![]() |
yüzünün güzelliğinden düşen şiir
Bu şiirleri ancak kar suyuyla yunmak adam eder
Üşürsün diyor babam daha çocuksun Ateşe verelim o zaman saçaklarından tutup diyorum Yüzme bakıp gölgende söner diyor Tespihini koyuyor cebime bununla oyalan diyor ... Kilerin kapsına dayanmış akşamüstü lacivertliği annem Solgun yüzlü aralık ayı ve sisin gözleri Bu şiire başlık dikelim diyor kirmenden eğirip ipleri ... Başucumda konaklıyor sürgün vermiş filizleri kederimin Kökünde damla birikintisi gözyaşlarım Kızılırmak seyrinde alnıma değen saç tellerim Dokunuyor bir kadının elleri başlıyor tınısı şiirlerimin Bu şiirleri ancak kar suyuyla yunmak adam eder Çay demleyelim diyor babam kar suyundan toprağı yakıp ... Yakası açılmamış sözcüklerin sendikası greve gidiyor Kullanılmamış imgelerimden pankart yapıp halaya duruyor Bizde gidelim diyorum babama Sen küçüksün vurulursun şiirin meydanında diyor ... Saçların yüzümün terini isliyor Gözlerin gözlerimde nağme ve likör döküyor İlhamım sensin diyorum sevdan kalemim Yazmazsam yüreğindeki sözleri biterim Avuçlarının emanetindedir baba yadigarı tespihim Senin adın bile şiirdir sevgilim Sesin kırık turna kanadı ve burnunun ucunda aşk masalı Koklamasam boynunun gizlerini Suya küser bahçemdeki güllerin inceltilmiş teni |
Saçların yüzümün terini isliyor
Gözlerin gözlerimde nağme ve likör döküyor İlhamım sensin diyorum sevdan kalemim Yazmazsam yüreğindeki sözleri biterim Avuçlarının emanetindedir baba yadigarı tespihim Senin adın bile şiirdir sevgilim Sesin kırık turna kanadı ve burnunun ucunda aşk masalı Koklamasam boynunun gizlerini Suya küser bahçemdeki güllerin inceltilmiş teni güzell şiir teşekkürler |
rica ederim....
|
Saçların yüzümün terini isliyor
Gözlerin gözlerimde nağme ve likör döküyor İlhamım sensin diyorum sevdan kalemim Yazmazsam yüreğindeki sözleri biterim Avuçlarının emanetindedir baba yadigarı tespihim Senin adın bile şiirdir sevgilim Sesin kırık turna kanadı ve burnunun ucunda aşk masalı Koklamasam boynunun gizlerini Suya küser bahçemdeki güllerin inceltilmiş teni yüreğine sağlık çok güzel ama kime ait merek ettim :4::4: __________________ |
teşekkürler güzel bi o kadarda farklı yazılmış bir şiirdi kim yazmış merak ettim??
|
sağolun arkadaşlar valla bende ismi bulamadım....
|
saol firari qüzelmiş...
|
rica ederim tod beğendiğine sevindim
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:06 . |