![]() |
gidişat(ım)
..sonra farkettim ki
su akıyor,rüzgar esiyor,yağmur yağıyor.. herşey yine ve aynı şekilde oluyor.. öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk,aşk ve nefret,savaş ve barış.. üşümek ve sonra ısınmak gibi.. gitsem ayrılık olur,kalsam çöl.. gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiçkimse ölmüyor ama ben ölüyorum... nefes alıyorum,önemsiyorum ve gitmek istiyorum.. anladım ki hasret yeni bir aşka kadar sürüyor.. sevdiklerim ve beni sevenler..bağışlayın.. su akıyor ve ben gidiyorum.. bitti... |
anladım ki hasret yeni bir aşka kadar sürüyor..
sevdiklerim ve beni sevenler..bağışlayın.. su akıyor ve ben gidiyorum.. bitti... sagolasın emegıne saglık |
emeğine sağlık yol kardeş
|
yoktun güzel..yoksun güzel..
gittin güzel gitme susmaksa ölümümdür güzel bak gördün mü kar yağar nasıl da üstüm körü içime yağar kanım debisini sıfırladı ahh bir bilsen nasıl içmem ki dur içeyim yine .. ohh be rakı güzel hadi be güzel bak gözlerin gelir hatrıma gözlerin gecelerden karam zifirimden siyahi güzel gözlerini bilmem mi militan yalnızlığıma işaretsin güzel ahh cümlelerim kısıtlı şimdi ismini söylesem bir gerilla yatağında irkilir uyanma güzel yat sen sere serpe.. |
geciktin yine
susma peki sus git sonra da yittim güzel bitti mi bitmez bittim .. dinlen güzel dinle uyudum güzel düş gördüm düşümdün bitse güzel bitsen bit güzel bitmez o da güzel penceremde sen ellerim sen ayaklarım gitmez tutturmuş gitsem gitse yol sen gitmese ben sen ahh be güzel susma susturma git peki güzel sustum yitir güzel |
sevmek güzel
keşke sevsen güzel sevme güzel yalnızlığın da güzel sevsen dehşet güzel peki..sevme güzel .. yalnızlık güzel hem de çok güzel üşüyorum güzel üşümem güzel susman öldürücü susman öldürsün güzel seviyorsun güzel sevmen güzel çoktan çok kere çok azdan az bile olsa sevmen güzel sevme istersen güzel.. |
emeğine sağlık
|
yoll şiirleri okudum çok güzeller emeğinize sağlık birde kime ait olduğunu bilseydik daha bi hoş olacak teşekkürler
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:20 . |