![]() |
Prince of Persia Warrior Within(RİP)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Prince of Persia Warrior Within (Rip) | 291 Mb [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sistem GereksinimLeri: -- Supported OS: 2000/XP -- Processor: Pentium® III 1 GHz or AMD Athlon™ 1 GHz -- RAM: 256 MB -- Video Card: DirectX® 9-compliant graphics card (see supported list*) -- Sound Card: DirectX® 8-compliant sound card -- DirectX Version: 9.0c -- Hard Drive Space: 2Gigs [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Ya Bİ YawaŞ:d
|
Alıntı:
|
Ya Ben Bu Oyunlari Oynamam DÜzgÜnbİŞİler Koy Aa:11:
|
Alıntı:
|
Aslinda Pek Oyun OynadiĞim SÖylenemez....ayy Tabİ Erkeklere Kawga DÖvÜŞ De Hemen Ordalar:)
|
Alıntı:
|
AYY ÇOK KÖTÜ BENCE NE ANLIYOSANIZ KAN DÖKMEKTEN....Bİ KERE KARDEŞİM OYNUYODU BÖLE OYUNLARDAN GİTTİM YARIM SAAT İZLEDİM MİDEM BULANDI:p
|
Alıntı:
|
OLSUN AMA ....oynamayın.(sanki desem oynamıcaksın da)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:22 . |