![]() |
Kargo şarkıları....
Adımı Çağır - Kargo
Sabah erken gün başlıyor kapıcı gazetemi bıraktı takvimden bir yaprak daha çay sohbetleri yaklastı Fadalardan bir esinti anılardan bir pencere göç eden kuşlar sessiz ama herkes bir şey söylüyoooor ihtiyacin varsa bana adımı çağır benim ) adımı çağır benim aşk yabancılaştırdı ayırdı ikimizi sudaki balıklar bile kıskanır olmuştu bizi geceleri yaktığımız ateş ulaştırdı yıldızlara bitmeyen sevişmeler ısıtırdı içimiziiiiii |
Al Bu Şarkı Yine Senin Olsun - Kargo
Al bu gözler yine senin olsun Al bu kalbim,yine senin olsun Al bu sözler yine senin olsun Al bu eller yine senin olsun Ben senin kölenim,sen benim efendim Al bu şarkı yine senin olsun.. (danset benimle,danset benimle) |
Arabik Fahişe - Kargo
Ben arabic fahiseyim, iyi öpüsür dans ederim Suda yaprak, içki masasinda mezeyim Anam, babam bulmasin beni bilinmesin bedenin dili Ben oryantal fahiseyim Aklin degil, etin pesindeyim Yersiz ,yurtsuz fahise Dertsiz ,dilsiz fahise Suçsuz arabic fahise için Dünden oryantal çal! Ben arabic fahiseyim, islagim, suyum, terim Istenince gider, birakinca gelirim Ruhum; Tibetli 'li bir rahip kentin los caddelerinde Kalbim; kuduz bir köpek Pasteur'un dizlerinde Yersiz ,yurtsuz fahise Dertsiz ,dilsiz fahise Suçsuz arabic fahise için Dünden oryantal çal! |
Ateş ve Su - Kargo
Kalbimdeki bu acı yüzüme yansıyor Kan kırmızı gökyüzü üstüme damlıyor Etrafımda bir hüzün dalgası alıp gitmiş Kar beyaz hayallerim kül olup bitmiş İçimde bu alevler su İsterler ki sönebilsinler Ateş gibi bedenler birbirine kaynıyor Beklenmedik bir anda beni de çağırıyor Herşey çok anlamsız geliyor istemeden Bu yangını ancak sen durdurabilirsin |
Ayrılık Şarkısı - Kargo
Bu bir ayrılık şarkısı Seninle kayboldu Yazmak kolay değil Duymaksa zor oldu Bu bir ayrılık şarkısı O gün konuştuk seninle Yaşananların üstüne O an bitmesin istedim Senle son kez konuşmak Dinledin beni sessizce Unutmak çözüm değil Kabullendin gizlice Anlamak kolay değil Seni almak isterdim Alamadım Bu bir ayrılık şarkısı Seninle kayboldu Yazmak kolay değil Duymaksa zor oldu Bu bir ayrılık şarkısı Belki yorulduk Belki sıkıldık Ağlamak çözüm değil Sonra utandık Güçlü olmak isterdim Olamadım Bu bir ayrılık şarkısı Seninle kayboldu Yazmak kolay değil Duymaksa zor oldu Bu bir ayrılık şarkısı Bu bir ayrılık şarkısı Seninle kayboldu Yazmak kolay değil Duymaksa zor oldu Bu bir ayrılık şarkısı Seninle kayboldu Yazmak kolay değil Bu sözlerle son buldu |
Ben Ve Dünya - Kargo
Dünya bana gülümsedi ona karşı dik durdum Onu bulmadan önce hep kaybettim durdum Dünya beni kucakladı ona karşı ezik oldum Bir çok insan arasında kendimi arar buldum Bir gün gelirde ağlarsan ayna önünde Beni hatırla vazgeçti benden tüm dünya Sen tuttun ben bıraktım Bu aşk bizi hep yaşattı Ben tuttum sen bıraktı Ateş bizi baştan yarattı Dünya beni selamladı almadan önce ver diye Aşk önce acı verdi yalnız olmak onur diye |
Boğaziçi - Kargo
Hayat doğuda sessizlik Suskunluk anlamında Batıda ise değerli bir taş sanki Susmak doğuda erdem Meziyet anlamında Batıda ise değersiz bir hak gibi Ayır bizi boğaziçi... Kurtar beni boğulmadan Ayır bizi boğaziçi Kutsa beni atlamadan Gülmek doğuda utanç Kibir anlamında Batıda ise doğal bir istek sanki Bilgi doğuda saygınlık İtimat anlamında Batı da ise paraya endeksli Ayır bizi boğaziçi Onlar bizi ayırmadan Ayır bizi boğaziçi Kurtar beni boğulmadan Acılarım sonsuz çile (uaaa) Politikayla yok hiçbir günde |
Bukalemun - Kargo
Biri gibi olmak hiç olmadığım gibi Bıktım yaşamaktan bukalemun gibi Kim olduğumu bilme isteği gibi Kişiliğin sıkıcı yap boz karakteri Anlama isteği ne istediğini bilme isteği Sorular sorunlar sorular ve cevaplar Görme isteği gerçekte kimim ben Pis kokulu melekmi yada temiz bir günahkar gibi Zaman iyi bir dost gibi sinsice aldatan inanç Saklı bir hazine haritası olmayan Anlama isteği ne istediğini bilme isteği |
Çünkü Çok Zor - Kargo
Bu soguk yagmur , esen ruzgar Bu anlasilmazlik incitmesin seni Bos odalar, insanlar Bu yanlizlik urkutmesin seni Sinirlar var dudaklar da basliyan Cok zor dikkat et kendine Mutsuz gunler, bitmez huzun Bu sessiz isyan aldatmasin seni Susgun yuzler sahte gulusler Bu kargasa hic kirmasin seni (Sinirlar var dudaklarda basliyan] (Cok zor dikkat et kendine (cunku cok zor , inan cok zor ) (cunku cok zor dikkat et kendine ) Sicak eller , gizli anlasma Bu zamanlama korkutmasin seni Beni dusun birde , yanliz bir hayat hep ayni sessizlik hep ayni. |
Elmas - Kargo
Görgüsüz ve densiz Bencil olmasaydın O elmasları sana Teker teker takmak isterdim Kırmızı ve mavi Moru olmasaydı O elbiseyi sana Beşer beşer almak isterdim Bugüne kadar bana verdiğin sözler Yokolup gittiler Bugüne kadar sana aldığım şeyler yokolup gittiler Bugüne kadar bana verdiğin söz...leeer ) Görgüsüz ve densiz İnatçı olmasaydın O elmasları sana Teker teker takmak isterdim Bugüne kadar sana aldığım şey...ler Kelimeler yetmez Birer birer beni anlatmaya |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:42 . |