![]() |
Mayıs ayının üyesi...
Yöneticilerle alınan ortak karar gereği Mayıs ayında '' firari '' üyemizi ayın üyesi yaptık. Sitemize gösterdiği ilgiden dolayı kendisine teşekkür ederiz.
|
hayırlı olsun. paylasımlarının devamını bekliyoruz. emeklerin icin sagol.
|
hayırlı olsunnnn....(bize ne zaman kısmet olcak acaba?:D
|
:135:
tşk ediyorum arkadaşlar değerli site yönetimi ve değerli forum arkadaşlarım, beni ayın üyeliğine layık gördüğünüz için.. paylaşımlarımla siz forum üyelerine yararım dokunmuşsa veya beğendirmiş eğlendirmiş düşündürmüş güldürmüşsem ne mutlu bana paylaşımlarım bundan sonrada devam edecek ben bundan sonrada siz değerli forum üyelerinin her ayın üyesi ödülüne talibim forumda resmiyet kazanmasada gönlünüzdeki ayın üyesi olmaya çalışacam:69: herkese iyi forumlar diliyorum sağolun arkadaşlar:69: |
Tebrik ederim sevgili firari...:2:Paylaşımların hakkaten çok güzel... Devamını sabırsızlıkla bekliyorum...:4:
|
Hayırlı olsun firari. Paylaşımlarının daim olması dileğiyle...
|
hayırlı olsun firari tebrik ediyorum paylaşımların çok güzel gecen 2 ay bendim şimdi sen :D paylaşımlarının devamını bekliyoruz ;)
|
hayrlı olsun firari:4:
|
:135:
tşk ediyorum arkadaşlar değerli site yönetimi ve değerli forum arkadaşlarım, beni ayın üyeliğine layık gördüğünüz için.. paylaşımlarımla siz forum üyelerine yararım dokunmuşsa veya beğendirmiş eğlendirmiş düşündürmüş güldürmüşsem ne mutlu bana paylaşımlarım bundan sonrada devam edecek ben bundan sonrada siz değerli forum üyelerinin her ayın üyesi ödülüne talibim forumda resmiyet kazanmasada gönlünüzdeki ayın üyesi olmaya çalışacam:69: herkese iyi forumlar diliyorum sağolun arkadaşlar:69: |
hayırlı olsun tebrikler...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:37 . |