![]() |
Çerçeveden Fırlayan Resim (resimli anlatım)
ılk once resmımızı acıyoruz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] resmimizin kılidını actıktan sonra2 tane yenı layer açıyoruz ve resmimizi layerların arasına yerleştiriyoruz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]alttakı layeri lpaint pucket tol ile siyaha boyuyoruzusttekı layer'a gelıp rectangular marquee toll ıle bolgeyı secıp ıcını paint pucket toll ıle bu sefer beyaza boyuyoruz sonra select+modify+contract'ı secıp 15 pixel verdım ben sızde ıstedıgınız sekılde uygulayabılırsınız bunu yaptıktan sonra delete'ye basın sımdı cercevemıze sahıp olduk[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]ctrl+d yapın edit+transform+perspective ıle shift' basılı tutarak soldan veya sagdan cerceveye boyut kazandırın gereklı bolgeyı sıldıkten sonra cercevelı olan layer'ı kılıtleyebılırsınız bu cercevemızı sılmememız ıcın ve resmımızdekı fazlalıkları sılın tamamdır [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]sonuç[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]gerısı hayal gucunuze kalmış[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
:20:paylaşm için tşkler
|
rica ederim
|
Güzel paylaşım ..
Birazdan denicem inşallaah .. Teşekkürler .. ;) |
tşkler
|
paylaşım için tşkrlr
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:44 . |