![]() |
"Sıla"Tüm Şarkı Sözleri
Soldan kalktım bu sabah olamazmı
Terslendim bakkala çakkala olamaz mı Kudurttular belki beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi Tek taraflı olurmu yani bu işler Yüzde elli haksızlık payın Hababam dürter Yok rahar uyku Mecbur kalkıp yakıcan bir sigara Koyucan takkeyi tam ortaya Kendine güvenen şöyle gelsin Bıraksın inadı dile gelsin Sözünden dönen namert çıksın Bizde böyle bundan sonra Kafayı düzelttim senden sonra Kendime yararım bundan sonra İster gelirim ister gelmem Hesap mı vericez bundan sonra! (........) güvenen şöyle gelsin Bıraksın inadı dile gelsin Sözünden dönen namert çıksın Bizde böyle bundan sonra Kafayı düzelttim senden sonra Kendime yararım bundan sonra İster gelirim ister gelmem Hesap mı vericez bundan sonra Ever gözümün üstünde kaşım var Hiç utanmıosun dimi? Kavganın da adabı var Zerre kesmez seni Bu düz ayak sevmeler Sende aksiyonsuz yaşanmıyor aşklar (Nakarat) BİR :Hayat senin hayatın İKİ :Vahşi biraz tabiatın Sert lugatın şiddetli tavrın Huzur istedin ama yine bulamadın Gül her son bir başlangıç Güle güle, Güle güle Kolay ilişki gelmez işine Biliyorum seni Kaderin ellerinde sakın üzme kendini!... (Nakarat)... SÖZ: Sıla MÜZİK: Ozan Doğulu |
Mumları yakıp biriyle şöyle romantik bir yemek yiyemedim ki,
Kıbleyle lafımızı şereflere erdiremedim. Giyinemedim ona, dudağımı boyamadım, Aşkın tarifini, püf noktasını özene bezene veremedim. Kaygılarımdan kurtularak aslını ima edemedim, Havalandırıp havalandırıp konduramadım, Hem kendi gibi hem benim gibi birini denk getiremedim, Leb dedim de leblebiyi daha derinden işitemedim. Bıktım artık aşk istiyorum. Hürriyetimden sıyrılarak kafes içinde barınamadım, Mutlak mutluluğun sırrından sırra kadem bastım. Hem herkestim hem kimse değil; öyle şey olur mu? Kim bu tuzakta uyur? Bencil bir oyun bu. Bıktım artık aşk istiyorum. Kovacaksınız Havva'nızı, paylaşmadan elmayı, Bulun da gelin bari gerçek Adem'i. |
İstiraatdeym dinleniorum
uzattım ayaklarımı elimde kitap okuyorum başkalarının hayatlarını çok afedersiniz yine yediim ayva tok tuttu bişey yicek halim yok aç gözümde doydu cebren ve hıleyle zapdedildim yanlıs fatıh tarafından fethedildim hikaye bu vallahi katledildim hep zaruri özel günler verilen güller kanuni isteksiz özüler |
sen gidince ötede kaldı hayat
kırılıp tuz buz oldu toparlanamadı aşk bir deli düzeni akıllı masalında ya boşan alışkanlığından ya otur kalkmamaya ayrılık seni görmezden gelirim meret oyalama aklımı uzakta saldım yüzde yüzümü dön demeyi valla unuttum ben. |
Sondöndü uykuları
Katilli sona döndü Sakin hayatı Macera çoktu Eser yardım Fitilsiz mum döndü Yangınım 2x Ayazım işlerken içime Belki egeli lodos um Baş eğmem El yeline Kabalık etme kırılgandır Nazik gönlüm Dayan göğsüme Haydii bireeeee Talihi şarap olmamak Üzümken beni Görememen gözünken 2x Ayazım işlerken içime Belki egeli lodos Baş eğmem El yeline Kabalık etme kırılgandır Nazik gönlüm Dayan göğsüme Haydi bireeeee Talihi şarap olmamak Üzümken beni Görememen gözünken Talihi şarap olmamak Üzümken beni Görememen gözünken Talihi şarap olmamak Üzümken beni Görememen gözünken Talihi şarap olmamak Üzümken beni Görememen gözünken |
kenar süsü oldum hayatında yani olmasamda olurdu
kaza süsüde verirdim vefatıma yokluğum boşluk yaratmazdı seni aramam sormam bakmadan uzaklaşmam eminim çok hora geçti hurdaya çıktı içim farkettımi hiçe döndüm çürüye çürüye tükendim. rezil ettim kendimi dağattım içtim düştüm ona buna ağladım içimden döküldüm gülmeyi unuttum kendimi dinlemekten hastalık hastası oldum senin yüzünden kenar süsü oldum hayatında yani olmasam da olurdu... |
Eğer sensen tekilimsen beni cokluğa eriştirensen
Ama yine yinede gideceksen git... Herseyde bi hayır vardır. Eger bensem , Kadınımsan , Beni suyla buuşturansan , Ama yinede yinede gideceksen muhakkak sebebin vardır. Eger bizsek o bigün yine kavuşacağız. Korkma...! Belki daha bile mutlu olacağız,şükran duyacağız hayata... Belki daha bile mutlu olacağız korkma..! |
Kömür gözlüm tut elimi beni yine sen anlarsın
Kömür gözlüm tut elimi beni yine sen anlarsın Unutur kendi derdini derdime derman ararsın Derdime derman ararsın Unutur kendi derdini derdime derman ararsın Derdime derman ararsın Vermez miyim ömrümü oyy peşin sıra gelmez miyim? Yığılmış kederlerine bende derman olmaz mıyım oyy? Vermez miyim ömrümü oyy peşin sıra gelmez miyim? Yığılmış kederlerine bende derman olmaz mıyım oyy? Kömür gözlüm yemin mi ettin? Beni dostun bilmez misin? Kömür gözlüm yemin mi ettin? Beni dostun bilmez misin? Derdini derdim bilirim Seninle ben ölmez miyim? Seninle ben ölmez miyim? Derdini derdim bilirim Seninle ben ölmez miyim? Seninle ben ölmez miyim? Vermez miyim ömrümü oyy peşin sıra gelmez miyim? Yığılmış kederlerine bende derman olmaz mıyım oyy? Vermez miyim ömrümü oyy peşin sıra gelmez miyim? Yığılmış kederlerine bende derman olmaz mıyım oyy? |
Hiç aklıma gelir miydi
Takıldım kaldım ona Bıraktım işi gücü Mihrabım yere geçti Bozuldu yuvamın mert sözü Bozuldu yuvamın mert sözü Bir izmirliye vuruldum Tanısanız, anlarsınız Kapandım eve Kuyruklu yalan olur Anlatsam ağlarsınız Oof anlatsam ağlarsınız Nurlu değil düşüncesi Adapsız makam şarkıları Ağrılarıma köşe yastığı Olmaz yine bi başkası Nurlu değil düşüncesi Ben düşlerine toz bezi Tutturdum o diye illede Yangında kül en güçlüsü Nurlu değil düşüncesi Adapsız makam şarkıları Ağrılarıma köşe yastığı Olmaz yine bi başkası |
Uzun zamndır kayıpsın artık cık nerelerdesin
aradım sordum kimleri yordum bilemezsin kaderimle oynayacak kadar sewgilim olmuşsun meğer ben seni kabullenmeyi ben yapmaya calışırken yokluğn cçirkınde yapmış beni gecen gün aynada gördüm tesadüfen malum orta halım eminim ben bu kadını ömrümde görmedim olurda duyarsan özür dilerim çok çok olurda duyarsan özür dilerim çok |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:00 . |