![]() |
biliyorum sana giden yollar kapali
biliyorum sana giden yollar kapali
ustelik sen de hic bir zaman sevmedin beni ne kadar yakindan ve arada ucurum; insanlar,evler,aramizda duvarlar gibi uyandim uyandim, hep seni dusundum yanliz seni, yanliz senin gozlerini sen bayan nihayet, sen olumum kalimim ben artik adam olmam bu derde duseli simdilerde bir kopek gibi kosuyorum ordan oraya yoksa gururlu bir kisiyim aslinda, inan ki animsamiyorum yari dolu bir bardaktan su ictigimi ve icim goturmez kenarindan kesilmis ekmegi kac kez sana uzaktan baktim 5.45 vapurunda; hangi sarkiyi duysam, bizimcin soylenmis sanki tek yanli ask kisiyi nasil aptallastiriyor nasil unutmusum senin bir baskasini sevdigini cocukca ve seni uzen girisimlerim oldu; bagisla bir daha tekrarlanmaz hicbiri raslasmamak icin elimden geleni yaparim bu boyle pek de kolay degil gerci... alisirim seni yalniz duslerde oksamaya; bunun verdigi mutluluk da az degil ki cikar giderim bu kentten daha olmazsa, sensizligin bir adi olur, bir anlami olur belki inan belli etmem, seni hic rahatsiz etmem, son istegimi de soyleyebilirim simdi: bir geceyarisi yaziyorum bu mektubu yalvaririm onu okuma carsamba gunleri Cemal Süreya |
tşklerr
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:18 . |