![]() |
Önceki hayatınızda neymişsiniz? :)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Doğum yılınızın son iki rakamını yazın. Bakalım neymişsiniz?.. :):) |
Denedim, bana 1000 civarında afrika da aktör olduğumu söyledi. 1000 yılında afrikada aktör ha..?
|
:D
|
:11:
|
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadindiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.
Bugünkü İspanya civarında bir yerlerde 1350 civarında dogdunuz. Bir artist, büyücü veya falcıydınız.. -------------------------------------------------------------------------------- Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Doğal bir psikoloji yeteneği. Fırsatları kullanmayı biliyorsunuz. Her hangi bir durumda soğukkanlı ve sakinsiniz. -------------------------------------------------------------------------- ben neymişim bea:11: |
yaw bu bana kadın olduğmu dansözlük yaptığımı söylyor delirecem:72:
|
:11:
|
Alıntı:
|
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.
Bugünkü sevilla civarında bir yerlerde 1775 civarında dogdunuz. Bir yol, köprü ve liman yapıcısıydınız.. -------------------------------------------------------------------------------- Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Asi tip. Her ortamda -politika, iş, din, ev idaresi- değişiklik için ilham olurdunuz. Lider olabilirdiniz. -------------------------------------------------------------------------------- Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşaminizda bazi konularda basarısız olmus olmaniz. Önceki yasaminizin simdikine aktardığı ders ve vazife: Dersiniz: Tevazuyu ve spiritüel ilkelere inanmayı öğrenmek. Yüce Mantık'a inanmalısınız. |
kadınmışım şimdi neyim sanki..tövbe tövbe:D:D:D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:30 . |