![]() |
SEN BENiM HiÇBiR SEYiMSiN
Yücel Arzen (Ah Tamara)... bir ışıkk diye sana gelişimmm boşunaa değilll bırakk öldürsünlerrr beniii bırakkk yok saysınlarrr unutsunlar seninn isminiii Tamaraaa aşkk adadır artıkk aşkk adadaa ayyy dolanırr geceyeee geceyeee kıpkızıll kan gibiii bulutt geçerrr üstümdennn örterrr tülll gibii sevdanınn çölündeyimmm ıssızlığımınn gölündeee yolumm ışığımm Tamaraaa dokunamamm kii tenineee yasaksınnn banaaa sanaaa gidennn dikenliii yollarrr tuzaksınnn banaaa aşımsınnn ekmeğimsinnn sevapsınnn buu canımmmaaa yolumdaaa ışığımmm ollll ahhh tamaraaaa yediii boğummm akreppp gibiii koynumdaaa sevdannn kareee hançerrr mavzerrr gibii bekliyorrr düşmannnn bilsinlerrr böylee sevdaaa böyleee birrr cannn alırkennn aşkımaaa fermanımmm olll ahhhh Tamaraaa vurrr beniii hasreteee gömmm benii göleee oğlunaaa ver adımııı binnn yıllıkkk öfkeee duysunlarrr böyleee birrr sevdaaa böyleee bir can alırkennn aşkımaaa fermanımm ol ahhh Tamaraaa |
hmm çoq sewerim bu şiiri ama aynı konuyu bnede açmşştım önceden;)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
pardon gözden kaçırmışım şimdi hal ederim
|
Alıntı:
Evet başlık aynı ancak şiir farklı... Güzel gerçekten. Teşekkürler:4: |
önce şiirde aynıydı başlığı değiştiremedim dikkatsizliğim için şiir sever arkadaşlardan özür diliyorum
yorumun için teşekkür arkeolog |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:30 . |