![]() |
Kazım Koyuncu (1972 -25.haziran 2005)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]Karadeniz müziği, Anadolu Rock, nitelikli müziğe inanlar, önemli bir ismi en verimli olabileceği dönemde yitirdi. Otuz üç yaşındaydı Koyuncu; yıllardır müziğin içinde olmasına karşın 2000'li yıllarda Gülbeyaz, Sultan Makamı gibi televizyon dizilerine yazdığı müziklerle ünlenmişti.
Karadeniz'in hırçın çocuğu diyorlardı ona; demokrasi adına atılan bir çok adımda müziğiyle, fikirleriyle yer alıyor; Fırtına Deresi'ne yapılacak santrali protestodan, insan hakları ihlallerine karşı çıkmaya kadar bir dolu etkinliğe destek veriyordu. Müzikte de, birkaç halk müziği sanatçısının tekelinde kalmış Karadeniz bölgesinin müziğini, evrensel normlarda yayımlamayı deneyerek, önemli çıkış yapmıştı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir Adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum senide Yüreğimizde unutulmayacaklar arasına aldık... Yitirdiklerimiz o kadar Çokki... HER ZAMAN YÜREĞİMİZDE YAŞAYACAKSIN |
o bizim kalbimizde sonsuza kadar yaşayacaKtır onu asla unutmayacağız tşkrler. ++rap..
|
eline sağlık tşkler :4::4:
|
teşekkürler paylaşımmmm içinn
|
tşkler hayat emeğine sağlık...
|
çok sewerim Kazım Koyuncuyu...mekanı cennet olur inş..:)
paylaşım için teşekkrler..:1: |
emegine saglik:)
|
çernobilin aramızdan aldığı yegane kişiklerden belki de en önde gideniii...
mekanı cennet olsun... |
:1:güsel bi paylaşım,çok severim kendisini...teşekkürler hayat
|
teşekkürler
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:16 . |