![]() |
Memleketimden bir kaç görüntü...
Arkadaşlar, sizlere kendi kameramdan bir kaç resim göstereyim dedim. İnşallah beğeneceksiniz...
Şirin ve Turistik ilçemiz olan Edremit; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] .................................................. ................... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] .................................................. ...................... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kendi köyümden Van Gölü'nde gün batımı... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
çok güzel çekmişsin fotoları eline sağlık
|
Teşekkür ederim, beğenmen beni sevindirdi... Bu arada eklemek istediğim birşey daha var; Resimler çabuk yüklensinler diye kalitelerini düşürmek zorunda kaldım. Bu yüzden çok kaliteli görünmemekteler...:79:
|
boşwer yaw sıkma kendini hep kaliteli olacak değiller ya biraz da kaliteleri düşük olsun :):)
|
eline sağlık güzel Van'ımın her yeri birbirinden güzel hele göle karşı gün batımını izlemek ayrı bir güzellik
|
Teşekkür ederim....
|
guzel fotlar cekmissin eline saglık sonuncu cok guzel..:1:
|
Beğendiğinize çok sevindim, yorumlar için teşekkürler...
|
fotolar güzelmiş saol;)
ßæ |
Alıntı:
Teşekkür ederim... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:47 . |