![]() |
..:Sen:..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Beni sevmeme ihtimalini düşünmeyecek kadar Çok güvendim aşkına. Beni terk etme ihtimalini görmeyecek kadar Kör oldum sevdanla. O seni sevseydi... Diyenlere siper ettim Ugruna yanan sinemi. Susturdum tüm o ugursuz dilleri Bir kendime sözüm geçmedi. Yüregimin yanışını Öylece, sessizce seyrettim. Akarken İstanbul göz yaşlarımdan Bir sen vardın dünyamda İstanbul kadar eşsiz, Onun kadar görkemli. Bir sen vardın yanarken İstanbul avuçlarımda. İçimdeki yangını söndüren Bir sen... İstanbul gibi beni kendine hapseden... Sen.... ..Alıntı.. |
güzel paylaşım sağol ...
|
ya bırak alıntıymış bnde bu niye yok diyom şiiirle meşgulmşn demek :85:yalnız anlamadğm bu tür şiirler çoğunlukla senden geliyo nedenini öğrenebilrmiyiz:11::11::11:(aşıksan söle):72::72:
|
Alıntı:
Rica Ederim .. |
Alıntı:
Allam yaa :11: Duygusallığı seviyorum sanane yaa aaa :72: |
Alıntı:
|
Alıntı:
yok bn başkalarına ihtiyac duymam böyle durumlarda ;) :85::72::72: cok mu ukelaca oldu ne :D :D |
evet bencede ama öle bişey olmadığı içn :11::11::11: bence sen kesinlikle aşıksn yalnz orda erkek varmı ben onu düşnüyom :72::72:(oturduğun şehirde)
|
Şehirimii nie aşşalıon kii alla alla uyusss hııhh ..
heem giit konumdaan yaa daatıosun gene caktırmadan :D |
paylaşm için tşklerrrrrrr:1:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:37 . |