![]() |
Sevgili Ilhan Iremden
Sazlıklardan Havalanan - İlhan İrem
Sazlıklardan havalanan bir ördek gibi sesin Ürkek şaşkın kararsız duyuyorum Ve sen bir gökkuşağı kadar güzelsin Rengarenk biraz sonra gidecek görüyorum Ve ben yağmurlar altında bir yolcu Islak yorgun tutkulu yürüyorum Sensiz ben yolumu bulamam Haykırmak istiyorum Konuşamıyorum konuşamıyorum konuşamıyorum Konuşamıyorum konuşamıyorum konuşamıyorum Konuşurşam gözyaşlarım beni boğacak Biliyorum duyuyorum görüyorum konuşamıyorum Bu ayrılık akşamında sen sustuğuma bakma Konuşmaya gücüm yok beni anla Söyleyemediklerimi bak gözlerimden anla Her zaman yanımda kal hiç bırakma Sensiz ben yolumu bulamam Haykırmak istiyorum Konuşamıyorum konuşamıyorum konuşamıyorum Konuşamıyorum konuşamıyorum konuşamıyorum Konuşursam gözyaşlarım beni boğacak Biliyorum duyuyorum görüyorum konuşamıyorum |
Sürgün Gibi Masallarda - İlhan İrem
Uzaklarda bir düş kur Yapayalnız bir gülüş ol O gülüşlerden bir ev kur Delilenme git gelme dur O zamansız zamanlarda Eğri büğrü sevdalarda Büküle büküle kıvrılan İnanılmaz tutkularla Yalan yanlış aynalarda Baştan kara çıkmazlarda Sürgün gibi masallarda Yalan yanlış aynalarda Baştan kara çıkmazlarda Sürgün gibi masallarda Sürgün gibi masallarda Sürgün gibi masallarda Dışı akşam içi gündüz Yüzü bahar içinde güz Gölgelerde gizli giz Gölgelerde gizliyiz Uzaklarda bir düş kur Yapayalnız bir gülüş ol O gülüşlerden bir ev kur Delilenme git gelme dur Yalan yanlış aynalarda Baştan kara çıkmazlarda Sürgün gibi masallarda Yalan yanlış aynalarda Baştan kara çıkmazlarda Sürgün gibi masallarda Sürgün gibi masallarda Sürgün gibi masallarda |
Ben Değilim - İlhan İrem
Yıllardan sonra Bu akşam ilk defa Anılar içinde Başbaşayız seninle Yıllanmış mektuplar Sararmış resimler Hepsi de birer birer Gözyaşlarım gibiler Dokunmayın bu akşam Gözyaşıyla doluyum Artık resimlerde kalmış Bir sevdanın kuluyum Hayır... ben değilim Ben olamam yanındaki Hayır... ben değilim Yanıbaşındaki... Böylesine dopdoluyken Bugün gözlerim Nasıl da gülmüşüm Şu resimlerdeki gibi İçimden geliyor, Herşeyi yakıp yıkmak Ne bir mektup, ne bir resim Hiçbirşey bırakmamak Bu akşam sana ait Ne varsa yakacağım Anılarla beraber Ben de yok olacağım |
Birleşsin Bütün Eller - İlhan İrem
Bir dünya olsun ki barışta Sevgiyle aşkla dolu Bir dünya olsun ki insanları Hepsi birer melekten Her tarafı çiçeklik En yüce duygu kardeşlik Çağlayan pınarlardan Fışkırsın hep mutluluk Karanlıklardan sıyrılmış Her zaman hür ve aydınlık Bir dünya olsun ki artık Amaçlar bir yok ayrılık Her tarafı çiçeklik En yüce duygu kardeşlik Çağlayan pınarlardan Fışkırsın hep mutluluk Karşılıklı bütün sevgiler Kalmasın yaşlı gözler Dostluk insanlık yolunda Birleşsin bütün eller Her tarafı çiçeklik En yüce duygu kardeşlik Çağlayan pınarlardan Fışkırsın hep mutluluk |
tşklrer YAPRAK:1:..
|
güzel olmuş emeğine sağlık
|
yorumlarınıza teşekürler . arkadaşlar
sağolun..:2: |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:20 . |