![]() |
Bana Bir Sen söyle..
Bana bir şeyler söyle
Öyle çürüt hayallerimi Kin tutsun tüm ruhum sana Bir nefes ver ki dokunulmamış Yaşasın yokluğunda Bana başka bir sen söyle İçinde sen olmayan Asmayan umutları Kan tutmamış olsun gözleri Sevgiden yana ne varsa Öyle bir sen olsun ki Doymamış olsun bana Bana bir sen söyle Şarkılarla yazılmış kaşı,gözü Dokunmamış olsun ayrılık dudaklarına Korkmasın gel demekten Sarılsın çocuk yüreğinin elleriyle Bana bir sen söyle Ardına bakmadan giderken Gözyaşımı öpecek bir sen olsun Bana bir sen söyle Öyle bir girsin ki kanıma Onun değil benim bırakmak istediğim Bağımlısı olsun bu sensiz hayalin Öyle bir zehir olsun ki Her damla kanımda senin gezeceğin Bana bir sen söyle Dokunulmamış olsun ruhuna Benim yangınımda sönmüş olsun Hala seven ama yüreği yanık Bir sen söyle ki Hem sen ol yanımda hem yalnızlık Bana bir sen söyle İçinde sen olmayan Parçalasın tüm benliğimi Senin içinden olsun ama tanımasın seni Bana bir son sen söyle Bütün yazdıklarımı ağlatacağın Aslında bana bir ölüm söyle İçinde seni yaşayacağım Umut Güner |
güzel şiir teşekkürler kayıp
|
Bana bir son sen söyle
Bütün yazdıklarımı ağlatacağın Aslında bana bir ölüm söyle İçinde seni yaşayacağım harıka tskkurler |
beğendiğinize sevindim:1:
|
tşklerr. güzel şiir
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:01 . |