![]() |
bir öneri
Arkadaşlar yönetici arkadasların işine karışmak istemem ama serbest kürsüye bi online sohbet konusu acsanızda orda online sohbet dönse bence süper olur cünkü biliyorum rusene ilettim ama üzerine düşmedi:19: bence güzel olur diğer arkadasların düşünceside önemli tabi diğer üye arkadaslarında bu konuda fikirlerini merak ediyom:1:
|
tabikiide katlyom
|
sitede online üye sayısı bence fazla ve mesela ben tekirdag da oturuyorum sevdigim insanlar var burda online sohbet konu baslık altında sohbet etmek hosuma gider görüşüm bu yani
|
Alıntı:
Bence böyle bir bölüme gerek yok... Zira bu isteği karşılayabilecek [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] mevcut...Hatta istediğiniz kişi ile [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]edebilmeniz için bölümler var... |
guzel fikir ilerde olabilir. henuz erken online sohbet bolumu icin.
|
bu öneri daha öncede vardı biz site yönetimi olarak chat sitesi olmadığımız için kabul edilmedi diğer arkadaşlarında belirttiği gibi forumda yazışabileceğiniz bölümler var iyi forumlar..
|
gÜzel Bİr Fİkİr Forumu Daha ZenİnleŞtİrİr TeeŞkkÜrler
|
Alıntı:
Arkeolog konuya detaylı açıklama getirmiş. Daha önce de bu gibi talepler oldu. İyi forumlar. |
cooook harıka bı fıkır
hem ne o msn felan bızım kendı yerımız olmalı sonuna kadar desteklıyorum |
olabilir
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:15 . |