![]() |
Emrah Koşşşşşşşşşşşş... :)))) Yine ne var ulan..
*-emrah ko$
-yine ne var ulan! *- emrah koş... - dıııt dıııt... hata... hata numarası 1 (eksik parametre) hata numarası 2 (lütfen bir lokasyon belirtiniz) *yakında ilkokul fişi olabilir *-emrah kos anan erkek olmus +bana ne abi nuri amcam dusunsun *emrah koş avrupa anayasasına hayır diyorlar *doktorunun emrah'a tavsiyesi.. günde yarım saat koşarsan kalp krizi geçirmezsin.. içki ve sigaradan da uzak duracaksın.. ve en önemlisi anana ne yaparlarsa yapsınlar kendini üzmeyeceksin.. *-emrah kos, sureyya yarisamayacak. -ben sadece annem icin kosarim abi. *-emrah kos, sureyya yarisamayacak. -siz simdi bana menajer olarak nuri abi yi verirsiniz, o da anamizi beller. yok abi. *- emrah koş süreyya yarışamayacak - benim babam yok - emrah ne diyom ben *-emrah koş az önce bi kadına saldırıyorlardı -banane? -emrah koş o kadın sizin eninizde -e o zaman sanane? *kahveye ahmet girer -koş emrah -..... -koş emrah koş koş, bir kilometre daha koş, senin ömrün hep böyle koşmakla mı geçecek? -....... * emrah kahvede okey oynamaktadır -emrah koş... -anaaammmm -otur lan 1 nisan bugün *emrah evde oturmaktadır..içeri kan ter içinde annesi girer : -emrah..! evladım koş kahvede okey oynuyorlar..! -aman diyim!! ayrılaammaammmm..!! *-emrah koş barça yeniliyo -tüh be ilk maçtan yattık * emrah koş! göbek yapmışın olm erit biraz... *- run emrah run - anamm.... hastı!! yanlış senaryo oldu bu. kimsesizzz yanlızzzımmmm... *mirkelam: al bunu ve koş emrah: bu ne abi mirkelam: bayrak. hadi arayı kapatıyorlar *emrah internet cafe de ogame oynamaktadır, içeri kan ter içinde koşarak biri girer!!! -emrah koş -dur len yeterli deuterium toplayayım hele *- emrah koşma terlersin yavrum! - peki anne... *- emrah koş - yeter ulan! yeter be!! bıktım koşmaktan be!! - vahh garibiim, iyice manyadı bu! *emrah kahvede okey oynamaktadır, içeri kan ter içinde koşarak biri girer -emrah koş bizim tuvaletin musluğu bozuldu -banane lan!! -emrah senin ananı var ya şimdi.... *-emrah ko$... -kurtlar vadisi bitsin, sonra... *-emrah koş -ben emral ım abi -emrah nerde -akıl hastanesinin çevresinde koşuyo *emrah evde annesiyle oturmuş sabah sabah seda sayan seyretmektedir. dışarıdan biri bağırır: - emrah koş okeye dördüncü arıyolar *emrah kahveye girer -emrah koş -bu ne ya dakka bir gol bir *küçük ceylan gazino da şarkı söylemektedir.içeri kan ter içinde biri girer -ceylan koşş..... -!!!!???? -stop stop ...manyakmısın evladım -pardon abi senaryoları karıştırmışım *kadir abi ye öykünen emrah kahvede tavla oynamaktadir, icer kan ter icinde kosarak biri girer: - emrah kos - nededin ullleeeeeyyyynnn -pardon abi * emrah kos ananı - emin misiniz? - kesin bulgular var - tunelleme frekansını hesaplayabildiniz mı? - evet ama binde 4 sapma var - ve sen buna kesin bulgu diyorsun *emrahın çok sevdiği papağanı vardır. emrah bi gün kahvede okey oynarken biri dalar -emrah koş nuri amcan papağanını sattı -biliyom bacımıda o sattı *-emrah koş karın aklını kaybetti emrah koşmaz...düşünür -emrah koş hadi ne düşünüyon -benim karının aklı yoktu ki nesini kaybetti acaba *-vayy emrah motorsiklet almışsın -tabi oğlum..yaş ilerledi ..artık eskisi gibi koşamam |
Alıntı:
|
maşallah bakıyorum da emrah heryere koşuyor....
|
Emrah bu vallaha her tarafa yetişiyor...:11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:35 . |