![]() |
ağlat beni sanada bu yakışır
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Karlı bir kış günü dökülsem lapa lapa, Keskin bir ayaz vursa yüzüne Ve savursa beni sana, Isıtır mısın yüreğindeki ..AşkLa.. Kilitledim kalbimin kapılarını Attım kör bir kuyuya Çıkartabilen varsa ; Buyursun Gelsin... Aşk yasaklandı artık halka açık yerlerde... El tutmak yol açıyor diye hesapsız susmalara; Kaldırdık tüm tutuşmaları... Yasak kelime oyunu yapmak, Yalan söylemek mecburi ..ve serbest ayyuka çıkmak... Artık yağmur sonraları toprak kokmak yok... Tomurcuklanmak günah ..ve bir insan gözü yüzünden yüz gün ardarda uyumamak Kimse ölmesin diye kimsenin aklında; Her sevdalı verdiği sözü geri alacak Güneş'i, Ay'ı hatta hiç bir tabiat olayı şahit gösterilmeyecek hiç bir sevdaya Ne deniyorsa onu atacak kalp ..ve süresi 24 saate çıkarılacak meskun mahallerde ağlamanın... Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem. Gururdur, Namustur Bayrak Ve Sancak, Aksa Da Kanım Korkma; Haini Güldürmem !! |
harika olmuş :1: ama kime ayit olduğunu yazmamışsın arkadaşım
yoksa seninmi tşkler emeğine sağlık :4: |
güzel bir şiir yaprağa katılıyorum kime ait olduğunu yazsaydın daha bi güzel olacaktı emeğe saygı adına
|
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
harika bi şiir kime aiyit olduğunu yazsaydın daha güzel olurdu..
tşkler arkadaşım.:1: |
anonimmmm teşekkürlerr
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:33 . |