![]() |
Marka Olmak İstiyorum... :)))
Bir partide çok şahane bir kız gördünüz diyelim. Hemen yanına gidip:
"Harika sevişirim!" derseniz; Bu doğrudan Pazarlamadır. Arkadaş grubunuzla partide takılırken, arkadaşlarınızdan biri kıza gidip sizi gösterip: "şu çocuk var ya, harika sevişir." derse; ........ Bu Reklamdır. Partide şahane bir kız gördünüz yanına gidip telefon numarasını aldınız.Ertesi gün kızı arayıp dediniz ki: "Merhaba, harika sevişirim."; .........Bu Telemerketing'dir... Partide şahane bir kız gördünüz. Hemen kravatınızı düzeltip ona bir içki koyarsınız, ona kapıyı açarsınız, çantası düşerse hemen davranıp yakalar, kendisine verirsiniz. Dolaşmayı teklif edersiniz ve dersiniz ki: "Ha bu arada, harika sevişirim."; ......Bu Halkla ilişkilerdir. Partide şahane bir kız gördünüz.Onun ilgisini çektiniz , biraz sohbet edip numarasını aldınız.Daha sonraki aramalarla sohbetlerle,yemeklerle ve jestlerle gönlünü çalıp güven kazandınız. Ve daha sonra çok uygun bir ortamda ve zamanda: merak etme tereddütlerini biliyorum ama ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde sevişirim,yani seviştikten sonra çok memnun kalacaksın " der görüşmelerini kesmez ve memnuniyeti devam ettirirseniz ...........Bu Müşteri odaklı satış olur." Partide şahane bir kız gördünüz. Kız yanınıza geldi ve dedi ki: "Duydum ki harika sevişiyormuşsun." .......Işte bu MARKA OLMAK'tır.. |
:11: :72: :72:
|
Ben artık bir Markayım.. :11: bunuda bilin...
|
ölemiii :89: :72: :72:
|
yaaa.. öle.. :11:
|
BEN BİR MARKAYIM OZAMAN :11:
|
Markacılar buraya toplansın..:11:
|
de gidin bee delüler :11: :11:
|
Markacılar dedik zuzuuu delüler değli...:11: ama senin için yeni sayfa açıcam...:11:
|
eline saglik cok güzel:11: :1:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:23 . |