![]() |
Acil Yardım
Arkadaşlar herhangi bi yerel diskimin üzerine (c ya da d ye) sağ tıkladığımda ilk satırda
"if freedom is outlawed, only outlaws will have freedom" ve ikinci satırda "JUST A GAME" yazıyor ne yapmam gerekiyor acil yardımınıza ihtiyacım var... |
susi burdamsn acil
|
burdayım da gidiyorum şmdi:)
|
Ya arkadaşlar bi el atalım şu olaya size zahmet
|
cnm yaw ing. ödewini yaptın mı
|
arkadaslar bu tur konularınıza kisisel sayfanızda veya geyik bolumunde devam edin...
|
ismail biraz arastırdım bir program buldum yalnız program butunuyle halletmiyor. programı indir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kurulum bittikten sonra pc ini otomaik tarayacak. notepad sayfası acılacak.bu bilgileri kopyalayıp asagıdaki siteye atacaksın. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] buraya da bak nasıl kaldırılacagını anlatmıs ingilizce isine yarayabilir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
sorun çözüldümü?
|
Daha yeni bakalbildim arkadaşlar deniyeyim tekrar yazarım
|
Ya arkadaşlar daha kısa bi yolunu bilen var mı acaba? Siteye atacağım sonra siteden cevap gelmeyecek ben biliyorum. Çünkü daha öncede başıma gelmişti. .. Var mı bu konu hakkında bilgisi olan?
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:22 . |