![]() |
Incinen Gurur
Pencereden baktigimda görüyorum Senin yüzün incir yapraginda Senin ürkekligin duvar üstünde yürüyen Bir kedinin kivrakliginda Aynada dururken görüyorum Kirmizi öpüsün sol yanagimda Disimi firçalarken senin agzin Serin sularin berrakliginda Raki devrilmis masalarda yoklugun Veya benden önce kalkip gitmisligin Gece boyu dolandigim barlarda Sarhoslara tekrarladigim adin Balikçi kahvesinde, çorbacida, kenarlarda Dökülmek istemiyorum hayir! .. Çingene çiçekçiler habire yaltaklandiginda Bilmedigim sorularin açtigi çukuru Yalanlarla doldurmak istemiyorum Seni kaybettim galiba Iki tasin arasinda kaldim Bu, benim hatam degildi Seni ben çook geç tanidim Derin acilar bahçivani Yüregime ne ektin böyle... Ask korkagini bagislar mi? Söyle... Aramak ne kötü herkeste seni Her gözde bulup yanilmak seni Ah turuncu rüyalar güzeli Hem kendini yok ettin Hem beni Baska ne acitabilir içimi Yasim kirki devirmisken Seni böyle patavatsizca sevmisken Ve, tam aynayi günese çevirmisken Baska ne... Seni vefasiz asklara birakiyorum Yüzümü kirilan bardaklarda ara Düsünme ben ne olurum Sanirim bi daha onarilmaz Incinen gururum Yusuf Hayaloglu |
güzel siir emeyine saglik!Yusuf Hayaloglu:1:
|
süperdi gerçekten...bütün aşk şiirlerinde kendimi buluorum..:(teşekkürler
|
tşkler zuzu güzel şiir :1:
|
emeğine sağlık güzel şiir :1:
|
Tşkler ...
|
paylaşım içinnnn teşekkürlerrrrrrr
|