![]() |
özel Mesaj Sinirlandirilmasi
Saygideğer Forum Yöneticileri Neden Birine özel Mesaj Göndermek Istediğimizde "özel Mesaj Gönderebilmeniz Için En Az 50 Adet Mesajinizin Olmasi Gerekiyor" Gibi Bir Yazi Karşimiza çikiyor Ve Bizde Mesaj Gönderemiyoruz.bu Sinirlandirlmanin Kaldirilmasi Gerekmiyormu Sizce.
Saygilar Selamlar |
özeL mesajı kotu amaclı kullanan kullanıcılar cıkabiliyor bazen....bizce gayet güzel ve yerinde bir uygulama...kaldırmayıda dusunmuyoruz....;)
|
valla ben daha 5/6 mesaj attım çok gerekmedikçe de kullanmıyorum lastdesingerin de dediği çok doğru bazıları kızları falan rahatsız ediyor
|
Alıntı:
üstte açıklaanıldığı gibi,Böylesi herkes için daha güseL..hem özel mesaj atınca ne oluo ki? özel mesaj atmayı istiosan paylaşımcı ol ..gerekmedikçe pm atılması hoş bişi diil zaten.. benim görüşlerim bunlar |
ewt ya haklısınız
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
SAYGIDEĞER ARKADAŞLAR BENİMKİSİ SADECE BİR ÖNERİYDİ.BEN DAHA ÖNCE BU FORUM SİTESİNDEN ÇOK DAHA BÜYÜK SİTELERDE ADMİNLİK, MODERATÖRLÜK YAPTIM.SIRF VANLIYIM DİYE, VEDE BU SİTEYİDE VANLILARIN KURDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN BURAYA YENİ ÜYE OLDUM.BU KADAR ÖNYARGILI DAVRANMAYIN BENCE. ŞAYET SİTENİZE ÜYE TOPLAMAK İSTİYORSANIZSA TABİ.YOK BİZ BÖYLE İYİYİZ KENDİ ARAMIZDA PASLAŞACAĞIZ VEDE SADECE BİZİM DEDİĞİMİZ OLACAK DERSENİZ ORASINI BİLEMEM TABİİ. BU KADAR KÜÇÜK VE MASUM Bİ ÖNERİNİN BÖYLE TEPKİ ALACAĞINI DÜŞÜNMEDİM AÇIKCASI. ŞİMDİ ATACAĞIM PM E GELİNCE BEN SADECE SİTE ADMİNİNE PM GÖNDERİP ŞUAN KULLANMAKTA OLDUĞU SUNUCUYLA İLGİLİ BİR KAÇ SORUM OLACAKTI HEPSİ BU AMA HEVESİMİ KIRDINIZ. UMARIM SİZLERİN BİR ÖMÜR BOYU HEVESİNİZ HİÇ KIRILMAZ. NOT: SAYGIDEĞER Sibology ARKADAŞIM SANKİ 50 MESAJA ULAŞINCA RAHATSIZ EDİCİ PM LER YOLLANMAZ GİBİ KOMİK BİR SONUCA NASIL ULAŞIYORSUNUZ DOĞRUSU HAYRETLER İÇERİSİNDEYİM.ZANNIMCA BU İŞLERDE YENİ OLDUĞUNUZDUR.TECRÜBESİZLİĞİNİZE BİNAEN LAFI GÜZAR ETTİYSEM AFFOLA HAYIRLI GECELER SAYGILAR SELAMLAR |
konuyu kapatıyorum.. uzatmanın bir anlamı yok..
byvector önerin içinde teşekkürler kardeşim.. Gelir gelmez hemen olay yaratmanın bir anlamıda yok.. Madem adminlik moderetörlük yaptıysan üyelerle nasıl konuşulacağını bilmen gerekir.. ii geceler... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:01 . |