![]() |
Anne ben Emrah olucam... :)))
-anne duydun degilmi... hemde en hizli kosanindan
-tamam oglum aksam babana da bir söyleyelim olur. -anne ben emrah olacam -nette emrah ve annesi ile ilgili yazılanları okumadın galiba... - anne ben emrah olcam - hapı yuttuk - anne ben emrah olucam - yine nuri amcanla mı konuştun sen? - anne ben emrah olucam - bi daha o kahveye gidilmeyecek! - anne ben emrah olucam -oglum bu yastan sonra ugrastırma beni eski takatım kalmadı -anne ben emrah olucam -sen zaten emrahsın oğlum. -hayıırrrrrr değilim. -emrahsın oğlum. -hayırrrrrr yoksa sen...orsp .....şrrrak!! -anne ben emrah olacam.. - biliyorum.. sonra bir kahveye okey oynamaya gideceksin, oyunun en hararetli anında kahveye kan ter içinde bir çocuk girecek ve diyecek ki... -anne ben emrah olacam -ya ölemi seni evlatlıktan reddediyorum... -anne ben emrah olcam -süreyya ayhan a rakip olmak istiyosan ol tabi evladım..bi atlet daha kazandırırız türkiye'ye..aslann olum benim.. -anne ben emrah olcam. - olmaz, beni düşün. - o zaman emral olayım -anne ben emrah... -emrah olacaksın değil mi? allah belanı vermesin..haram olsun analık hakkım..baban dan belliydi zaten böyle olacağın.. - anne ben emrah olcam - hadi ordan emrah olcakmis. sen once buyu de adam ol. sonra olursun, emrah da olursun, doktor da olursun, reisi cumhur da olursun. -anne ben emrah olucam -yine zevkli ye girdin sen dimi? -anne ben emrah olcam -beni ve kızkardeşini düşün.hem amcan nuri yi biliyorsun... -vazgeçtim... - anne ben emrah olucam - zaten sen emrah oldun oglum. dun amcan burdaydi uhuhuhuh - o zaman ben de kosayim... - uhuhuhu |
Alıntı:
|
- anne ben emrah olucam
-oglum bu yastan sonra ugrastırma beni eski takatım kalmadı Buda çok güzel...:11: |
:11: :11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:45 . |