![]() |
' Benim Babam Senin Babanı Döver ' Diyalogları
+benim babaam senin babanı döveer
-senin baban benim babamı döver (şaşırt-kaç taktiği) +hayır, senin baban benim babamı döver (zafer anı) -peki anlaştık, sen kazandın.. +? ! ? ! +benim babam senin babani döver - öylemi +hi gelsin bakalım. kim kimi dövüyomuş +benim babam senin babani düver cünki onun parmagi daha uzun -ne alaka -benim babam senin babanı döver +dövsün çokta tıın. oda beni dövüyo -benim babam senin babanla arkadaşmış +ne alak lan -yani baban yırttı dayak yemicek -benim babam senin babanı döver +evet -senin baban benim babamı dövemez +evet -nan salak espiri yapsana içine ettın diyaloğun be +benim babam senin babanı döver +benim anam senin ananı yolar -benim abim senin ablanı bana yenge yapar +e noldu peki şimdi :rolleyes: -çarpık kentleşme + benim annem 1 dakikada 2 sepet çamaşırı yıkayabiliyoorrr - o da bişey mi benim annem 10 saniyede çamaşırları ipe asıp kurutup topluyor + hehe.. ne diosun olm.. benim babam 5 km yi 30 saniyede koşar - senin baban da amma yavaşmış.. 15 saniyede tamamdır olum + eeeaaah.. hadi lan ordan.. atıosun olm.. sallama.. - sanki sen atmıosun birbirimizi kandırmayalım.. + git lan.. benim babam senin babanı döver.. - hahayt +benim babam senin babanı döver -banane yav ne yaparsa yapsın, al istersen babamıda sana verim + .... :confused::rolleyes: +benim babam seni babanı dedeni istersen seni bile döver - yapma yaaaa döver diyusun +evet öle diyurum -alla allaa baksen :rolleyes: -Benim babam senin babanı döver +Neden baban manyak mı -Benim babam senin babanı döver +nedenmiş o -benim babam poliiiss +Benim babam da Sinan Şamil Sam -hadii bee yalançı -Benim babam senin babanı döver -döver tabi ayol ah hah haaayy -Babasının oğlu ne olacak -Benim babam... -tamam sus benim babamı döver -a a nerden bildin -benim babam Nostradamus kızım şaşıracaksın biliyorum -yaaa :eek: -bak :rolleyes: -Allah rızası için bi simit al be abi -Benim babam senin babanı döver -babam yok benim -Hatta tüm babalarını döver -Biç değilim ben değiliim değiliiiiim....Yıllar yılııı dert yolundağğ (emrah) -benim babam senin babana biner -nasıl ya -bir baba hindi... -heeey allaah -gördün mü :72::72: |
:11:
|
:2:
|
Alıntı:
|
:11:çok güzel :D tşkrler..
|
Beğenmeniz Daha Güzel ..
Rica Ederim Arkadaşlar :) |
benim babam hepinizin babasını döver:11::11:
|