![]() |
Dolmus Anilari
>Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi. Tam
>o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş >minibüse >bindi birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı çocuklardan biri >şoföre >parayı uzattı >>- Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın? >>Istanbul'dayiz ... Dolmuşa bindik, dolmuş doldu, tam kalkicak, >elemanın bir açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi >arkada >4 ... Eleman hala bir umut sordu: >>- "Kaptan, yer var mi?". >>Şöför de arkasını dönüp cevap verdi: >>- "Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım" >Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle taksim'e dogru gidiyoruz. Adamın biri >Besiktas >dolaylarında gayet aceleci bir tavirla >>- Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?? Bizim soför olaya hakim: >>- >Tabi abi ayıp ettin. >>al götür. senden kıymetli mi >Ankara'da, cok sıcak bir gunde, dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle >-"Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduu" demisti. Pala >bıyıklı >şöfer amca teyzeyi bi sure suzdukten sonra, kapıyı acıpacıp >kapatmaya >basladı) >Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili surcer; >>- Musait bi yerde >>iner misiniz? Şöför : >>- Niye sen mi kullancan >- Mükemmel bir yerde inebilir miyim? (yolcunun kafası karşık >sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediine) Şöför kadını >>indirirken: >>- Buyrun size layık değil ama! Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. >Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine >girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp, >-'Bir >Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, >>- 'Abi bu Bakırköy'e gider' >>diye cevap verdi! İşte o an benim ve şoförün bittiği andır |
:11: son olay superdi..
|
:11: süper yaa
|
teşekürler arkadaşlar yorumlarınız içinnnn
|
bence de son olay süperdi :72:
|
teşekkürlerrr
|
hepsi süper bence emeğine sağlık abicim :D:D
|