![]() |
Van Sana Ağliyor Ben Van'da Sensizliğe Ağliyorum
Tekr edip gitsende hayallerimi
Sen yine benim başımın tacısın diye bilmeyi ne çok isterdim. Demiyorum sanma Diyorumda yüreğim çok acıyor bu durumda Gözlerimi kapatmaya korkar oldum yada Hüzünlü bir şarkıya eşlik etmekten. Yolda yürüyen bir çift görsem El ele deniz kenarında dolaşan insanlara rağmen Masumca öpüşen iki deli yürek görsem Bu iğrenç yüreğim bir kez daha acır Koca bir ömür sermişim ayaklarına ki. Bu dünyada acılar içinde sızlayan bir yürekle kala kalmışım korkar oldum ruyalarimda gelip ellerimi tutarsin diye o zaman bir baska acimaz mi zavalli yuregim simdi hangi alemde sefanı kimlerle sürersin ey kara kaşlı kara gözlü yar oralarda soguk mu.benim kadar sende usurmusun geceler orda nasil geciyorr gunes biraktigin gunden beri eskisi gibi neseyle doguyor mu karsiki yakadan süzüle süzüle buralar hep ayni hala sevemedim VAN sokaklarını cekip gitmek icin firsat kolluyorum belki gitme zamani ama neden ben bu kadar gucsuz kaldim ne dusunebiliyor ne karar verebiliyorum oylece kalakaldimm bosluklarda acilar da yarinlarda ucurum kenarina gelmez artik derken hayatim yine ucurumun en ucunda boynu bukuk kir cicekleri topluyorum goruyormusun hissedebiliyormusun bu kadar vefasizmiydin al butun cicekler en sevdigim saclarinda toka olsun gozyaslarim boynuna kolye su zavalli yuregimde ki sizi en buyuk duam olsun sana bir omur mutlu ol diye.belki don desem kosup gelirmisin bırakip butun kırıklıkları yıkıntıları gelir mısın.ellerimi yine emanet alır mısın bir omur HELELİM olurmusun simdilik susuyorum sevdalim simdilik biraz daha agliyorum gidisine simdilik yuregime baska eller degmedi gelirsen hala yerin hazir.hic birsey olmamis gibi bu kapida belkide baska bir sehirde hala seni bekliyor olcam VAN sana agliyor.ben VAN da sensizlige agliyorum By RoBaR |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:15 . |