![]() |
Gönlüm Yaralı Benim
Gönlüm Yaralı Benim
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kimi sevsem bir bahane buluyor[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Aşktan yana gönlüm yaralı benim. İçime bin türlü kuşku doluyor[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Onurumu yere sereli benim. Gökyüzü zifiri[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yıldızlar sönük[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bahtın çirkin yüzü yüzüme dönük[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Her sevda sonrası biçare[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yenik[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hançerler bağrımda sıralı benim. Zehirli sarmaşık ruha dolandı[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Her çiçek gözyaşım ile sulandı[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ellerim dikenden kana bulandı[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gönül bahçesine gireli benim. Başıma her türden bela geliyor[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hayat dayanılmaz hale geliyor[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yoruldu yüreğim yola geliyor[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunca işkenceyi göreli benim. Serkan Uçar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Kimi sevsem bir bahane buluyor[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Aşktan yana gönlüm yaralı benim. İçime bin türlü kuşku doluyor[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Onurumu yere sereli benim. teşekkürlerrr KAYIP |
ben tşk ederim kardeş
|
eyw..kayıp güzel olmuş
|
tşkler kardeş
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:35 . |