyar Yer yok açmam kalbimi Yeni bir sahibi var KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI söndü içimin ateşi bitti bıktım yalanlarından zorla ele avuca sığmaz aşk kop gel günahlarından nazım sitemim belli değil ben senin neyinim anlayamadım¿ sevda ateşin aynı değil ilk defa üşüyorum kollarında kim bu gözlerindeki yabancı yaralar beni yüreğimden hani ben olacaktım yalancı başının tacı bugünün yarınların günahkar yakanı bırakmaz ellerim hani ben olacaktım yalancı başının tacı..!! |
KOP GEL GÜNAHLARINDAN
Söndü içimin ateşi bitti Bıktım yalanlarından Zorla ele, avuca sığmaz aşk Kop gel günahlarından Nazın sitemin belli değil Ben senin neyinim anlayamadım Sevda ateşin aynı değil İlk defa üşüyorum kollarında Kim bu gözlerindeki yabancı Yaralar beni yüreğimden Hani ben olacaktım yalancı Başının tacı Bugünün yarınların günahkar Yakanı bırakmaz ellerim Hani ben olacaktım yalancı başının tacı MAALESEF SEVDİM Görmedi gözlerim Titriyor ellerim Adını sayıklamaktan Aşkı yordu hislerim Bitsin artık diye diye Söylenip durdun Ben seninle uyur gibi Uyanık oldum Aslında gönlüm Sana kırgın Ama kızamıyorum Maalesef sevdim Şimdi senden vazgeçemiyorum MASAL Zor olanı seviyor İnsan her defa Gerçeği bende Sahtesi dilde gizli Kalbe yenik düşen Aşk kelimesinin Üzüleni ben Üzeniyse kalpte gizli 2x Biliyorum kolay değil Hayat buysa gerçek nedir Ağlamaya alıştırdın Ölüm bize masal gelir 2x Zor olanı seviyor İnsan her defa Gerçeği bende Sahtesi dilde gizli Kalbe yenik düşen Aşk kelimesinin Üzüleni ben Üzeniyse kalpte gizli Biliyorum kolay değil Hayat buysa gerçek nedir Ağlamaya alıştırdın Ölüm bize masal gelir 2x Çok zor bunu inan anlatamam Çok zor Gerçeğiyle yüzleşince yoksun Aynalara baka baka Kendini kendine şikayet ediyorsun Delirir gibi Biliyorum kolay değil Hayat buysa gerçek nedir Ağlamaya alıştırdın Ölüm bize masal gelir 2x Ölüm bize masal gelir... 2x MUTSUZUM Kimileri aşkı yaşamadan öldürür Kimileri o büyük aşkları söndürür Birileri hep sevenleri küstürür Onun gibi bunun gibi ben de mutsuzum Hadi dön bana dön de mutlu olalım Bırak gururu bırak da yerde kalsın Sen beni bende seni çok iyi tanıyoruz Neler neler yaşadık biz Biz biliyoruz Yanlışlarla doğrularla hep savaşıyoruz Onun gibi bunun gibi biz de mutsuzuz Onun gibi bunun gibi çok seviyoruz Onun gibi bunun gibi rol yapıyoruz Söz-Müzik: Deniz Seki Düzenleme: Murat Yeter UNUTURSUN Unutur dedin yerine koyamadı bak kimseyi Tadı aşk bunun bile bile canını acıtıyor gibi Denediysen eğer bir kere bile kendine kızma O'na söyle gözünün içine baka baka dostuz biz diyen birisine Bunun adına ayrılık denir O daha büyümemiş ki ne bilir Seni göğsünü gere gere Nasıl olur da o ellere verir Unutursun unutursun Kimderse yalan söyler Unutursa unutursun Adı aşk nasıl olsa ÖLSEMDE BİR KALSAMDA BİR Nasıl da değiştin birden Sanki sen değildin Başın üstüne yeminler eden Nasıl da değiştin bilmem Sanki sen değildin Aşk uğruna ölmekten bahseden Mektupların da olmasa Kendimden şüphe duyardım Yanılan ben miyim diye Şiirlerin olmasa Aklımı oynatırdım İnanamazdım gözlerine Ne yazık Ne yazık ki gerçek bu Ölsem de bir kalsam da bir Senin için yok hiçbir farkı PASİFLORA Aşk vedalardan çok hoşlanır Ders almaz, utanmaz üstelik Ooooffffff Aşk heyecandan çok hoşlanır Yerinde durmaz, kıpır kıpırdır üstelik Karışmazsan yalnız kalır bu sefer Platonik deriz biz ona Hiç sevmez üstelik Ondan bir haber gelince Yüreğinde fırtınalar Kopar kopar, kopar kopar üstelik Zevkten dört köşe olur Aşk sevişmekten çok hoşlanır Heyecanlanır, yorulmaz üstelik Oooffffff Aşk pasifloradan çok hoşlanır Uyutmaz, uyuyamaz hiç üstelik YARIM KALAN AŞK Bir kere sevdim diye Bin pişman etme beni Bir kere sevdim diye Bin pişman etme beni İstemiyorsan bırak Perişan etme beni Bırak boş kalsın elim Yol yakınken dönelim Arkadaşım ol yeter Böylesi daha güzel Bırak beni ne olur Burda bitsin şarkımız Bırak beni ne olur Burda bitsin şarkımız Zamanla unutulur Yarım kalan aşkımız Bırak boş kalsın elim Yol yakınken dönelim Arkadaşım ol yeter Böylesi daha güzel YAKAMOZ bir sancı içimde nefes almak istiyorum bana n'olur gücenme bırak beni kendi halime unut beni yakamoz misali vururum belki denize kimin aklına gelirim sence okudun beni gecelerce hiç anlayamadın aşka emir verilmez anlatamadım gün doğdu yıldızım oldu bunu senle paylaşamadım çok yalnız kaldım ZORMU? Zor mu? Herşey bu kadar zor mu? Sebep sadetken mutsuz olmak olur mu? Soldu güller dört günde Kaldı bi tek tomurcuklar Yemyeşildi halbuki daha önce Sevmiyordu hiç güneşi Karanlıktı tek gerçeği Şimdi nasıl büyüyor tek başına Seni aramadığım yer kalmadı Oysa sen başkasıyla Gözyaşlarım hiç durmadı Ben ağladım o ağladı Ben ağladım o ağladı |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:28 . |