![]() |
!!_q!zL! özNe_!!
Beni unut Beni unut bu gece,dertlerimle kalacağım Islanırken sokakları,bu şehirden gideceğim Hiç içmediğim ilk sigaram ve dumanıyla uçacağım Bu son şarkımı kendime gözüm yaşlı yazacağım Aşk beni çekip alamazmıydı İçinde benim bile olmadığım sessiz sakin bir şehre Sonbahar bu kadar güçsüzmüydü Hüzünleri benden başka biri taşımazmıydı |
Başka bir seN söyle ne kadar mutlu oldun benle geçen senelerinde hiç sormadım dağılmaz mı kalbim bir başka kalpte söyle ne kadar yalnız kaldın bensiz geçen senelerinde hiç sormadım korunmaz mı dudağım bir başka bedende bu masal çok ucuz bitti son sayfası ellerinde yer yok zaman yok hiç olmadı sayalım bitsin bu işkence başka bir ten başka bir sen bilmek zor günler geçtikçe kabullenmek zor her doğan güneş bir adım daha uzaklaştrırken bizi yaşamak zor... |
özüR diLeriM Yapabilseydim. Ağlayabilseydim yanında, sokulsaydım sıcacık rüyalarına. Olmuyor. Göz yaşının deymediği bahçede aşk, yetişmiyor. Uzağındaydı. Senleyken seni mutlu etmek, kendimi daha bulamamışken. Yatağındaydı. Seninle bir ayrı korku, kalbimi henüz uyandıramamışken Özür dilerim bugün çıkıyorum hayatından Korkma kapıyı çok sert kapatmam. Bizim gibi olmasın, yepyeni hayallerim. Suskun olma sakın ağlama� |
böyLede qÜzeL Bir gülümsedin... Böylece başladı bu kısa hikaye Yağmur bu ya,zamansız ıslattı Farkında değilmiş gibi yaptım Haklıydın,benim hala gün doğmayan dünlerim vardı... Hal böyleyken,ben böyleyken,yeni bir yara sen olmamalıydın... Böyle de güzel gülüşün yeter Ben giderim sen kalkma boşver Yabancı bir acı değilsin kalbime, ben giderim sen kal yerinde... "Sorular bende,cevapları sende saklı...Bırak kalsın,dedim ya; inan güzel böyle de..." |
hepsi de çok hoş..özellikle sonuncusu:4:
|
faRketmeZ Islak yorgun geldim,dargın kırgın derdim Sana topladığım çiçekleri Sensiz bensiz kaldım,bağırmayı cesaret sandım Dilime esir heceleri Oysa ben ben olabilseydim,düşerdim uçurumuna Yaralanmak aşk olurdu... İçim dışıma döndüğü an,biterdi kandırmalar Gülmenin adı aşk olurdu şimdi sen de yoksun hiç farketmez ben yine aynı ben.. acının şekli farklı hiç farketmez ben yine kaybeden... |
özür dilerim için yazmıştım ama böyle de güzel de harikaymış
|
qeceLeR geceler katran karası geceler ellerın tutun kokar gecelerde geceler olmaz olası geceler acılır kanatları yannızlıın wurur dalga seslerı yureıme geceler yar yar dort duwar efkar geceler yar yar basımda sewdan wurulur zıncırlere careler gecelerle bı damla bı damla daa duser zndanlara gozyaslarım (2x) geceler katran karası geceler ellerım tutun kokar gecelerde geceler olmaz olası geceler acılır kanatları yannızlıın wurur dalga seslerı yureıme.... |
yaw hepsi birbirinden güzel..yorum yetişmio:D
|
qelLemezSin sebepsız munasebetsız asklar ısım bıttı zmana bıraktım herseımı aldı gttı duyan yok bılen yok ben ne cok sewdım sesıme ses wermeyendensınız ne cok cektım aldım basımıda gıttım cozum hep saklandı duramadım gerı geldım dertler basa sardı ooooooo aldım basımıda gttım cozum hep saklandı duramadm gerı geldım dertler basa sardı gelmesn soleın gelmesın unutsun adımı bılmesın gelmesın soleın gelmesın unutsun artık burda bıtsın (2x) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:23 . |