![]() |
zorlu sevdam
Biz ne yaptık? Ya da ne yapmadık? Ben hiçbir zaman olmayacak duaya amin demedim Olur olmaz şeyler ümit etmedim Ve yalvarmadım kimseye Bir bildiğim vardı elbet Zordu belki anlatabilmek sana, İnandırabilmek seni...yarın güneşin doğacağına... Evet zordu bir ağacın çaresizce devrilişini gözyaşlarıyla izlemek Boyun bükmek zordu kadere Emeklerinin boşa gidişini kabullenmek de acıydı. Acıydı duvarlarına çarpıp geri dönmek! Hep sen diye aldandığım duvarlarına yine de gülümsemek... Hiç sevmem şu kahrolası "keşke"leri Keşke! diyorum...yıkabilseydim o çok sevdiğin duvarlarını... Dalabilseydim o gözlerinin yosun yeşiline Girebilseydim yüreğinin en ücra köşesine Dur! diyebilseydim keşke! Zordu çelikten bedenini hissetmek Buz kesmiş ellerine dokunmak zordu Seni denizin ortasında denize hasret bir koyda buldum. Sen açılması zor kapalı bir kutuydun. Derinlerden sesin duyuyorum Ağlıyorsun......? Üşüyorsun besbelli, yalnızsın demek ki Elimi uzatsam yine yanacak canım bilirim Gel diyemem tutulur dilim Kalkıp gelemem bükülür belim sen! benim kanayan yüreğim.... git! Duvarlarını yık öyle git... Bir kez olsun beni dinle Kaç git buralardan, beni bırak... Seni bekleyen maviye git. Yeşile, beyaza... Ve asla ardına bakma! Zorlu sevdam hoşçakal. :5: |
bi iki şey yazmadan geçemeyeceğim.
eğer gideceksen mani olamam... sanma ki istiyorum gitmeni, sanma ki aldırmayacağım gidişine... sadece biliyorum; senin asıl bahçıvanın değilim ben...* mvkntl ------------------------------------- * gülü seven bahçıvanlar değil tüccarlardır... (yılmaz erdoğan) |
mavi şairsin sanırım..:11: Zuzu emeğine sağlık. :1:
|
mavi_melankoli şiirin sana o satırları yazdırması çok güzel..
teşekkür ederim :1: |
tşkler emeklerinize :1:
|
yoo satan şiiri ben yazmıyorum.. kalbimi bi ağrı tutuyor önce, sonra bakıyorum, bi iki şey dökülmüş saman kağıtlarına...
ben teşekkür ederim zuzu, ne demek! |
Tşkler ... :1:
|
emegine saglik saol:1:
|
paylaşım içinnnn teşekkürlerrrrrrr
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:48 . |