![]() |
Kahraman Tazeoğlu şehr-i Istanbul:((
Bana kalk gidelim deme bu şehirden Ben sevgimi yüreğine kazımışım bu şehrin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ayrılık bana komaz Hani duymasam Martı çığlığını ezan sesini [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hani görmesem Kız kulesini çırpınan denizini Belki terk etmek kolay olurdu bu şehri [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bana kalk gidelim deme bu şehirden Kolay mıdır yardan ayrılmak... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu şehir minarelerini dikmiş yüreğime Kolay mı sanırsın yıkmak Gel vazgeç koparma gülü dalından Koma beni yurtsuzlar yurduna [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bana kalk gidelim deme bu şehirden Bir yaz daha göreyim ölmeden Bir çay daha içeyim Büyükada da İlk baharında aşık olayım Son baharında yalnız kalayım Bir şiir daha yazayım n'olur Bana kalk gidelim deme bu şehirden Bırak da kara topragının tadına varayım... |
Bana kalk gidelim deme bu şehirden
Kolay mıdır yardan ayrılmak... bu güzel paylaşm için tşkler:1: |
beğenmenize sewndm:1:
|
vaybe harbiden kahraman bey iyi laf yapıyo benide etkiledi.bende istanbuldamı kalsam artık:D
|
:4: tşkler
|
Daha fazla ne söylenir bu şiirin üstünee ..
Kaptan'ım beniim .. Yüreğine Sağlık .. Bide Kendisinden Dinlemenizi Tavsiye ederim ;) ;) .. Bu şiiri resimlendiren zynp'e tsk etmiştim ama belki burdan da duyar zynp tskler emeğine sağlık .. :) Sende bizlerle paylastıgın icin tskler Dark ;) |
çok güzel
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:16 . |